Намаления есен/зима 2016

• 182 877
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Има  намаления и във baby.bg, които май още сега са започнали

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 16:24 от Стиви Би

# 496
Някой ако забележи обявено намаление в някои от строителни или мебелни магазини да свирка  Blush

Home maxx - петък, събота и неделя.  Peace

Мерси  bouquet
На сайта им нищо не виждам - на място ли имат някакво инфо или пак не гледам където трябва?  newsm78
http://www.promooferti.com/home%D0%BCax-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0 … 0%BF%D0%B5%D1%82/

# 497
Освен в Зора, знаете ли за други магазини за техника с намаления за уикенда?

Миналите години имаше в Технополис /3 дни/ и Техномаркет /само петък/, но сега нещо не видях.... newsm78

# 498
  • Beyond the stars
Освен в Зора, знаете ли за други магазини за техника с намаления за уикенда?

Миналите години имаше в Технополис /3 дни/ и Техномаркет /само петък/, но сега нещо не видях.... newsm78
Техномаркет пускаха вече намаления миналата седмица,Техмарт също.Технополис евентуално  Wink

# 499
  • гр. София
Здравейте, ТехноМикс също вече са пуснали намаления. Не знам за петък и уикенда дали ще има други.  Peace

# 500
Здравейте,
Интересува ме за H&M магазините. Дочух, че ако напълниш една торба с какви да е дрехи, нови или носени - давали ваучер за 15% отстъпка.
Как стои въпросът с това? Не ми е много ясно и затова питам тук, а ако незнаете тук, вече ще отида на място и ще питам.

# 501
Има инфо и в темата за магазина, предава се пълна торба със стари дрехи за ваучера с % намаление.

# 502
Здравейте,
Интересува ме за H&M магазините. Дочух, че ако напълниш една торба с какви да е дрехи, нови или носени - давали ваучер за 15% отстъпка.
Как стои въпросът с това? Не ми е много ясно и затова питам тук, а ако незнаете тук, вече ще отида на място и ще питам.

Да, важи от доста време и няма промяна  Peace

# 503
  • София
Чудя се по Коледа няма ли да е по-изгодно за ТВ Сони? С тези 10% не е кой знае какво? newsm78ш
Ще я видим? Зора от утре - те ежедневни оферти ли ще пускат?

# 504
Здравейте,
Aз занесох лятото и никой не гледа торбата, мушкаш я в един контейнер до касата, като преди това се обаждаш на работещия на касата . След това ти дават талонче за 15 % отстъпка. Но той важи за определен период. Да го имаш предвид, щото моя изгоря.

# 505
  • Sofia
   За колко месеца напред важи талонът? Rolling Eyes

# 506
почти година доколкото си спомням

# 507
  • Sofia
   Ако е така – супер, предостатъчно е. Peace

# 508
   За колко месеца напред важи талонът? Rolling Eyes

31.08.2017 г.

# 509
Аз го изхвърлих, но не е повече от 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт