Покажете си детските стаи - тема 23

• 168 854
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
mariat не успях съвсем да схвана от първи прочит, довечера ще го прочета пак от вкъщи  Simple Smile
Antoaneta_y моите са по-големи, именно и затова правим нова детска. Съобразявам се основно с тях. Но както и при Jillian, тъй като трите искаха различни цветове, се намесих и аз и предложих мебелите както досега отново да са бели, а цветовете всяка какъвто иска да ги вкараме с аксесоари, пердета, килими, завивки и тн и те се съгласиха.

# 136
Айла, скоро се бях сетила за твоите опити да осигуриш повече място, както и за идеите със скриновете, които ти бях предлагала. Намерих горе долу това, което ти предлагам в закачените теми "Интересни идеи за детски стаи". На втората страница/петата картинка.  http://www.houzz.com/photos/baby-and-kids-photos Гледах сега и с колко много гардеробна площ сте били и ще се разделите с нея. Аз понеже изхождам от моята си камбанария и това, че винаги се чувствам ужасно, когато трябва да наредя парцалите и всичко в детската стая, а нямам място и затова сега реших, че ще я напълня наполовина с гардероби. В замяна - няма да има бюро, а работна маса. В едно скосяване ще има рафтове, на които най-долната част ще служи за ученически шкаф. Отказах се от контейнер.
За да цари мир и любов - детето си избира цветовете на мебелите и дръжките. И това масата да бъде на колелца.   Whistling

# 137
  • София
Моля, ако някой знае, за информация за фирма, която изработва фототапети по поръчка /с избрана картинка от клиента/.
Благодаря предварително.  bouquet

# 138
Рекламна агенция!

# 139
  • София
Благодаря ти, ама имах предвид да ми препоръчате някого.  Peace

# 140
Aila, сега пак се върнах на снимката на празната стая. Значи- правите ъглово бюро. Двата стола са в краищата на бюрото, а в средата, както се съветваха и преди слагаш шкафчета. Така столовете няма да си пречат и ще могат да си обслужват шкафчетата. На другата къса стена махаш первазите. Започваш от там, от където не те ангажира вратата на терасата. Там където ще се гледа си ги оставаш. И цялото това пространство на стената в горната част на стаята, където са и другите две бюра го правиш шкаф с работен плот. Значи ще имаш два срещуположни стола.  И на горе над това по "тясно бюро" слагаш етажерки (че за шкафове май е наистина тясно), които също да влязат в употреба и помощ. Нещо такова или рафтчета.

# 141
Хаха, това последното на снимката и аз съм го запазила, само че за коридора евентуално. Grinning

# 142
  • Варна
Здравейте момичета,

И при нас тече ремонт на детската стая, то всъщност от 1 година все сме в ремонт, дано догодина по това време вече всичко сме изремонтирали. Ние ползвахме услугите на дизайнери, защото вече толкова ни беше писнало да мислим кое как и да се разправяме с майстори. То с последният майстор семейни приятели си станахме, де. Та така, ето го и проекта за нашите момчета
http://quattro.studio/project/twins/

Може би ще променим етажерката над бюрото, да е една цяла, а не две отделни. Също осветлението ще бъде с лента под етажерката, а не с настолни лампи. Телевизор няма Grinning Гардеробчето е малко, вътре е със скрити чекмеджета, но ние имаме дрешник, пък и момчетата не са като момичетата с много, много дрехи... мъжът ми в два рафта съм го събрала Grinning. Едното легло се повдига с място за багаж, а другото се издърпва и има отдолу трето легло за баба или пък когато някой от тях е болен, да мога да спя при тях.

# 143
  • Русе
Аз пък определено мисля, че няма място за ъглово бюро. Много много ще се бутат. Аз съм за дълго бюро под прозореца, но отдолу не с контейнери, че ще ти надраскат паркета, а статични. Не знам колко ти е височина на прозореца, но ако има място, може да вкараш и под самия плот ниско чекмедже (като моите, но височината позволява и не ми опират краката дори и на мен или баща им).
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/63/5d/0d/635d0dc1590c7 … e9633cb00f43a.jpg
А иначе и аз предлагах високи легла, за мен те са най-удачният избор, но децата и Айла не им допадат.

