Намаления есен/зима 2016

• 182 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
The Black Cat А как беше положението на паркинга, че сме на рожден ден там довечера?  ooooh!

# 676
  • Sofia
   Къде? В "The Mall" ли? Съжалявам, че ще те разочаровам, но беше лошо още от сутринта, задръстванията излизаха извън очертанията на мола към 11 и нещо, когато си тръгвах оттам. Confused Предполагам, че по-късно е станало още по-зле, до пълен блокаж на движението. Долу, в паркинга, имаше някакви заграждения с ленти, идея си нямам защо, но според мен, допълнително ще пречат на трафика... newsm78

За "Serdika" не знам какво е било положението с движението, защото съм без кола. Peace

# 677
Аз гледах едни бои за коса в Златната рибка и Арлен, едната беше намалена с 2 лева, другата с 3  Laughing
Изобщо не се и занимавах да поръчвам.

# 678
  • have faith and be patient ..
Момичета,  препоръчайте хубава хлебопекарна онлайн,  да синпоръчам днес от някъде...  Има много но не знам коя си заслужава

# 679
The Black Cat Да, за The Mall питах. Благодаря!  bouquet

# 680
  • София
The Mall подземен/надземен паркинг е лудница и ад, казвам го, като директен наблюдател от терасата си, което автоматично оказва влияние и на трафика по Цариградско посока Пловдив и локалното за Окръжна болница.
Аз тази сутрин станах рано 5,30ч  Mr. Green ама не от мерак за черен пазар, а щото детето реши, че точно в този час иска да пие сок и да пишка едновременно  Crazy Та не можах да заспя и гледах е-маг. Не бяха дали точен час за отваряне, а нещо между 6.00ч-8.00ч. Отвориха в 7.02ч., защото  бяха започнали новините по Нова ТВ.
Купих за село ТВ, аз мислех да чакам коледни намаления , ама се изкуших. Доволна съм от цена, де да знам, поне така си мисля. Защото същият LED Philips, купихме за стаята на едното дете преди 2 години на цена 500лв, знам, че техника се обезценява и още -18% за блЯк фрайдей  Laughing го взех на цена 349лв. Бе, каквото такова. Писна ми да слушам цял ден по радио или да чета, как ни лъжат.... Изкефих се на покупката и това е....

# 681
Честит да ти е! Щом си уцелила, браво! Peace

Преди 2-3 години щях да купувам от там, но, като разбрах, че пускат по 1 бр.  и другото е само реклама /вероятно/, дори вече не влизам да ги гледам.... Peace

# 682
Kaкво е положението около Парадайс няой има ли наблюдение ? много ли е трудно да се добере до там човекк с кола ?

# 683
И на излизане от Симеоновско шосе е много задръстено.

# 684
  • при моите любими
Според мен около Парадайз е мнооого зле, предвид че Черни връх от Околовръсното е затворен. Аз живея в близост и нямам пряк изглед към него, но като знам предишните години какъв ад беше, а сега със затворен булевард от другите страни сигурно е километрично задръстването. Според мен варианта е спиране в близки преки и ходене пеша. Дори и да успеете да стигнете и да се придвижите сравнително бързо, в паркинга става ужасно задръстване и сме седяли час вътре в изчакване да излезем (това на Хелуин и разни други по -безобидни събития)

# 685
  • София
През седмицата винаги има задръствания около парадайс, за днес не искам и да знам. Поне има метро до там. Simple Smile

# 686
Сега разглеждах тук: http://www.multi.bg/

Ето тази лампа http://www.multi.bg/музикална-детска-лампа-костенурка преди време я купих от друг сайт за същите пари, както е обявеното намаление.... #Cussing out Twisted Evil

# 687
The Black Cat, колко процента беше намалението на очилата? Simple Smile

# 688
През Бенетон на центъра на Пловдив минах, ами лично на мен, това което предлагаха ми се стори ужасно, единствено една блуза ми хареса, но забелязах, че е закърпена отпред.  Sick

# 689
  • Sofia
   Bubolita88, както официално са го обявили – "До -50% отстъпка на продукти на редовни цени и до -20% допълнителна отстъпка на вече намалени артикули". Очилата, които си закупих, бяха от стара колекция (респективно, вече намалени с 50%) и допълнителната ми отстъпка, по случай Black Friday, беше само 10%, даже и по-малко, като се замисля, към 8 някъде. Sunglasses Joy Не ги питах защо, не ми се занимаваше, а и няма как да е станала грешка, защото няколко дена по-рано от Facebook страницата им ми дадоха същата намалена цена. Peace

Общи условия

Активация на акаунт