Намаления есен/зима 2016

• 182 828
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Не знам дали въпроса ми е за тук,но...знаете ли някой сайт за евтини дрехи? newsm78 Peace

# 76
# 77
  • София
Вчера минах през Ризървд- има допълнителни 30% върху вече намалените неща.

# 78
  • в града на вечния купон
беше до днес  Peace

# 79
беше до днес  Peace

Снощи се възползвах и нарочно попитах докога е и ми казаха 29.08. Става въпрос за мол Сердика.

# 80
  • в града на вечния купон
сигурно са го удължили, въпреки, че аз се надявах да свалят още малко цените.

# 81
  • София
Има го това с допълнителните 30 процента в Ризървд Дъ Мол, но са останали само дрипави неща, нищо не ми хареса! В Манго...пълен смях, има табела за -70 процента на стара колекция...но аз нищо намалено в магазина не видях  Mr. Green
Слаба ракия са тази година. А по повечето магазини пролетните неща вече са с надути цени като нова колекция  Mr. Green

# 82
  • София
Не знам дали въпроса ми е за тук,но...знаете ли някой сайт за евтини дрехи? newsm78 Peace
http://www.niceprice.bg/  Wink

# 83
# 84
  • Once there was a Hushpuppy...
И какво им е слабото на Манго, като те разпродадоха хубавите неща още през юли newsm78

# 85
Ако обичате да четете, това е добър повод за нова книга.
Само на 27.08 всички налични книги на издателство "Сиела" и "Deja Book" ще бъдат с -50% намаление. Промоцията важи за физическите магазини и онлайм в сайта на книжарница "Сиела".
Промоцията важи до изчерпване на количествата. В нея не се включват книги в друга промоция или заглавия, издадени при специални условия.

# 86
Здравейте. Да знаете някъде дали има намаление на техника - търся фризер)

# 87
Ако обичате да четете, това е добър повод за нова книга.
Само на 27.08 всички налични книги на издателство "Сиела" и "Deja Book" ще бъдат с -50% намаление. Промоцията важи за физическите магазини и онлайм в сайта на книжарница "Сиела".
Промоцията важи до изчерпване на количествата. В нея не се включват книги в друга промоция или заглавия, издадени при специални условия.
Чудесна новина!

# 88
Скрит текст:
Чудесна новина!
За съжаление, от Сиела Outta Joint са напраскали (извинете ме за израза!) по един банер "промо" и едно мижаво намаление между 50 ст. и 2 лева на 90% от книгите, така че въпросното намаление от цели 50% е на практика неприложимо, защото не важи при книги в промоция. За глупаци ли ни вземат?! От книгите  за хоби, дом и кулинария, нищо не е без етикет "промо".
Реално почти всички книги (освен една - няма да казвам коя, потърсете я сами, много е забавно...) са намалени с жалките 10% от коричната цена, при положение, че в повечето онлайн книжарници това намаление е 20%. И то без да имат специална и невероятна, веднъж в годината промоция.  smile3513 Смешници.
Редактирам се, не съм прочела внимателно. Embarassed Но няма да трия всичко. Благодаря за забележката, dollly. bouquet

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 22:21 от Анонимен

# 89
Сладкарката, намалението е за книги на издателството. На мен промоцията ми видя сметката на авоарите, но какво да се прави Simple Smile
Потърси,  например, 'Шогун' и ще видиш, че е намалена Wink
Единствено ме подразни, че не предлагат безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт