Намаления есен/зима 2016

• 182 927
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
Миналата година в Сефора, намалението на Черния петък беше 15% на втория закупен(с по-ниската стойност) продукт, реално нямаше никакво намаление.

# 467
Да видим Прити шоп, Нотос галери и щанда на Шанел в Сердиката какво ще предложат за Шанел. Peace

# 468
  • Sofia
   Ще чакаме да пишете в движение, значи. Hug

# 469
  • София
Аз се надявам Сефора да пуснат смс-и, както винаги.За Прити шоп нямам очаквания, те са просто извън всякакви тенденции при намаленията.

# 470
   Ще чакаме да пишете в движение, значи. Hug
А то ще се разбере на предния ден предполагам.

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 22:13 от densi

# 471
В тази темичка ли могат да се обсъждат Black Friday 2016?  Rolling Eyes

# 472
  • София
В тази темичка ли могат да се обсъждат Black Friday 2016?  Rolling Eyes

Да.

Озон ще имат намаление до 70 % на 28.11 и 29.11.

# 473
Пазарува ми се за пореден път от Obuvki.bg  Heart Eyes Laughing
Те си имат добри цени, но дали може да се очаква още нещо, например с код за вече намалени цени?

Какво може да се очаква от ХМ - онлайн и във физ.магазини?
Заслужава ли се да се ходи в петък?

# 474
  • София
Пазарува ми се за пореден път от Obuvki.bg  Heart Eyes Laughing
Те си имат добри цени, но дали може да се очаква още нещо, например с код за вече намалени цени?

Какво може да се очаква от ХМ - онлайн и във физ.магазини?
Заслужава ли се да се ходи в петък?

За гледах го вчера този сайт за обувките, доволна ли си?

HM имат тази седмица всеки ден отстъпка на определен вид дрехи и така се подготвяли за черния петък,пък да видим. Simple Smile

# 475
Здравейте,

И аз бих искала да знам за H&M защото съм си харесала едни бански и обувки ии ии ми трябват за другата седмица, че ще пътувам. Иии вчера бях в магазина и казаха банските само от сайта може,няма ги налични и се чудя да изчакам ли Петък или още сега да поръчам... Ама ако петък в сайта им няма намаление ще трябва да поръчам Понеделник и ще дойдат ли навреме незнам хаха Wink)
Но... май ще поизчакам, само дано не им блокира сайта;))

# 476
Здравейте,

И аз бих искала да знам за H&M защото съм си харесала едни бански и обувки ии ии ми трябват за другата седмица, че ще пътувам. Иии вчера бях в магазина и казаха банските само от сайта може,няма ги налични и се чудя да изчакам ли Петък или още сега да поръчам... Ама ако петък в сайта им няма намаление ще трябва да поръчам Понеделник и ще дойдат ли навреме незнам хаха Wink)
Но... май ще поизчакам, само дано не им блокира сайта;))

Имай пред вид,че от сайта на H&M нещата идват доста бавно, поне 5 - 6 дни, тъй като складът им е в Италия.

# 477
Така ли? Незнаех   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Мерси все пак, сега пак ще поразгледам, то в магазините всички са прибрали бански ... уфффф

# 478
В Германия в H&M ще има 20% на всичко в петък. Сигурно и тук ще е така.

# 479
  • София
В Германия в H&M ще има 20% на всичко в петък. Сигурно и тук ще е така.

Ако онлайн добавят и безплатна доставка,може и да им обърна внимание. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт