PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 99 555
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Бум  bouquet
Последния наистина е по скро за тях, казва се млада акриса. Тея не си взеха поука за персонала, да си наемат възрастни и пълни лелки..

П.п. Зоуи си мислех, че е дете, а те били наборки с Алисия В. - 88
Нещо не ги взимам на сериозно Фаса и Алисия, не са ми изобщо правдободобни.

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 22:30 от Маргаритка Слънчева

# 226
Карли вчера в метрото с една от сестрите си, все още е с доста светъл нюанс, както Тайчето предпочита  Mr. Green

# 227
Ах, Фасбендър, Фасбендър  smile3518 На какво е заприличал, миличкия  #Crazy
Откакто ги върти с Алисия историите, все по-изпит става, а за филмите му пък да не говорим. Следя няколко блога, в които се коментира по-активно връзката му с Викандер, покрай нея четох и за другите му връзки, с които става известен като co-star banger, една май не видях с жена, различна от екранен партньор. И вече започва да ми става съмнителен, какво му има на тоя човек, да не е на другия бряг и той  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 13:50 от Fauke

# 228
  • срещу двата комина :)))
екстра си е Фасчето, кво не му харесвате не знам  Mr. Green зимам го веднага, нека прилича на дядо ми  Whistling

# 229
Не гледах VMA-те, но до колкото разбирам Кание е направил точно това, което очаквах. Има ли видео някъде? Лимона е спечелил best male video с This is what you came for... Голямо видео...  Laughing

Ето видео: https://www.youtube.com/watch?v=ycnTPgp3DY8

MTV просто са му дали трибуна да говори.  Stop

Калвин пропуска да благодари на Тай: https://www.youtube.com/watch?v=EUVEjWuL1Yo

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 10:51 от Анонимен

# 230
Дедо Фас, чичко Хидълс и вуйчето Лимончев...
Мдам тия бойбандъри са ни изкривили вкуса сигурно.  hahaha hahaha hahaha

Но, че Фасчето изглежда зле за възрастта си, не може да се отрече Муре  Wink
Бръчки, торбички...
Цялото това пиене и "опрашване" на всяка женска изпречила се на пътя му не може да не се отразява

Относно Фасчето и Марийон, май тя е единствената му екранна партньорка с която не е преспал  ooooh!

Сторми
https://www.youtube.com/channel/UCxAICW_LdkfFYwTqTHHE0vg

АХАХАХА освиркаха Лимона, всички чакаха сеира от Кание,
добре че са му дали думата по сценарий, жалки са вече с Кимката, просто enough is enough

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 11:11 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 231
Благодаря!  Peace

Има ли вече коментари за ситуацията?

# 232
  • addicted
О, тези лоши, лоши бели хора. А горкичкото то черно момченце, което мечтае да е като Уолт Дисни.
Пълен позьор.

# 233
О, тези лоши, лоши бели хора.

И най-вече ТЯ видите ли  Whistling

Коментари за ВМА от тайфата на Тайчето

Хайли Зейнфелд в снапчат  Flutter

Руби Роуз в Туитър  Mr. Green

Камила Кабело не се е снимала с Кимката, само колежките и вкл. Лорън

А Тайчето вече е стигнала 90 млн в Инстаграм

# 234
екстра си е Фасчето, кво не му харесвате не знам  Mr. Green зимам го веднага, нека прилича на дядо ми  Whistling

Не е до възрастта или по-точно до това, че изглежда по-възрастен. Физически пак е привлекателен. Но го няма пламъчето в погледа му; живеца в усмивката му; онова вътре в него, което го правеше различен. Като изсмукан е и това не е от вчера. Очаквам с нетърпение The Snowman, в моите представи е сродна душа на Хари Хуле  Mr. Green Дано там има нещо от онзи Фасбендър.

Майкъл и Марион биха били хубава двойка. Те вече втори филм заедно правят. Марион е желязна  Mr. Green

# 235
Ще може ли едно резюме на VMAs?

# 236
Ще може ли едно резюме на VMAs?

Бионсе очаквано е разбила всички, свалям си цялото шоу само заради нея.
Според откачалките, пак е имало яко ИлЬоменатски послания. Иначе Серена я е представила.
От останалите Ариана и Ники Минаж са имали някакъв нов дует.
Халси с някаква момчешка група също са попяли, в момента парчето им е №1 в Билборд.

# 237
  • Разпиляна във въображението
Аз нова песен на Бионсе като че ли не съм чувала Crossing Arms Клип  Thinking Thinking Thinking Последно май припяваше в песен на онези британци newsm78 Как ги раздават тези награди бе Shocked

# 238
Наградите се раздават с гласуване от феновете.
Иначе просто Адел трябваше да обере всичко.  Mr. Green

Тейлър буквално преди час се е явила като съвестна гражданка,
да изпълни дълга си на съдебен заседател  Peace

Селфита с фенче и с майка на фенче

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 18:14 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 239
  • addicted
Аз нова песен на Бионсе като че ли не съм чувала Crossing Arms Клип  Thinking Thinking Thinking Последно май припяваше в песен на онези британци newsm78 Как ги раздават тези награди бе Shocked
Нали скоро излезе нов албум - Lemonade. Доста хвален, аз не съм го слушала обаче.

Общи условия

Активация на акаунт