Клуб на анонимните хипохондрички

• 82 483
  • 804
  •   1
Отговори
# 615
Аз легнах уж да поспя след нощна. Ама нещо не заспах хубаво и само се унасях. По едно време никъкв въздух не ми достигаше. Имах нужда дълбоко да вдишвам. Не знам сега от паниките ми ли или съм решила, че пневмония правя.

# 616
  • област Софийска
Записвам се и аз при вас, досега само ви четох. Видна хипохондричка съм и аз, с тази разлика че избягвам всякакво ходене по доктори, защото ме е страх да не се окажат верни диагнозите, които съм си поставила. Слава Богу, нямам кой знае колко сериозни оплаквания, но горката ми дъщеря и мъжът ми много страдат от хипохондрията ми. Той дори вече ме заплашва със спиране на нета Simple Smile
Сега пак съм в шаш, защото цикълът ми взе, че подрани с цяла седмица. Обикновено ми е като часовник, да закъснее или подрани най-много с 2-3 дена и то рядко. Иначе не е по-различен от друг път, имах си и всички признаци, но не им обръщах внимание, защото беше рано. На някой случвало ли му се е? И възможно ли е според вас, тъй като последните месеци ограничавам храненето (не гладувам, де) и спазвам лунната диета, вследствие на което поотслабнах, но не драстично, да съм си поразбутала хормоните и на това да се дължи тая аномалия тоя месец? Вече се вкарах в хиляди филми...

# 617
Да, възможно е
На мен години наред ми закъсняваше, сега ми е точен, към подраняващ цикъла. Голям шаш беше и при мен първият път.
И аз избягвам докторите. И има защо, оня ден от немай къде отидох на няколко, веднага инжекции, спрейове и всякакви простотии...аз си знаех даже какво ще ми кажат...много добре даже си знаех  #Cussing out За какво ли отидох, сега взех част от лекарствата, и в главата ми се въртят страничните им ефекти...обмислям + и - на терапията, защото ми е напълно ясно, че ми изписаха стандартната "конвейрна" терапия, без да се замислят много много.

# 618
  • София
И на мен точно този цикъл ми подрани с 6 дни. Помислих веднага, че менопаузата наближава  Laughing

# 619
  • област Софийска
То и на мен ми мина това през ума, макар че ми е уж малко рано, де... Но то нищо не се знае. Може да са аномалии от времето Wink

# 620
Мама още е с температура! 14 ден!

# 621
Как сте, момичета? Дорис, как е майка ти? Бандида, пиши какво става с теб! О аз избягвам докторите вече. Преди не излизах от кабинетите, сега даже и на профилактика не съм ходила. Причината е същата-страх ме е от диагнози! Именно докторите имат и до голяма степен вина за моята хипохондрия. Все си мисля, че ако имахме кадърни специалисти може би щях да съм по-спокойна. Сега един от страховете ми е неправилна диагноза и лечение, ако се наложи....

# 622
Дорис,много странна температура.До колко стига?  newsm78
Аз стигнах до онкологията и АГ-онколог,който завежда отделението ме прегледа.Каза,че ми няма нищо-абсолютно нищо,но ще отида след цикъл при друг АГ,да видим зацапването от какво е. ooooh!

# 623
Дорис,много странна температура.До колко стига?  newsm78
Аз стигнах до онкологията и АГ-онколог,който завежда отделението ме прегледа.Каза,че ми няма нищо-абсолютно нищо,но ще отида след цикъл при друг АГ,да видим зацапването от какво е. ooooh!

Т стига до 38,5. Вече втори антибиотик и дават венозно.  Rolling Eyes

Бандида, някой предложи ли ти да огледате матката с мини камерка?
В Плевен има един доц.Томов - добър диагностик е и наистина доста компетентен, но доста се чака, дори и с записан час. То не можеш да обикаляш лекар след лекар, но търсиш още мнения го предлагам като вариант.

Също и ирисодиагностик на мен ми казаха от къде идваше болката след секцио - яйчника се опираше в червото.

# 624
Дорис, лекарите какво казват за тази Т? От какво може да е?
Бандида, ей такива доктори имах предвид в поста си по-горе. Най-вероятно наистина нищо ти няма, ама някой дето си мисли че много разбира стреля страшни диагнози, без да знае как ще го приеме човека отсреща...

# 625
Заради този ненормалник 3 дни не знаех къде се намирам.Още го имам натиска и може би наистина след секциото,яйчника опира в червото  newsm78 Но как ще го разберат и как се лекува  Confused
Била съм на ирисова диагностика в Плевен и оттогава всичките ми познати с бъбречна криза се оправят за 1 ден с билката,която ми изписа човека за бъбреците.Близките ми живеят близо до Плевен и след прегледа ми се иска да отида до тях,та ако отида,задължително ще мина един преглед.  Hug
Дорис,много е странна тази температура.Да беше 37,5-добре,ама 38,5 си е доста висока.  newsm78

# 626
Дорис, а пие ли майка ти нещо билково? От какво тръгна тази Т?

# 627
Искам да Ви питам нещо,защото съм в голяма чуденка...кратка история: преди 2 месеца ме заболяха ушите,лека ,тъпа ,постоянна болка.Не съм имала хрема,вирус,гърлобол -нищо!Не ми се вие,свят,гадене,температура,увеличени лимфни възли,шум в ушите,НО болката си седи.Наканих се аз най-накрая и отидох при УНГ специалист,обяснявам аз случая,преглеждаме той и ново 30,имала съм изкривена носна преграда,хипертрофия на носните раковини...капки макситрол в ушите и куикс в носа.Викам,докторе аз проблем с носа нямам,дишам си екстра,не хъркам,нямам запушване,отде такъв проблем?Тръгнах да ги слагам,то повече ме заболяха.Какво мислите -да му се доверя ли на това лечение или да си търся друг лекар?

# 628
Само да ти дам пример с дъщеря ми.Три години кашляше, като легне и заспи.То не бяха астми, алергии, носни сливици, задни хреми.Накрая се оказа, че кашля от стомаха.Връща кисели и провонират алергия, пневмония и др.Залекувахме стомаха и с всичи ужасии се приключи.ТакА, че....възможно е, но ти си потърси и друго мнение

Дорис , миличка, направо изпадам в паника, като прочета за майка ти.Всеко твой пост чета със страх, откакто каза за температурата.При всички случаи има инфекция, само трябва да се открие къде точно.Бактерии резистентни, ние се тровим от АБ, те си се подхранват.Идва ми на идея за скрита инфекция в слиеиците.Ставите болят ли я

# 629
Отмятаме лекари и нищо не откриват. И този антибиотик не действа Sad Пак е с температура 37,5 - 38 Ц Остава ревматолог, ендокринолог, инфекционист и ... хематолог  Cry

Пали, мама я болят колената и мускулите като вдигне Т. Предполагам ще я изследват за ревматоиден артрит, което никак не е безопасно и леко заболяване.

Левкоцити - 11,5 при норма до 10
СУЕ - 97 при норма до 45
моноцити - 75 при норма до 70

Всичи други изследвания са в норма. Голямо чудо!

Мъчно ми е, че мама ми се сърди и ме обвинва, че я разпитам как е и какво е, чета и търся познати лекари за да се съветвам  Sad Какво очаква да правя? Да чакам и да се моля ли? Болно ми е, като говори че видиш ли аз я натоварвам

Общи условия

Активация на акаунт