PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 100 282
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Фасбендер е си мисли, че е много як пич и един голям дар за киното !!
Едва я трае- тя вече има Оскар, а пък той не ...

# 256
Ужасни снимки, ужасни, на Фасбендър и Викандер. Като обява за годеж направо, ама с тоя отвратителен сив фон...
Нарочно ли са го набръчкали така?

Ако Миро е бисексуален означава, че харесва и жени, явно тази го е спечелила. Simple Smile

# 257
  • срещу двата комина :)))
Селена Гомез си взима почивка заради депресия и паник атаки

http://www.ew.com/article/2016/08/30/selena-gomez-taking-time-off-lupus

# 258
Едва я трае- тя вече има Оскар, а пък той не ...
Ето за едно нещо съм съгласна с теб, според мен, промяната у него е настъпила като загуби тоя пуст Оскар, напълно си го заслужаваше и вместо да се надъха още повече, реши да се слага на чичко Харви, само дето чичко не си даде зор за Джобс, а реши да промотира шведския парцал.

Ако Миро е бисексуален означава, че харесва и жени, явно тази го е спечелила. Simple Smile
Мда надявай се,  Twisted Evil
няма нищо по-тъжно от застарял гей решил да си наваксва

Селена Гомез си взима почивка заради депресия и паник атаки

http://www.ew.com/article/2016/08/30/selena-gomez-taking-time-off-lupus

Тайчето снощи е отлетяла пак за Ню Йорк,
този път за разнообразие е заради Селена, Карли е в ЛА на снимки.

Нови два отзива са TLBO, не много ласкави
http://www.hollywoodreporter.com/review/light-between-oceans-rev … ew-michael-921836
http://variety.com/2016/film/news/the-light-between-oceans-revie … ender-1201847590/

Ще поизчакам да видя как вървят ПР връзките
и с удоволствие ще направя сравнение между Хидълса и Фаса.  Mr. Green

# 259
Още преди робския филм си е такъв, Маккуин ( дебелият черен режисьор, ако някой още го помни : ) ) го беше обявяваше постоянно за новия Брандо, мен с това сравнение взеха да ме дразнят, двамата гледали 100 пъти ''Последно танго в Париж'' и взели да си фантазират, че са някой друг : ))

За робския филм наградите си бяха политически от-до, черните взеха Оскари, той като бял- не, а и Лето обра всичко, за което бе номиниран, Фасбендер нямаше шанс просто,
но Харви може и да го добута до Оскар, щом ги е направил двойка с Алисия, значи Фасбендер му е в полезрението все още,
този общ филм с Алисия обаче изглежда много мелодраматичен, като от Арлекин,  няма да е с него ...

Не знаех, че Харви стои зад Оскар на ДДЛ за ''Левия ми крак'' / това по генералната тема за ПР-а/:

DANIEL DAY LEWIS: THE FIRE WITHIN by Garry Jenkins

page 194

Elsewhere in the city of angels the word was that the demonically driven Harvey Weinstein had sent out 4700 video cassette copies of My left Foot.

He was being backed up by Noel Pearson. Silver-haired, silver-tongued he was flitting around like a Tammany Hall hustler. It was a time for high visibility, a time to be noticed. There were votes to win, 4700 of them.

page 200

The brash bearded Weinstein did not hit it off instantly with the star of the vehicle they planned to drive all the way to the Dorothy Chandler Pavilion, the home of the oscars however. According to one account their first meeting almost came to blows.

Punctuality a discipline instilled deep in Daniel by life at Croom's Hill and the regimental Nanny Bowler was not Weinstein's strongest suit. When they first met for lunch in London the American arrived thirty five minutes late. As Daniel made his displeasure clear there had been an uncomfortable moment when he and Weinstein had glared menacingly across the table at each other. "I thought they were going to kill each other" Miramax executive Susan Slonnaker recalled later after the temperature had dropped.

Weinstein eventually won Daniel over however. Just days before oscar voting closed in early February 1990, Harvey subtly insinuated his film into the minds of the most socially aware academicians by organizing a screening of My Left Foot in support of the Americans with Disabilities Act a new piece of legislation being steered through

# 260
Бум, пак ме изпревари, тъкмо преди няколко дни се чудех Дженката къде се загуби Simple Smile защо така, какво готви/ят?

# 261
Преди, когато пробиваше, Харви лансираше талантливи хора, докато сега критерият му е един-единствен...

Прави ли ви впечатление как Дженката Лорънс изчезна от полезрението на медиите, много добър ход.  
Бум, пак ме изпревари, тъкмо преди няколко дни се чудех Дженката къде се загуби Simple Smile защо така, какво готви/ят?
Просто подобно на Тайчето се е усетила, че я преекспонират и явно е решила да мине в нелегалност.
Да благодарим на Кание, за това, че и Тай най-сетне си даде малко почивка.

