Намаления есен/зима 2016

• 182 898
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Питах за действащи в момента, няма да дочакам Черния петък. Mr. Green Peace

О, работата е спешна значи...ясно Simple Smile
Ако попадна на нещо, ще пиша Peace

# 406
В Парадайз дали се очаква Black friday..? newsm78

# 407
  • София
Има ли някъде в момента намаление на книги? Интересуват ме онлайн магазините.
В https://www.e-zona.bg/ има обикновено намаления до -25%

# 408
Момичета, благодаря! bouquet Поръчах от посочения сайт и спасих положението. Whistling

# 409
  • Пловдив
И аз да попитам също спомняте ли си мин.години около Коледа-декември има ли пак 30% на играчки в Хиполенд и Комсед?
От Хиполенд пускат декември месец каталог с играчки на доста добри цени. Аз така една година нищо не купих на черния петък, защото имаше огромни опашки на касите и после взех за сина ми телескоп, струваше колкото на разпродажбата. В Т-маркет също пускат детски играчки, които намалят на -30 % преди Коледа.

# 410
В Парадайз дали се очаква Black friday..? newsm78

И аз влязох да попитам същото ... Както и кога правят намаленията Зара ... харесала съм едно яке  Confused

# 411
  • в града на вечния купон
От миналата година някой дали си спомня Зара, Брешка и Страдивариус дали участваха в черните петъци?

# 412
От миналата година някой дали си спомня Зара, Брешка и Страдивариус дали участваха в черните петъци?
Пазя списъка от миналата година с намаленията за Черния петък в Сердика център. Изброените магазини ги няма там  Peace

# 413
  • в града на вечния купон
Мерси!

Питах за Дъ Мол, но имам спомен, че не участваха.

Сигурно и тази година ще е така.

# 414
Пазя списъка от миналата година с намаленията за Черния петък в Сердика център. Изброените магазини ги няма там  Peace

Би ли го споделила и с нас?

# 415
То Черен петък ще има, важното е какво и колко ще е намалено  Laughing

# 416
http://serdikacenter.bg/event/77
Ето го.
Това е списъкът от миналата година.

# 417
# 418
  • Пловдив
Момчета, спомням си, че миналата година пазарувах на Черния петък от книжарница Хермес. Надявам се, че и тази година ще направят намаление. Но някой сеща ли се колко процента беше миналата година?

# 419
Момчета, спомням си, че миналата година пазарувах на Черния петък от книжарница Хермес. Надявам се, че и тази година ще направят намаление. Но някой сеща ли се колко процента беше миналата година?
До 60% последните 2 черни петъка

Общи условия

Активация на акаунт