Намаления есен/зима 2016

• 182 841
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък успях да се добера до памперси в емаг Simple Smile друго не съм и търсила Simple Smile
Да не си ти тази, която ми отмъкна втората кутия Памперс Премиум 4-ка Grinning поръчах си една  и тъкмо се върнах за втора, и то свършило.
Неее Simple Smile Актив взех 4ка, а от премиума 5ца, че май скоро ще стигнем до нея Simple Smile

# 661
  • Beyond the stars
От Емаг освен телевизора, метнах микровълновна, абсорбатор и комплект йенски тенджери.  Blush
Загледах едни ботуши от естествена кожа ама нещо като цъкна размер, изкарва в заглавието че са размер 37  newsm78 Та си оставам с това.

Някой беше казал, че оптики Леонардо имат онлайн намаление с код. Дали може кода ?  Blush

# 662
Някой ходи ли вече в Бенетон, да каже заслужава ли си намалението?
Ходих, но в Бургас. Не са етикирали ОЩЕ на коя стока има намаление и колко %. Има неща с 50%, с 30% и има без никакво намаление. Добрата новина е, че тези цени ще важат до неделя

# 663
Прясно инфо от Мол ъф София.
Отидох в 11 с 2 таргета - бенетон и хм. В мола беше спокойно, но в бенетон беше пълно с майки с бебета, ровещи по купища дрехи. Повечето намалени неща бяха на 50% - реални, защото вече някои ги имаме. Роклята, за която отидох въобще я нямаше в магазина. На касата имаше опашка от 20 души.
В ХМ беше спокойно, купих дънките на детето дет бях набелязала, роклята, която там търсех я нямаше. Няма цени налепени каква е сумата след намалението. На практика на касата разбираш, ако не си го сметнеш предварително. Спестих 6лв.
Пътьом мернах едни ботуши Колев и Колев и въпреки че от години съм се отказала от техните работи се прежалих заради цената. За съжаление се оказва, че висок кожен ботуш 33-34 номер не се намира на поносима цена. Тези са намалени от 99,99 на 69,99. Пък да видим дали ще се окажат читави...
Към 12 напуснах мола, вече беше пълно. Магазинът, който ми се видя най-пълен беше на Лии Купър - пишеше на витрината 50% на всичко.
Рапорт даден!

# 664
В Парадайз е лека лудница, не ми се мисли довечера какво е..
Аз успях да се добера до всичко, което си бях набелязала и беше на добра цена..

# 665
  • при моите любими
Аз търся намалени ученически раници. В Емаг и Комсед разгледах, но търся друг модел - ергономична, мека, за момиче.  newsm78

Най-големият избор на ученически раници, който съм виждала е в книжарница Буктрейдинг.
За днес не знам дали имат намаление, но всяка неделя правят -10% на всичката стока, ние така купихме раницата за нашия ученик Wink

В кой Буктрейдинг раниците са на достъпно място за разглеждане? Ходих в магазина им в Мол България и всички раници са на последен ред - 3-4м. над земята. Едно момиче дойде със стълба свали ми 2 раници, но ми беше неудобно да я разкарвам напред-назад и нагоре-надолу. Не можах да разгледам всичко, което ме интересуваше и нищо не купих.  Rolling Eyes

# 666
Сайт за парфюмерия и козметика с безплатна доставка http://www.lookfantastic.com/offers/black-friday.list
Само днес LFBLACK- 25% на всичко Simple Smile

# 667
20% ОТСТЪПКА
НА ВСИЧКИ КОЛЕКЦИИ+БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
http://www2.hm.com/bg_bg/index.html

# 668
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря за отзивите за Бенетон bouquet
Утре ще ходя, пък каквото е останало Laughing

В кой Буктрейдинг раниците са на достъпно място за разглеждане? Ходих в магазина им в Мол България и всички раници са на последен ред - 3-4м. над земята. Едно момиче дойде със стълба свали ми 2 раници, но ми беше неудобно да я разкарвам напред-назад и нагоре-надолу. Не можах да разгледам всичко, което ме интересуваше и нищо не купих.  Rolling Eyes
Ами, те ги качиха и в Скай Сити мол на високо Rolling Eyes Цяло лято и есен бяха всичките струпани на щендери, но сега има други неща там. Много са любезни момичетата специално в този Буктрейдинг и могат да ти свалят предполагам колкото имаш нужда да видиш Peace

# 669
  • София
Някой дa знaе в Злaтнa рибкa нa Витошкa дaли имa -50%, кaкто минaлaтa годинa?

# 670
  • Sofia
   Момичета, да дам и своя принос към темата. Simple Smile Ходих в "The Mall", малко след като молът беше отворил, после набързо минах и през "Serdika".

Първо за "The Mall" – оказа се, че намалението до -30%, обявено за PrettyShop, не включва продукти на Chanel. Mr. Green Съответно се насочих веднага към Sephora. Там взех желания парфюм и макар да не разполагах с клиентска карта, момичето на касата (без да ме пита нищо) ми е маркирала -20% от цената. Heart Eyes За съжаление, не успях да се сдобия с желаната "свободна" пудра на Chanel, защото моят нюанс не беше наличен. Crossing Arms Можех да отида към "Paradise", да проверя там, но не ми се занимаваше, честно казано. В "The Mall" опашката пред магазина на Pandora беше много голяма още към 10.30 сутринта, имайте го предвид...

От "Оптикласа" в "Serdika" се разписах с 1 чифт слънчеви очила, нищо повече.

И след като се отчетох, имам 1 много важен за мен въпрос. Praynig Реалните магазини в София, предлагащи обувки на Timberland ("Sport Vision" и др.), оттук-насетне ще правят ли някакви намаления до, около или малко след Коледа? Харесала съм си 1 чифт на марката и се чудя дали да ги взема сега, когато са с 20% надолу, или да изчакам (не бързам особено, а и все още не съм на 100% сигурна, че това са "моите" обувки). Дали ще има някакви други намаления на обувки Timberland през месец декември? Моля, който има впечатления от минали години, да сподели, за да знам как да процедирам. Благодаря! bouquet

# 671
Между другото немския амазон има днес акция на Timberland валидна още 10 часа , вероятно ще е доста по-изгодно
https://www.amazon.de/b/ref=lp_11473000031_gbph_img_s-3_3817_ea8 … ;node=11473000031

# 672
В кой магазин предлагат Бос дрехи освен в Спортина?

# 673
В кой магазин предлагат Бос дрехи освен в Спортина?
в peek & cloppenburg, но те май не участват в черния петък.
Как е положението в Сердика, с паркирането, има ли навалица по магазините?

# 674
  • Sofia
Между другото немския амазон има днес акция на Timberland валидна още 10 часа , вероятно ще е доста по-изгодно
https://www.amazon.de/b/ref=lp_11473000031_gbph_img_s-3_3817_ea8 … ;node=11473000031

Благодаря ти, но онлайн не искам, а и няма как в случая, защото още не съм мерила. Simple Smile А, иначе, обувките, които съм харесала в Sport Vision, излизат около 200 лв. горе-долу, с намалението, което мисля, че е доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт