Намаления есен/зима 2016

• 182 850
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Пълна пародия е като цяло "Черния петък" в държавата ни!  #2gunfire От 4 харесани продукта, не стига, че нито един не е намален, а на всичкото отгоре са по-скъпи от преди 1 седмица!!!  #Cussing out (това специално за емаг, но в други магазини е същата работа).
Да си гледат работата, ще си изчакам другите намаления след празниците, ще са по-реални и значителни, но ме е яд, че мислят хората за толкова глупави и заблудени!!  Crossing Arms

# 646
Имайте предвид, че някои хора използват ботове и финализирането на поръчката може да се осъществи за по-малко от 1сек. или в най-лошия случай до 5-6сек. Няма универсални ботове, но програмистите могат да си напишат собствен за всеки сайт.
Има и прости методи като добавки за Mozilla Firefox, които повтарят определени действия и така пак може да се получат много бързи поръчки. В този случай задължително се блокират изображенията, може и да се използва мобилната версия на сайта, спиране на JavaScript и всичко това, за да може сайта да се зарежда най-бързо и финализирането на поръчката да става за най-кратко време.

# 647
Някой успя ли да отскочи до някой мол ? Заслужава ли си ходенето и блъскането

# 648
  • при моите любими
Аз търся намалени ученически раници. В Емаг и Комсед разгледах, но търся друг модел - ергономична, мека, за момиче.  newsm78

# 649
  • Бургас
Аз търся намалени ученически раници. В Емаг и Комсед разгледах, но търся друг модел - ергономична, мека, за момиче.  newsm78

Разгледай в Озон - https://www.ozone.bg/knijarnica/uchenicheski-posobia/ranici-i-neseseri/. На 28 и 29 ще имат намаление и доставката е безплатна.

# 650
  • Once there was a Hushpuppy...

Най-големият избор на ученически раници, който съм виждала е в книжарница Буктрейдинг.
За днес не знам дали имат намаление, но всяка неделя правят -10% на всичката стока, ние така купихме раницата за нашия ученик Wink

# 651
  • Popovo

И аз това търся, ежедневна раница.Чудя се, къде да ровя.Сподели, ако изровиш нещо. Hug

# 652
Те нашите търговци така и не разбраха какво е black friday и си го ползват за евтина реклама. Погледнах в Emag от чисто любопитство  и наистина продукт, който купих преди 1 месец сега е по - скъп, въпреки че е с 40 % отстъпка. И съм сигурна, че бройките свършват просто защото намалените неща са по 1, а не защото някой пазарува много бързо. Преди време си купих ютия от там с 30 % отстъпка и в момента, в който поръчката ми мина, въпросната ютия изчезна от сайта, което означава, че е била ЕДНА. Истината е, че когато съм пазарувала от там са били коректни, но нека не лъжат, че това е black friday. Друг смешен пример е Ензо. Промоциите, които по принцип си вървят са същите, но с голям черен надпис  Grinning Grinning Grinning

# 653
Ама те точно emag целогодишно си рекламират революционно ниските цени, как да извадят специално намаление  Mr. Green

# 654
Сайта на Техномаркет се бъгна. Миналата година се случи същото  Mr. Green При това имат много малко намалени продукти.

# 655
  • Тра-ла-ла
Практикер имат намаление -10% на всичко.

Думнах 3 шампоана и 2 бои за коса от Златна рибка  Party

# 656
В момента и аз избирам от Арлен. Намалението е добро!

# 657
Някой ходи ли вече в Бенетон, да каже заслужава ли си намалението?

# 658
  • София
Тъмни очила къде казахте - Гранд Оптик? В Парадайс...Ринг мол дали имат и колко %

# 659
Тъмни очила къде казахте - Гранд Оптик? В Парадайс...Ринг мол дали имат и колко %
за Парадайс

Grand Optics / Polaroid Shop/ Оптосвят: от -30% до -60%
Opticlasa: до -50% за всички продукти на редовна цена и до -20% допълнителна отстъпка на артикулите в сезонно намаление
Vision express: -50% на всички слънчеви очила и на всички рамки
Zeiss Experience Center: до -60%
Оптичен център Rodenstock: от -45% до -70%

Общи условия

Активация на акаунт