Що се отнася до избора на стаи, цветове, дрехи, ... - Преди малко повече от 2 г имахме подобни драми с дрехите, това искам, това не искам, .. Доста време ми отне, но ги убедих, че няма грозни и лоши дрехи, всички са хубави и достатъчно е да са подбрани правилно. Обичат да съчетават цветове, аз също, искат си на празник примерно или рд да са с риза, но знаят, че от нас няма да получат лоши дрехи и вече нямаме подобни претенции. Същото е и за стаите. Единият иска червена, другия зелена. Но им обясних, че няма да направя червени стени, но ще му купя стол, килим, пердета, чаршафи и аксесоари в такъв цвят и ще стане. Показах му снимки, хареса му много. На другият не му стана номера със зелената стая, че не съм голям фен, компромосно е синьо с малко зеленикаво стените, подобни останалите неща ще купя.
Така че хубаво е да имат мнение децата, но не и прекалено свеонравнене и претенции да имат. Все пак стаята е нещо дългосрочно и ако ги питаме тях ще вкарат всички цветове в мебелите и стените. Има варианти ние родителите да им предложим нещо, което и на тях им харесва, без да е пълна шарания.

# 144
Здравейте момичета,

И при нас тече ремонт на детската стая, то всъщност от 1 година все сме в ремонт, дано догодина по това време вече всичко сме изремонтирали. Ние ползвахме услугите на дизайнери, защото вече толкова ни беше писнало да мислим кое как и да се разправяме с майстори. То с последният майстор семейни приятели си станахме, де. Та така, ето го и проекта за нашите момчета
http://quattro.studio/project/twins/

Може би ще променим етажерката над бюрото, да е една цяла, а не две отделни. Също осветлението ще бъде с лента под етажерката, а не с настолни лампи. Телевизор няма Grinning Гардеробчето е малко, вътре е със скрити чекмеджета, но ние имаме дрешник, пък и момчетата не са като момичетата с много, много дрехи... мъжът ми в два рафта съм го събрала Grinning. Едното легло се повдига с място за багаж, а другото се издърпва и има отдолу трето легло за баба или пък когато някой от тях е болен, да мога да спя при тях.

Влюбих се в стаята на момчетата, ще копирам идеи за стаята на моя юноша  Grinning

# 145
Amalleira, прекрасен проект! Всичко е много хармонично и премислено - и цветово, и функционално, според мен не променяйте нищо. Дано да успеете да го осъществите в този вид. Какво включва проекта - само 3Д визуализация или проекти на мебелите и т.н.? И каква е цената - ако е удобно да кажеш, разбира се.

# 146
  • Варна
Проектът включва не само визуализация, а и чертеж на мебелите, общо взето всичко без изпълнението, но има фирми, с които работят, пък и във Варна има достатъчно мебелни фирми.  В този му вид ще го направим, в момента стаята е на шпакловка и замазка. Налично ни е само релсовото осветление, защото го купихме за хола, но нещо не ни харесва там и помолихме да го сложат в детската, защото хич не евтино.

# 147
За стаята на Айля си мисля ...едното бюро да гледа към стената вляво, другото да гледа към затворената врата вдясно, тоесто да са  в гръб едно със друго...
Така мястото под прозореца остава свободно  за комоди, скринове, рафтове...
Така бюрата ще са достатъчно широки...пък и всяко дете ще е отделено в самостоятелно кътче..

Амалериа, много добре се е получило. Чакаме и снимки на реализираният обект Laughing

# 148
Здравейте имам въпрос  какъв да е цвета на детска стая на дъщеря ми тя е на 13г. и желае да е тъмно лилав но аз се чудя дали няма да е много тъмен какъв е подходящ за нея и  Whistling

# 149
Ами аз съм нова може ли да знам от къде да виждам снимките ?

Общи условия

Активация на акаунт