Лидл 88- Да се докопаш до заветната играчка

• 104 403
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
bouquet За новата тема и създателката й  Hug

Интимните гелове на Сиен колко струват?

2,50 или 2,90 не съм много сигурна, но беше под 3лв със сигурност за 500мл.

Благодаря  bouquet
Не съм вземала досега, а виждам, че го хвалите и вече съм навита щом и цената е такава
  Hug

# 31
Можеш да звъннеш да провериш в кои магазини я има евентуално.
Аз звънях днес за къмпинг масата на секундата ми отговориха че няма даже не провери. Чак пък наизуст да знаят наличностите  Thinking
Не е наизуст. Обикновено ми връщат обаждане след като проверят по магазините. Явно е искал/а да те отреже бързо Thinking

# 32
  • София
Ами ако още няколко души са звъняли да питат преди теб е достатъчно да провери само веднъж. Simple Smile

# 33
Докопах се до една от тези толкова диамантени играчки  Joy
Тъкмо бях замислила план  Б, а то взе, че се случи от само себе си Grinning

Чакам си кротко реда на касата с якета за всички, чифт мъжки маратонки, пъстърви и т.нат.
Пред мен една госпожа много учтиво отказа полагащите й се 3 точки и каза на касиерката да ги даде на някой, който събира Wink Касиерката мнооого "тънко" си ги придърпа, но... в този момент аз съвсем на висок тон се изказах, че ето, че аз съм тази, която събира. И направо си ги изпросих  Wink А в картончето ми се търкаляха някакви измъчени 2. Хич и не очаквах, че ще събера със сметката всичките 10. Joy

Ааааа, кефиш ме...браво на теб. Направо й се е стъжнило на касиерката...на тарикатите с тарикатлък Mr. Green  Познай как ще ги даде на друг иначе Wink

# 34
  • София
Момичета,дали ще ми дадат играчка,ако имам всички точки,но на две картончета ooooh!
ММ лепнал две точки,които му дали на ново картонче.

Според правилата трябва да са на едно картонче. И на мен ми дадоха 2т на друго, но внимателно ги отлепих и сложих на моето.  Peace

Благодаря за темата!  bouquet

# 35
Каква захар се продава в Лидл?
Трябва ми "Сладея" - дали има такава?  newsm78

# 36
Нищо не ме грабва.
Днес съпругът ми отиде да разменя точки за Сид, стискайте палци да има.

# 37
  • Варна
Хм, този национален телефон. Няма играчки във Варна на Владислав и звънях да попитам, ако има в друг магазин да отида да взема, но дамата веднага ви отговори, че вече в никой магазин на Лидл няма играчки. Е, как става това като сте писали днес, че сте вземали.
Не съм припитала за тази играчка, но поне кажи, че не знаете къде има останали наличности и толкова. С това тяхното НЯМА вече станаха известни.

# 38
Аз все пак отидох до ЛИДЛ,съвсем случайно.В далечен квартал.Та питах за играчката и ми казаха,че няма проблем като са на две картончета Rolling Eyes
Но директно ми връчи да попълня някакъв формуляр.Незнаех номера на филиала в моят квартал(че от къде да го знам) и ми казаха да напиша квартала.И това беше,не ми обясниха какво следва и как да се докопам до заветната играчка newsm78 За въпроси,на касовата бележка има тел.номер ми казаха.
На вас веднага ли ви дадоха играчката?Да звъня ли или да мина през др. магазин?

# 39
"Тъй като допълнителното количество лицензирани играчки не е налично на склад при производителя, а ще бъде допълнително произведено, разчитаме на Вашето търпение."

Играчки ще има ноември.

# 40
 И аз не я видях нито за миг тази четка за лице Cry
Обаче дъщеря ми се оплака, че в София никога не може да се вреди за яке, сандали и други интересни неща и успях да и открия софтшел точно какъвто искаше - от детската номерация 164, млечно оранжевия с цветенца. Супер доволна  newsm44 . Лично аз харесах най-много сивото, а жълтото е невероятно като материя, различни са на допир, но са много хубави. Не взех за себе си, понеже имам доста вкъщи. Та това - в новия Лидл във Варна, много ми харесва  Heart Eyes
Темата много се освежава, като споделяте изпълненията на половинките  Laughing

# 41
Дидка-бандитка, така най-много се дразня, като купува неща за по 10-12 лв. всеки ден. Все му казвам, че ще е по-добре на 2 дни за по 20 лв. + 1 т., ама не.  Crazy

Иначе децата са ми малки, но голямата е много в час и рекламите са голямо нещо.  Grinning Винаги разбира от тях къде какво ще се дава и от кога почват - даже следи датите.  Crazy Та така беше и със стикитата, не, че бяха толкова хубави, но пък децата си ги искаха и много им се радваха.

Нил, ще ти пиша на ЛС.  Peace

# 42
  • Берлин
И аз ви изтървах...
При нас плюшки изобщо не пуснаха - само стикери с Ледена епоха. Имам 97 пакетчета / вътре по 4/  newsm78 Ако бяха точки....

# 43
В София някъде има ли останали играчки? Моля ако някой е вземал днес да сподели. В Студентски град няма нищо.

# 44
  • Перник
Дидка-бандитка, така най-много се дразня, като купува неща за по 10-12 лв. всеки ден. Все му казвам, че ще е по-добре на 2 дни за по 20 лв. + 1 т., ама не.  Crazy...

Аз пазарувам в Лидл веднъж седмично (преди го правех в Била, но напоследък съм пристрастена  Crazy ). И точка. Повече до следващата събота (например) не стъпвам в магазин. Случайно ако има нещо супер спешно - тогава в магазина до нас. НО миналата есен бях в командировка 1 седмица и, познайте - мъжът ми и дребния ходеха всеки ден! в Лидл - за хляб, за сирене, за дъвки, за подводницата на стикитата. Всеки божи ден на пазар за дреболии през един квартал  Crazy мъжка работа  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт