Намаления есен/зима 2016

• 182 910
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Момчета, спомням си, че миналата година пазарувах на Черния петък от книжарница Хермес. Надявам се, че и тази година ще направят намаление. Но някой сеща ли се колко процента беше миналата година?

40 % на книги на издателство Хермес и 20 % на всички останали книги-това беше през последните две години.

# 421
  • Пловдив
На 25-ти ноември черен петък във всички магазини PANDORA  - kупуваш 3, плащаш 2. Бижуто с най-ниска цена е безплатно!  Peace

# 422
  • Beyond the stars
Jysk имат инфо за черен петък на страницата си във фб, в четвъртък ще публикуват офертите. Вече колко ще е черен и колко ще е петък с нормални намаления, ще видим  Laughing

# 423
От миналата година някой дали си спомня Зара, Брешка и Страдивариус дали участваха в черните петъци?
Тъй като и аз се интересувам от тези магазини, но не мисля, че ще направят намаление за черния петък, искам да попитам спомняте ли си миналата година кога започнаха зимните намаления там? Преди Коледа ли беше или след това?

# 424
  • в града на вечния купон
26.12 почна Зара със сигурност

# 425
Мерси Simple Smile Значи и Бершка ще е тогава Simple Smile

# 426
  • Пловдив
На сайта на h&m ,всеки ден ще има намаление на различни артикули  (вчера на блузи, днес на долни облекла )до петък, когато ще е черния петък.

# 427
Аз за Технополис да питам  newsm78
И в Емаг от колко часа започват намаленията, знаете ли? Не намерих инфо на сайта  Rolling Eyes

# 428
  • Beyond the stars
Аз за Технополис да питам  newsm78
И в Емаг от колко часа започват намаленията, знаете ли? Не намерих инфо на сайта  Rolling Eyes

През страница пишем за Технополис  Laughing

Емаг по спомени от миналта година - 7:30  Peace

# 429
Опс, извинявам се  Blush Погледнах само последните две  Embarassed

# 430
В Хиполенд ще им ли намаление в петък?

# 431
В Хиполенд ще им ли намаление в петък?
Имаше миналия петък Mr. Green

# 432
Хайде, тези молове няма ли да публикуват списък с намаленията вече  Crossing Arms

# 433
  • Sofia
Хайде, тези молове няма ли да публикуват списък с намаленията вече  Crossing Arms

И аз това чакам, за да знам къде точно да ходя, ама... Whistling

# 434
Май по-напред беше споменат черния петък в мега мол. Днес забелязах, че бенетон са в списъка с до 70%
http://megamallsofia.bg/bg/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8% … D0%B2%D1%80%D0%B8

А някой помни ли в дими байк миналата година кога бяха намаленията, че купих гети на страхотна цена и искам да повторя...

Общи условия

Активация на акаунт