Намаления есен/зима 2016

• 182 855
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Leonardo или Някоя друга оптика ще ми препоръчате за слънчеви очила?

И "Леонардо", и "Оптикласа" ги препоръчвам. Peace "Леонардо" по принцип предлагат една идея по-ниски цени, но конкретно утре мисля, че "Оптикласа" ще е стъпка по-напред в намаленията. Peace

# 616
Момичетаа от тази вечер в Зара на избрани артикули 20 %. http://www.zara.com/bg/bg/палта-c883020.html?utm_source=Newsletter&utm_medium=Mail&utm_campaign=BF_aw16_previo&utm_content=enlace_woman

# 617
В Май мол, лъжлив черен петък. Обличаме се от там, знам им наизуст цените. Сега са с по няколко лв. завишени спрямо през годината...

# 618
  • София
В МОЛ България ще има ли черен петък?Макар че навсякъде намаленията са толкова измислени...
Черен петък не означава -20% или -30%,но нашите търговци така и не го научиха това.

# 619
  • I want it all and I want it now.
Миналата година намалението на дрехи почти нямаше.В повечето магазини са само на определени артикули,който по принцип са намалени.

# 620
ЕЕ не е възможно влезнах на момента след стартирането на сайта и телефона, който исках за племенника ми бе изчерпан.  #Cussing out  За Е Маг говоря

# 621
ЕЕ не е възможно влезнах на момента след стартирането на сайта и телефона, който исках за племенника ми бе изчерпан.  #Cussing out  За Е Маг говоря

Същата работа.... забравям за Емаг. И миналата година не беше различно!

# 622
Дам, гледам една Лумия намалена 37% на 629 лв, която свободно се продава за 599 лв
 Laughing

# 623
Аз пък успях да се добера до памперси в емаг Simple Smile друго не съм и търсила Simple Smile

# 624
Аз поръчах ел четка за зъби...на нея не пишеше намаление, ама цената е прилична, при положение, че не съм ползвала и незнам ще се спогодим ли или ше бъде едно от много неща, които съм си купила с голям ентусиазъм и обяснения как ще го използвам, а после събира прах по шкафовете.
И пералня със сушилня за другия апартамент на чудесна цена, тъй тъй ще се ползва рядко и търсехме нещо евтино.
Храна за котката, която е с 2 лв по евтино от магазина, ама ще ми я донесат до входа, та пак е добре.
Исках и една цитрус преса, но цената не е мръднала, та за сега няма да я поръчвам.
Та доволна съм, поне за сега.

# 625
  • София
Аз пък успях да се добера до памперси в емаг Simple Smile друго не съм и търсила Simple Smile
Да не си ти тази, която ми отмъкна втората кутия Памперс Премиум 4-ка Grinning поръчах си една  и тъкмо се върнах за втора, и то свършило.

# 626
  • Бургас
Някой минавал ли е покрай квартално Лили и ДМ? Дали имат намаления или обявените са само за Моловете?

# 627
"Намалението" е вече факт през мобилното приложение на Feshion Days. Нещата, които си бях набелязала са махнати от сайта. Проверих още в началото на промоцията няма как да са изкупени.  #Cussing out Нищо не е намалено. Такива цени има и с кодовете, които изписват при промоции на сайта. Поредните измамници!!!

Някои от нещата, които съм поръчвала са налични и сега. Купих ги на точно -30% и сега са толкова  #2gunfire

И техните намаления ли са лъжливи, тъкмо се озъртам за отзиви, че съм харесала едни дънки?

# 628
Имаше питане в темата за намаление в Ивис. Има обявен черен петък на сайта им, продуктите не съм разглеждала http://www.ivis.bg/

По-дребните неща в Е Маг наистина имат някакво намаление, но мобилните телефони с наистина добро намаление бяха 1-2 модела и изчезнаха за 1-2 минути. Явно много ограничени количества е имало, колкото за едната реклама.  ooooh!

За Фешън Дейс съм съгласна, това щях да пиша и аз. Нещата са с 30% намаление, което редовно пускат с кодове.

# 629
Днес има ли черен петък в Джъмбо?

Общи условия

Активация на акаунт