Намаления есен/зима 2016

• 182 817
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Около и в Парадайс е ужас... висях в паркинга за да изляза около 50 минути...иначе на влизане нямаше проблем. Но това беше в един. В 3 беше кошмар.

# 691
по магазините е едно и също, защо не проверите в този онлайн магазин за дрешки и всякакви бебешки и  детски неща ...направих си вече две поръчки и цените са супер , а има и безплатна доставка за поръчка от 50лв.
дядо Коледа вече изпълни някои желания на децата ми Grinning Hug Peace http://tediko.bg/

# 692
А около Сердика как е тогава щом е такъв ад около парадайс

# 693
  Bubolita88, както официално са го обявили – "До -50% отстъпка на продукти на редовни цени и до -20% допълнителна отстъпка на вече намалени артикули". Очилата, които си закупих, бяха от стара колекция (респективно, вече намалени с 50%) и допълнителната ми отстъпка, по случай Black Friday, беше само 10%, даже и по-малко, като се замисля, към 8 някъде. Sunglasses Joy Не ги питах защо, не ми се занимаваше, а и няма как да е станала грешка, защото няколко дена по-рано от Facebook страницата им ми дадоха същата намалена цена. Peace
Мерси Simple Smile Над 50% си е супер Simple Smile

# 694
Сега разглеждах тук: http://www.multi.bg/

Ето тази лампа http://www.multi.bg/музикална-детска-лампа-костенурка преди време я купих от друг сайт за същите пари, както е обявеното намаление.... #Cussing out Twisted Evil
Преди 1 година взех такава костенурка за дъщеря ми (не си споюням сайта), ама 20-тина лева беше, бях я видяла в една ориятелка и ми се стори готина, свети, пее, ама моята се оказа някакъв китайски боклук...ужасно се чуват мелодиите, дразнещи чак...по - скоро би разбудило бебе, отколкото да го приспи  Laughing

# 695
А около Сердика как е тогава щом е такъв ад около парадайс
Същата работа

# 696
  • София
И аз съм много доволна от Бенетон тази година. Доста неща на 50 % и имаше избор. Но беше лудница. Това в Мол София към 15 ч.

# 697
Намалението в Waikiki само за днес ли е било?  Peace

# 698
Интересно днес в Зара търсих едни жилетки, които ги нямаше в магазина, а после поръчах същата по интернет и ми даде, че е налична в същия магазин, в който бях днес.

# 699
  • София
Интересно днес в Зара търсих едни жилетки, които ги нямаше в магазина, а после поръчах същата по интернет и ми даде, че е налична в същия магазин, в който бях днес.
Аз така и не разбрах в магазина, в който бях, кои стоки реално са намалени.Направи ми впечатление, че всеки носеше дрехите на касата и искаше проверка дали са с намаление.Каквото бях харесала, нямаше намаление и го купих на редовна цена.

# 700
Да, и аз на касата разбрах, че някакви плетива били намалени, но не и блузки от трико. Като цяло акцията им беше слаба.

# 701
Някой дали е забелязал да има намаление на часовници някъде? Миналата година имаше и продължи и събота и неделя след 25ти

# 702
  • София
Черния петък добре ми дойде вчера...ама не и на джоба  Mr. Green

За първи път поръчвам от ЕМАГ, вечерта късно и съвсем спонтанно си поръчах ел.четка за коса на Ровента намалена на 60лв, иначе е 120 /отдавна съм я заглеждала на тази цена/...да видим за колко време ще дойде Simple Smile
Иначе яке и шал от Уайкики на -20% /как имаше моя номер не знам...голям късмет/
и от Гранд оптикс/Джой рамки за очила на C.K с -35%. Та, доволна съм Simple Smile

# 703
Вчера се разходих в Парадайс и в Сердика, доста хора имаше. Харесаха ми някои намаление и се възползвах. Пижама от Ойшо с 20% намаление, дънки от Зара с 20%, Дм и Лили 15% от сметката, Линд - 20% на всичко, обувки от Хуманик - 25%, няколко неща от Сефора - 20%. Нямах карта за Сефора, но момичето любезно ми предложи да ми издаде такава и вместо 15%, отстъпката ми да бъде 20%.
Доволна съм. За жалост два от любимите ми магазини - Хаус и Кроп ме разочароваха. Бях си харесала доста неща от тях, но не бяха намалени.
Направи ли ви впечатление колко много китайци имаше по моловете? И в двата мола бяха адски много и доста добре бяха напазарували Laughing

# 704
Аз от емаг поръчах едно гсм-че за баба ми за 39.99. Получих потвърждение на мейла за поръчката на тази стойност с безплатна доставка. По- късно в профила ми в емаг стойността беше 52 лв. Не отказах поръчката, но ако куриера ми поиска 52 ще им го носи обратно.
Има ли такова разминаване и при друг?

Общи условия

Активация на акаунт