Намаления есен/зима 2016

• 182 915
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, някой има ли представа дали до края на годината някъде ще има по-добра промоция за лаптопи от тази, която в момента има в Техномаркет? Rolling Eyes

# 391
  • софия
Момичета на 25.11 е черен петък в The mall

# 392
Но паркингът вече е платен   Wink

# 393
  • Beyond the stars
Здравейте, някой има ли представа дали до края на годината някъде ще има по-добра промоция за лаптопи от тази, която в момента има в Техномаркет? Rolling Eyes
Вероятно емаг другата седмица и евентуално технополис ама какво и колко намалено е друг въпрос  Peace

# 394
Здравейте Simple Smile някой от вас има ли проблем с получаването на ваучер за 30% отстъпка в Комсед? Нямам бутон генерира  newsm78 Имам и Гети карта, но с нея също не знам как става онлайн поръчка с отстъпка..
  Отидете на последната секция – „Талони за намаление” и кликнете върху „Моите талони” (на последния ред в профила). Така ще влезете в секцията „ Моите талони за намаление”, където натиснете бутона „Генерирай”.
Благодаря, hrupka  Wink Днес успях да направя поръчката си.

# 395

Как така? Преди беше 4ч безплатно?

# 396

Как така? Преди беше 4ч безплатно?

беше сега е 1лев за 4 часа ..не е драма

# 397
  • София
Здравейте.
Дали някой случайно е видял в Комсед тези дни дрешки за обличане на кукла Симба?

# 398
Чета из нета за Черен петък на 25-ти. Имате ли идея дали някъде ще има намалени бебешки шезлонгчета?  Hug

До края на дена има намаление в Комсед:
https://comsed.net/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D … D0%BE%D0%BD%D0%B3

# 399
# 400
Знаете ли дали ще има черен петък в Технополис и някога някакво намаление правят  ли в Икеа? За мебели става дума.

# 401
  • Beyond the stars
Знаете ли дали ще има черен петък в Технополис и някога някакво намаление правят  ли в Икеа? За мебели става дума.

Говорихме на предните страници - Технополис правят -10% на всичко, поне предни години, за тази - ще видим.
Икеа - правят кампаниини намаления (имаше лятото нещо от сорта "всеки ден по нещо " - 10% на текстил в понеделник, безплатен траннспорт сряда и т.н.) ама не се знае на какво, кога и колко. Максимумът май е 20%, което съм засичила.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 08:44 от Вълшебство

# 402
Има ли някъде в момента намаление на книги? Интересуват ме онлайн магазините.

# 403
В емаг например...на 25.11.

# 404
Питах за действащи в момента, няма да дочакам Черния петък. Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт