Намаления есен/зима 2016

• 182 858
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • в града на вечния купон
нЕ ВИЖДАМ да има няккави специални намаления за утре в IVIS.BG, освен стандартните?

Инфо за двата Мола в Стара ЗАгора дали ще имат черен петък?

# 601
"Намалението" е вече факт през мобилното приложение на Feshion Days. Нещата, които си бях набелязала са махнати от сайта. Проверих още в началото на промоцията няма как да са изкупени.  #Cussing out Нищо не е намалено. Такива цени има и с кодовете, които изписват при промоции на сайта. Поредните измамници!!!

Някои от нещата, които съм поръчвала са налични и сега. Купих ги на точно -30% и сега са толкова  #2gunfire

# 602
"Намалението" е вече факт през мобилното приложение на Feshion Days. Нещата, които си бях набелязала са махнати от сайта. Проверих още в началото на промоцията няма как да са изкупени.  #Cussing out Нищо не е намалено. Такива цени има и с кодовете, които изписват при промоции на сайта. Поредните измамници!!!

Някои от нещата, които съм поръчвала са налични и сега. Купих ги на точно -30% и сега са толкова  #2gunfire

Аз пък следя от няколко дни един конкретен дамски часовник, който сега е намален с около 30% от предишното му намаление.   smile3508

# 603
И аз висях до сега в аутлета он лайн на Манго, много неща са изчерпани Tired

Може ли да помоля за утре, който отиде до Дъ Мол да погледне в Манго дали има някакво намаление и да напише в темата Praynig Предполагам, че ако има ще го пише по витрините, дори не е нужно да се влиза.
По принцип не се каня да ходя утре на черен петък, но ще следя отзивите в темата Peace

За Манго -20% на всички ненамалени артикули Simple Smile утре в The Mall

# 604
нЕ ВИЖДАМ да има няккави специални намаления за утре в IVIS.BG, освен стандартните?

Инфо за двата Мола в Стара ЗАгора дали ще имат черен петък?
В Галерия ще има черен петък...ама като знам минали години какви бяха...хората влизаха и излизаха от магазините и се питаха къде са тези намаления...иначе навсякъде залепени -70%, -50%...
Имаше в Кенвело...както беше споменала една потребителка по - рано, якета с етикет 150лв, задраскано 70лв.. Пък те и през останалото време са по толкова  Laughing
И с този платен паркинг...кой разбрал, кой неразбрал, кой не си платил и се вият едни опашки от коли, клаксони и ядосани хора.

В стария мол ще отварят Джъмбо, там ще е блъсканицата...а за другите  магазини незнам, те и какви ли магазини останаха де...

# 605
Sephora в Парадайз мол ще имат ли намаление ?

# 606
Да -20% за картодържатели или с получен смс и -15 без. -25% на продуктите на ЕЛ.

# 607
  • в града на вечния купон
Мерси за инфото.

Не искам да ходя в Галерия-и без друго паркинга е супер смотан и без намаление е чудо

ако има намаление в Ивис ще ида до стария мол само за това

# 608
Да -20% за картодържатели или с получен смс и -15 без. -25% на продуктите на ЕЛ.

15 на всичко ли ?

# 609
  • Тра-ла-ла
Kenvelo от днес са на 50% от цените, написани на белите етикетчета. Т.е. яке, което цял сезон си е намалено на 84лв го взех на половина от оригиналната цена - за 70лв вместо за 140лв. Спестих цели 14лв  Laughing

Джулая както се пее в една песен....."Да ти честитя ли ?!"  hahaha направила си Сделка на годината Hug
Чакай да видим утре колко още ще спестя и после на Хаваите Laughing

# 610
  • sofia

Може ли да помоля за утре, който отиде до Дъ Мол да погледне в Манго дали има някакво намаление и да напише в темата Praynig Предполагам, че ако има ще го пише по витрините, дори не е нужно да се влиза.
По принцип не се каня да ходя утре на черен петък, но ще следя отзивите в темата Peace

Дали е възможно същия процент да го има и в Манго Ринг Мол, защото на този етап ги няма в списъка им...  Thinking

# 611
Инфо за Гранд мол Варна... намаления, смешни например 10- 20% на нови стоки

# 612
Не виждам reserved в списъците...

За емаг точно така е:мин.год. бяха бързи, поминалата - ужас Simple Smile те тогава не знаеха интереса, а миналата вече бяха подготвени Simple Smile

Как стои въпросът с връщането в obuvki.bg, мн мразя са купувам обувки онлайн

# 613
Leonardo или Някоя друга оптика ще ми препоръчате за слънчеви очила?

# 614

Момичета, Манго имат големи намаления в аутлета онлайн - http://www.mangooutlet.com/BG . Иначе 20% в магазините и основния сайт.

Общи условия

Активация на акаунт