Намаления есен/зима 2016

• 182 986
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Иринка, ние взехме Лумия на наборът. 190 лв. от Технополис.
Няма всички игри за Уиндоус но пък с тези дето е изтеглил и др. приложения, тел. не забива. Прави хубави снимки. Идеален  Peace
А колко струва иначе?
Ирина, вероятно на 25.11 ще има подобни оферти по техно магазините, емаг и т.н. Аз пазарувам подобна техника от познат, ако искаш, мога да ти метна телефона му.  Peace
А този познат има изгодни оферти ли? Ако да, мятай.  Wink

# 361
В нашия Хиполенд рано сутринта нямаше навалица, сигурно довечера ще има, но той е мъничък квартален, не е в някой МОл. Взехме точно за 5 мин. всичко, което бяхме набелязали, а следобяд см съм засилила ММ към Комсед за Лего.  Mr. Green

Диде, кво го правите това лего? Laughing Гледам мъниците ти на колко са години, моят е почти на 6г. newsm78
Имаме една камара Банбао - от време на време ги сглобява, но за Лего не съм го пробвала.
Ти от кои серии вземаш? Thinking

# 362
  • София
Ами малки са още да, ама баща им като се е запънал да им взима Лего и то не Дупло, а от големите. Всъщност дъщеря ми почна да се заиграва вече с него. Има едно от серията Friends и след първото сглобяване (от мен  Mr. Green) го разглоби и почна да си прави други неща с нео. Сега ще им вземем по едно от серията Juniors и Classic (те са 4+). Имаме подобни строители от едно време и си строя къщички и други с тях. Ето това е едното: https://www.ozone.bg/igrachki-i-pazeli/figuri-i-konstruktori/kon … pplement-bright/?.

# 363
Аха, ясно....като при нас значи Mr. Green
С банбаото в началото му ги сглобявах аз, той ги разваляше. Като поотрасна, но май след петата му година, взе сам да си майстори някакви комбинирани коли/неща, от всички части, без схемите...като строител демек го ползва....
Чудех се, че Лего, та Лего...викам да не изоставам нещо Mr. Green
Но толкова Банбао-та имаме купени,то части, схеми и т.н.,  че то май е същата работа... Laughing

# 364
  • София
В Карфур в Парадайз има останало дамско бело на ТЕХХ на много ниски цени. Оформящи сутиени с цена около 7лв - бели и черни , както и високи бикини 7лв за три броя. Това загледах, но имаше и друго.Магазинът е пред затваряне.
Отидох аз в Карфур и се върнах с една торба от Уайкики.  ooooh! Laughing
Иначе наистина в Карфур има интерсни неща и се възползвах.  bouquet

# 365
  • Бургас/Пз
Знаете ли дали ще има черен петък в Зара, НМ или Масимо Дюти?
?

# 366
  • Русе
Иринка, без оферта го взехме. Не днес.

# 367
  • Once there was a Hushpuppy...
Тета и моя на 5 още не искаше лего, хич не го влечеше. А, сега да видиш...купихме за 2 години почти цялата колекция нинджаго Crazy ooooh!

# 368
Нинджаго купувах за племеника, но той е 10-11г. За моя Убавец май не става. Ще изчакам да порасне Crossing Arms
Пъпи, благодаря Peace

# 369
  • Beyond the stars
И във vivre.bg има някаква форма на черен петък, вече колко са намалени и какво е друг въпрос  Mr. Green

# 370
  • София, България
За 5-6 години Лего Сити серията е супер. С другите серии се затруднява нашия, но Ситито хем го сглобява, хем си играе после с него.

В Хиполенд Мол България дясната опашка /като застанеш с лице към входа/ върви по-бързо, защото се разклонява на 3 каси.

В Теранова има хубави анцузи за момиченца по 13 лева.

В Бенетон има 30 процента на определени щандове.

# 371
Ходих днес до Карфура - нищо не харесах. В Хиполенд опашката беше дълга. Очаквах в Парадайз мол да има големи намаления - да, ама не.

# 372
Все пак темата е за намаления, а не за опашки и други глупости. Въздържайте се от чат в темата и използвайте функцията за изпращане на лично съобщение.
Има тема за Хиполенд, ако трябва и за Комсед отворете и пишете там подробности.

# 373
  • София
За тебе ако са глупости, за хората това е полезна информация, дали изобщо да се разкарват.

Някой да е виждал  ролкови кънки, не ролери, а стандартни ролкови кънки за момиче на 6г.? Хубави и намалени   Thinking 

# 374
Все пак темата е за намаления, а не за опашки и други глупости. Въздържайте се от чат в темата и използвайте функцията за изпращане на лично съобщение.
Има тема за Хиполенд, ако трябва и за Комсед отворете и пишете там подробности.

Е, те опашките са заради намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт