Намаления есен/зима 2016

• 182 917
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Подобни конструктори има ли намалени - бих си взел и аз такова, като дете си играхме доста с българския вариант, но и той си свърши добре работата  Heart Eyes
https://www.ozone.bg/igrachki-i-pazeli/figuri-i-konstruktori/kon … pplement-bright/?

# 376
  • София
Радос, а в коя Теранова са тези анцузи по 13 лв? И има ли за 4-5 годишни? Благодаря

# 377
Здравейте Simple Smile някой от вас има ли проблем с получаването на ваучер за 30% отстъпка в Комсед? Нямам бутон генерира  newsm78 Имам и Гети карта, но с нея също не знам как става онлайн поръчка с отстъпка..

# 378
Момичета миналата година Комсед два пъти правиха по 30 процента намаление, заедно с Хиполенд и след седмица две отново , дали тази година отново ще направят така ?

# 379
  • София
Здравейте Simple Smile някой от вас има ли проблем с получаването на ваучер за 30% отстъпка в Комсед? Нямам бутон генерира  newsm78 Имам и Гети карта, но с нея също не знам как става онлайн поръчка с отстъпка..
  Отидете на последната секция – „Талони за намаление” и кликнете върху „Моите талони” (на последния ред в профила). Така ще влезете в секцията „ Моите талони за намаление”, където натиснете бутона „Генерирай”.

# 380
И аз да попитам също спомняте ли си мин.години около Коледа-декември има ли пак 30% на играчки в Хиполенд и Комсед?

# 381
  • I want it all and I want it now.
Януари месец доколкото помня пак пуснаха  намаления от Комсет и Хиполенд.

# 382
  • София
В Комсед на касата дават да попълните талон, ако нямате такъв или Гети карта. Продавачката подхвърли, че следващия петък може би също ще имат намаление.

# 383
В Комсед важи ли отстъпката върху книжките?

# 384
И аз да попитам също спомняте ли си мин.години около Коледа-декември има ли пак 30% на играчки в Хиполенд и Комсед?
За Хиполенд не помня, но Метро направиха хубаво намаление на детски играчки, точно преди Коледа Peace

# 385
Мъжки хубави зимни якета до 70 лева в някой от моловете? Имате ли представа?

# 386
  • София
Ehe, и аз искам хубаво и евтино ама Simple Smile
Аз се оглеждам и за зимни обувки  Rolling Eyes

# 387
  • София, България
Радос, а в коя Теранова са тези анцузи по 13 лв? И има ли за 4-5 годишни? Благодаря

Ами в Теранова в Мол България има детско. Не знам по другите магазини дали имат детско. По принцип моето мнение е, че цените им са високи спрямо качеството. Ватирани блузки за момиченца - 20 лв. Че те и в Зара са толкова. Иначе долнищата са изгодни по 13 лв. Хубав модел са и са перфектни за детска градина. Има различни цветове. Размерите са - 2-3 години, 4-5 години и вече нагоре. Аз за мойта щерка взех и от двата размера. И двата и стават, а не е много отрасна.

# 388
олекотени с пух в декатлон

# 389
Чета из нета за Черен петък на 25-ти. Имате ли идея дали някъде ще има намалени бебешки шезлонгчета?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт