PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 99 745
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Интересно с какво темата пречи на определени хора? newsm78

Лукас Уиндзор е присъствал на интервютата на Том в ЛА.
Всеотдаен ПР, защо ли не е такъв с другите си клиенти? Wink

Зачетох се в Тъмблр блога за Фас и Алисия
Някой може ли да потвърди информацията оттам, че румънката (която е била и с Бътлър) е била бременна от Фасчето?
И какво всъщност е станало?

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 19:17 от Sinn.Sage

# 46
Том отново е в компанията на Люки в Л.А.  Heart Eyes
Както вече разбрахме той съвсем не е така всеотдаен към останалите си клиенти.

# 47
От доста време чета редовно темата, прочетох и почти всичко назад. Не съм от пишещите в която и да е тема, намирам го за досадно, затова и моите благодарности на Mrs. Swift-Kloss ®  за темата и  на всички, на които им коства време и усилия, за да ни забавляват.
Тази тема е единствената заради която влизам във форума от месеци, затова ще се включвам винаги, когато мога, щом е толкова наложително! Едва ли ще има нещо интересно, което да споделя, но ще го правя.
Преди никога не съм се замисляла за PR връзките, не мислех, че са реалност. Приемах ги за художествена измислица и то не особена добра или достоверна.  Rolling Eyes

# 48
ОФФ:
Скрит текст:
Постът ми, както и тези на потребителите преди мен изчезнаха? Мога ли да попитам с какво не са отговаряли на правилата?  newsm78

Малко благодарности към Тай:

И TMZ подготвят за раздялата. Само се чудя защо на снимката са двете с Карли...  Flutter

Четох разни анализи из тъмблр и това ми остана в главата:

Том си е направил инстраграм акаунт и е последвал Тай, която му е върнала "услугата" почти веднага. С един удар - два/три заека - хем отлагат раздялата (или за ВМА-те или за Емитата или за друга дата на която им трябва публичност), хем няма нужда да са заедно, за да се правят на двойка, хем Том ще намаже от милионите суйфтита в инстаграм.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 15:53 от Анонимен

# 49
TMZ като всички останали медии са наясно с реалността, просто няма как да го публикуват открито

# 50
Те TMZ откога посяват за края на бейбигейта, ама...

# 51
Не мога да следя и да пиша толкова активно тук, но и аз ще се постарая само да се върне Бум  bouquet
Дано следващите любови на Тай още по-по-най  Mr. Green тогава, ако се "разделят" с Том.
Че с тоя Лимон такъв автогол си вкара  ooooh!
И аз чакам развитието на бейбигейта  Flutter

# 52
С Том си вкарва автогол, отдалеч си личи, че е фейк, а и е много преиграно ...

# 53
А не мислиш ли, че точно това е била и целта?
Едва след случилото се с Ким и Кание, спряха да прекаляват с показността.

Всички фалшиви двойки си приличат, виждат се само пред папараци. Викандер и Фасбендър са същите.

# 54
Според мен няма връзка намаляването на показването на тяхната ''история'' с историята с Кание и Ким, поне така ми се струва ...

# 55
Мога само да ти препоръчам да прегледаш старата тема и да обърнеш внимание на датите.

Викандер не само споменава наляво и надясно Фасбендър в интервютата си.
В последното си интервю за Борн имитира Магнето. Сигурно иска да покаже, че и тя може да го изиграе.  Laughing

# 56
  • срещу двата комина :)))
Разговор с Том за Night manager

https://www.youtube.com/watch?v=8OtkF5iXdsk

# 57
Отказвам да приема, че между Том и тоя изсуления му агент има нещо  Crossing Arms  Армитидж едва го прежалих и тоя ще ме довърши вече  Mr. Green

# 58
Идвам с малко драми.  Whistling

Джъстин Бийбър си e изтрил/скрил инстаграма, защото феновете му не спират да плюят по селфитата с новото му гадже София Ричи.

В цялата ситуация се е набъркала с коментари и Селена Гомез и доста кирливи ризи са излезли на яве:

Междувременно Джъстин е спрял да следва в Инстаграм и бившата си, Хейли Болдуин, която пък е отговорила с това:

The Sunday Times са питали Карли за коментар на цялата драма с Тейлър, Ким и Кание в интервю и тя е отговорила доста дипломатично: "I think she’s been a lovely person to me in the past,” she said in an interview with The Sunday Times via Vanity Fair. “Look, I really don’t know her that well.” По клюкарските сайтове, това се е подразбрало като "Карли е на страната на Кимие" и тя е заявила позицията си доста ясно с два туита:

https://twitter.com/karliekloss/status/765391284005695488
https://twitter.com/karliekloss/status/765410661342019584

Peace Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 14:22 от Анонимен

# 59
Потресаващата новина, че Том Хидълстън пътува без любимата
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3742991/Flying-solo … Taylor-Swift.html

Били Боб Торнтън отрича афера с Амбър Хърд (малка подробност е, че общият им филм London Fields предстои да има премиера  Mr. Green )
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3742942/Billy-Bob-T … -Amber-Heard.html

Общи условия

Активация на акаунт