Което ме връща на Кание и Ким
Проблеми в Реалити рая?
https://www.yahoo.com/celebrity/kim-kardashian-kanye-west-amp-000000537.html

Амбър от развода насам е забелязвана с Тася, Кара, Илън Мъск и последно и с Мари Дьо Вилпен в Лондон, оставам с впечатление, че нищожеството е и е дал списък с хора с които е наложил вето да се вижда.   Crazy

-------------------------------------

http://www.forbes.com/sites/natalierobehmed/2016/08/30/the-world … ece/#57603c292e17

Списъкът на Форбс
с най-високо платените модели за фискалната 2016 година

1. Жизел 30,5 млн $
2. Лима 10,5 млн
3. Карли и Кени по 10 млн
5. Джиджи и Роузи ХУ по 9 млн
7 Кара с 8,5 млн
...
13. Модна икона с 5 млн, снимките и от Кан в статията са потресаващи

Жизел размазва прибирайки чекове колкото следващите я 3 модела.
Както и да го въртим единствената, която се скъсва от работа от 20-те в списъка е Карли, общо 18 кампании.

Една от малкото професии с обратен знак на обичайния сексизъм
Най-високоплатения модел мъж е Шон О'Прай (от видеото на Тайчето Blank Space)
само с 1,5 млн $

Почна Венеция.
Тръпна за изпълненията на СуперДвойката.

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 12:21 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 262
Преди, когато пробиваше, Харви лансираше талантливи хора, докато сега критерият му е един-единствен...

Прави ли ви впечатление как Дженката Лорънс изчезна от полезрението на медиите, много добър ход.  

Прави, да, защо така, омръзна ли му или какво ?

# 263
По-скоро е решила да се предпази от преекспониране. На публиката и беше почнало да и омръзва от нея.

# 264
Уф, няма по-ужасно нещо от сайта на Форбс!
Добре де, много ми е страно, че Кара е чак седма...  newsm78  Във филми се снима, навсякъде я виждам в реклами... пък накрая изкарва по-малко от Джиджи и Кендал (които също са навсякъде, но минус филмите  Mr. Green). Явно не й плащат много за актьорството.  Laughing

# 265
Джиджи и Кени изкарват пари от семейните реалитита

# 266
Аз друго се чудех Жизел откъде ги изкарва тия 30 млн и защо Карли при толкова работа "едва" 10 докарва.

Кендал и Джиджи са ми загадка... (п.п. а изясни се Simple Smile )
Кара явно само тук тооолкова вървежна я изкарват някои потребителки или аутването й се отрази?

Разликата между Тай и Лорънс не е ли, че Тай всъщност сама се преекспонира повече от нужно? Лорънс май покрай филми се появяваше повече. Но може и субективно така да съм ги усетила нещата само, а всъщност да не са.

# 267
О, не подценявай Дженката... От три наградни сезона е постоянно присъствие.
Просто сега и е увряла главата, че след един момент ефектът е обратен и е послушала правилния човек.
Тай чудесно съзнаваше какво прави, виж и разговора с Кание, сама си го казва, но там имаше и фактора Лимон. Убедена съм, че първоначалния план беше да се разделят през януари, но явно и Епъл и Сони са натиснали и двамата пуснаха сингли + Коачела.

Но те двете имат акъл и мярка, вече са преуспяли, което не може да се каже за шведския парцал, тя тепърва има да доказва, че може да "прави" пари за продуцентите. Чакам с нетърпение приходите от Океаните и особено от новата Лара Крофт.
Разходите за Борн са към 350 милиона. Приходите, чак сега стигнаха 350 млн,на 5-тата седмица след чудовищно промо, разходите за маркетинг почти стигнаха разходите за производство, но приходите не са само за производителя, за него филма все още е яко на минус.

# 268
Уф, няма по-ужасно нещо от сайта на Форбс!

Странно е, все едно всички милионери им се отчитат и те знаят aбсолютно всичко колко печелят, доста нереално ми се вижда, доказано ли е това, което пишат във Форбс/ който е собственост на китайци/ ?
Kристен Стюарт колко ли получава от Шанел, нищо не пише ....

# 269
Лара Крофт й е шансът за това според мен. Там има голяма фен-маса, както при "Игрите на глада", която да донесе приходи само заради името.
Показах я тъкмо на ММ, който като цяло не се впечатли, а каза, че трябва да вдигне чашката и да направи мускул, за да има шанс Simple Smile Като той дори не е заклет фен, а умерен.
Ама ти много си й набрала на Викандер май Simple Smile

На Дженката как й вървят филмите, които не са от трилогията, защото тя не блести с особени актьорски качества сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт