PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 8

• 100 281
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Толерирах я, нещо като Джаред Лето, но след незаслужените Оскари и на двамата... Приключих с тях.

# 271
Лара Крофт й е шансът за това според мен. Там има голяма фен-маса, както при "Игрите на глада", която да донесе приходи само заради името.

Фенове се шегуват- Алисия като Лара Крофт, казват, че е мискаст за тази роля, както и за ''Джейсън Бърн''- 25 годишна шефка в ЦРУ, няма как да е ....
На мен много ми хареса в оня филм за краля, но оттам нататък- не толкова ....

# 272
Толерирах я, нещо като Джаред Лето, но след незаслужените Оскари и на двамата... Приключих с тях.
Дженката не влезе ли в тази графа и тя? Нейният Оскар си беше подигравка направо. Или тя ти е симпатична за разлика от другите двама?
На мен тя след Оскара ми стана неприятна.

eau, това е в десятката просто  Joy

Викандер и аз само в Краля съм я гледала. "Датското момиче" не исках да го гледам, мисля всъщност Youth (така ли беше?) да гледам някой ден, но иначе май нищо от това, което е правила до момента и й предстои не ме  влече.

# 273
Дженката ми е по-скоро в графа безразлични, както е Бри.
Те не си правят брутални ПР сценки, Дженката наистина си беше с Ники, слуховете за младежа на Бри са, че и двамата са би, но го няма това брутално агресивно слагане на масовата публика като при Алисия и Фаса.

При Тай е много по-различно, тя не го прави заради масовата публика, а заради собствените си фенове, нея е  най-удачно да сравняваме с Кати Пери, при която ПР-ът последва драстично свалката и за една нощ с Орландо. Нещо като отзивите от Мет гала и последвалото параванене при Тай и Том.
Забавно е как и двете последваха добрия първоначален отзвук, как и при двете резултатите са смесени по различни причини

# 274
Орландо- 40 годишен актьор с инфантилни ролички....  и той е един зестрогонец .....
Кейти защо е с него, или го харесва/обича го наистина ...

# 275
Дженката не влезе ли в тази графа и тя? Нейният Оскар си беше подигравка направо. Или тя ти е симпатична за разлика от другите двама?
На мен тя след Оскара ми стана неприятна.

Дженката е с 4 номинации за 5 години, тя направо е като Брандо или Джак Никълсън, но ако Харви я забрави и ние няма да чуем повече за нея...

# 276
  • Варна
И Алисия и Дженката не съм ги гледала във филми, но и двете са ми много противни. Първата след това натрапване, а втората след изказването, което направи като получи оскар, че винаги е знаела...
От младите актриси много харесвам Елън Пейдж и Ема Стоун.

# 277
Дженката е талантлива, колкото и да я недолюбват във форума. Плюс това е много по-голям хамелеон от Викандер, която си я представям само в определени роли, докато в други би стояла комично.
Ема Стоун ми е много сладка, но за мен е посредствена актриса.

# 278
А аз на скромната си база за сравнение мисля, че Викандер е по-добра актриса от Лорънс.
Но така или иначе не симпатизирам на нито една от двете. Викандер не разбрах кой я обяви за красавица неземна, при положение, че е просто миловидната, а Лорънс можеха поне за по-смислен филм да й подарят Оскара.

# 279
  • срещу двата комина :)))
Тейлър отново е направила щедро дарение, този път за болницата, в който е опериран сина на Джейми Кинг

https://www.instagram.com/p/BJyONizB06N/?taken-by=jaime_king

# 280
Малко сметки,
наемът на цялото снобско ранчо, което Тай е наела за да прекарат една седмица с Карли в Уайоминг е по-малко,
отколкото Кати плащаше за една вечер с Орландо на яхтата на Абрамович в Кан.
Нормално да и остават пари и за благотворителност  Wink

В очакване на довечера

Запознайте се с новия ПР на Фасчето, който вече е ПР и на Алисия - Benjamin Cercio
интересно, че тези двамцата са му страничен проект, по принцип е
International Celebrity Relations Director at Louis Vuitton

Тай вчера в Ню Йорк

След фитнеса с Марта Хънт

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 12:57 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 281
Ох, и Фаса, и Том като се захилят на всички снимки с тези 24 каратови конски усмивки... ooooh!
А Бенджаминчо да беше им уредил по-криейтив фотограф, тази им фотосесия е толкова бездарна, а трябва да ни убеди колко са влюбени уж.  ooooh!

На мен и Дженката, и Алисия ми харесват като актриси, но втората като Лара Крофт - тц! Дори по-скоро Дженката се вписва в образа.  Peace

А за новия награден сезон какви нови двойки да очакваме?  Wink

# 282
Eто прогнозите
http://www.indiewire.com/2016/03/premature-oscar-predictions-the … ontenders-265906/
http://www.indiewire.com/2016/04/2017-oscar-predictions-288861/

В съседна тема стана въпрос за Гослинг и новият му филм,
Той и Ева са великолепен пример на двойка, която не ги е еня за никакъв ПР, нямаме нито една фотооперация, не ходят да си показват коремчето и по килими, даже за второто дете се разбра чак след като се роди, а не е като да са безизвестни или тя да е някоя си анонимна съпруга на знаменитост.

Също ме кефят другия Райън и Блейк, не си ходят на един друг по премиерите и килимите, Блейк не се обяснява цели интервюта какво той бил казал и какво той мислел  Mr. Green
А снимката от къщата на Тай вече я разнищихме,
неговия поглед тип Какво правя аз тук? или Как се оставих жената да ме доведе?  hahaha hahaha hahaha

# 283
  • Разпиляна във въображението
И аз от единиците, които харесват Дженката Grinning

Райън и Блейк, много сладки. А Викандер и Фас - като баща и дъщеря ми са, ама като се любят Simple Smile

# 284
А Викандер и Фас - като баща и дъщеря ми са, ама като се любят Simple Smile
ДА си правят тройки с чичо Оскар Харви и там да си им седи любоФтЪ

Още една пренеприятна ПР персона,
язък и за таланта и на нея, че е толкова дребнава душица  Tired
Викандерчето някак ми напомня по външност на нея, същата недорасла мишка

Ева Грийн се подстригала  Heart Eyes
Хич не изглежда фатална така  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт