Намаления есен/зима 2016

• 182 885
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia

Списъкът на Ринг Мол, но Манго що ги няма  Tired

И аз много се надявам на Манго, но щом ги няма в списъка, сигурно няма да имат или поне не офлайн...  Confused

# 586
В ЛИДЛ няма черен петък...някой пита назад. И машата едва ли я има, те ги пускат по седмица и после друго нещо-тоест не ся в постоянният им асортимент Peace

От Хиполенд моята поръчка още я няма, нямам даже потвърждение, че ще ми я изпратят Tired

# 587
  • софия
Лидъл нама намаления,единствено дебнете голямата разпродажба през месец -два на определен магазин правят разпродажба до-70%  ,аз си взех сандвич мейкъра 3в 1 за 19.90лв.
За Хиполенд гледах ,че само коледен каталог ще има.
Добре че аз напазарувах от Комсед събота на -30% .

# 588
Комсед от утре пак имат намаление - 25 процента надолу Peace

# 589
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз висях до сега в аутлета он лайн на Манго, много неща са изчерпани Tired

Може ли да помоля за утре, който отиде до Дъ Мол да погледне в Манго дали има някакво намаление и да напише в темата Praynig Предполагам, че ако има ще го пише по витрините, дори не е нужно да се влиза.
По принцип не се каня да ходя утре на черен петък, но ще следя отзивите в темата Peace

# 590
Здравейте, четох няколко страници назад, но не видях кога започва намалението в Зара. Миналата година започна на 30.11.

# 591
  • sofia
И аз висях до сега в аутлета он лайн на Манго, много неща са изчерпани Tired

Може ли да помоля за утре, който отиде до Дъ Мол да погледне в Манго дали има някакво намаление и да напише в темата Praynig Предполагам, че ако има ще го пише по витрините, дори не е нужно да се влиза.
По принцип не се каня да ходя утре на черен петък, но ще следя отзивите в темата Peace

Аз ще пиша, обикновено пращат мейл като има нещо. Simple Smile

# 592
  • София
Ох,въобще не ми говорете за комсед... Първо обявиха,че до утре ще е получено всичко,изведнъж стана 02.11 и още се обработват повечето поръчки, те пак пускат промоция... ooooh! ooooh! ooooh!

# 593
Koга стартира Уж  черния петък в Емаг.бг
След полунощ в 00:01 сутринта към 7-8 часа

Тази година не са обявили час, мисля.

# 594
  • софия
Спокойно момичета ,миналата година февруари месец имаше -33% онлайн на Хипото ,поръчах на детето си 4 кукли на стойност 120лв след двуседмично звънене ,че се няма един от артикурите се разходих до Хиполенд който е на 500м от моя дом и там и 4те артикула бяха налични .Звъннах и изпратих снимка ,дойде и поръчката през март -30 дни ги чакахме .Е повече никога няма да се прецакам да поръчам онлайн ,вечно нещо нямат и винаги се бавят.

# 595
Koга стартира Уж  черния петък в Емаг.бг
След полунощ в 00:01 сутринта към 7-8 часа

Тази година не са обявили час, мисля.
На рекламата по ТВ казват "рано сутринта", но не ѝ конкретен час

# 596
Дъ мол има списък, Манго май пише 20% на ненамалените стоки

# 597
  • София
А емаг за колко време доставят  newsm78

# 598

Зависи от обема поръчки ... миналата година се бяха организирали добре и дойдоха нещата буквално за 3 дни ... по-миналата обаче тотална излагация - чакахме сигурно 15-20 дни / не помня точно, но доста се забавиха/

# 599
  • София

Зависи от обема поръчки ... миналата година се бяха организирали добре и дойдоха нещата буквално за 3 дни ... по-миналата обаче тотална излагация - чакахме сигурно 15-20 дни / не помня точно, но доста се забавиха/

Благодаря, уж четох условията, но не успях да намеря информация.

Общи условия

Активация на акаунт