Лидл 88- Да се докопаш до заветната играчка

• 104 403
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
  • FR
Лидълските играчки не само, че не са същите, а и на мен ми харесват повече от тези в Алиекспрес.
За яйцата да кажа, ние купуваме от кварталното магазинче и последния път бяха с почти бели жълтъци. Аз също много се учудих, явно не е само в лидл този проблем.

# 376
Аз също мога да дам няколко точки, от Търново съм.  Peace

# 377
Да попитам - доволни ли сте от фотоепилатора, който пускаха  май месец в Лидл?
Намерих го в немския амазон и се чудя дали да го купувам  newsm78

# 378
  • оттам, откъдето започва България
Лидълските играчки не само, че не са същите, а и на мен ми харесват повече от тези в Алиекспрес.
За яйцата да кажа, ние купуваме от кварталното магазинче и последния път бяха с почти бели жълтъци. Аз също много се учудих, явно не е само в лидл този проблем.
Не се притеснявайте за жълтъците. Нюансите на жълтъка варират според храната, с която са хранени кокошките.  Peace

# 379
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз се записвам за играчка онлайн та да видим.

# 380
Ние имаме 6 събрани точки и общо взето нямаме шанс да съберем другите до края на играта, така че ни се размине плюшката Simple Smile
Иначе досега не сме имали проблеми с промоции на Лидл. Дори с готварската книга бяха свършили книгите и ни казаха в кой магазин да отидем и да вземем, защото там бяга останали Simple Smile

# 381
Аз имам 7 точки, но съфорумка ми обеща 3 и ще се запишем за прословутата Шира Simple Smile.
Аз дч похваля кайсиите, чудни, много вкусни.

# 382
  • Пловдив
Някой да е виждал в Пловдивски Лидал  изостанал този тип кантар:
http://promocii.bg/files/elektronen-kantar-1.jpg

# 383
Аз го видях тези дни обикалях Лидълите.
Обаче не мога да си спомня в кой. Дали на Филипово или на МОЛа.
Всъщност ходих и в Кичука, но там го нямаше.

# 384
  • Пловдив
Аз го видях тези дни обикалях Лидълите.
Обаче не мога да си спомня в кой. Дали на Филипово или на МОЛа.
Всъщност ходих и в Кичука, но там го нямаше.
Благодаря!В Тракия знам,че няма -днес бях,по вероятно е Филипово...

# 385
Скрит текст:
Потребителката обясни, че детето и плаче за играчка, която ще я има чак след три месеца...правилно е пуснала жалба в КЗП, да видим какво ще излезе оттам... Изобщо коментара ми бе насочен в тази насока..
 А на въпроса ти-така, срещу нищо ги дават.  Имам точки, нямам нищо насреща засега..

Не разбирам кое му е правилното?! Както при повечето игри (да не кажа всички) е до дадена дата или до изчерпване на количествата. Количествата са изчерпани. От това по-ясно не може да бъде. И все пак приемат заявки за играчки, защото просто можеше да кажат, че са изчерпани и от там нататък само може да си скъсаш точките и картончетата.
А колкото до това, че детето плаче за играчка, не е приятно, но не мисля, че вината е в Лидл. Винаги има алтернатива - в ОЛХ е пълно с тези играчки.

И все пак, това е лично мое мнение.

Не четеш всичко явно. Ето:

До изчерпване на количествата е какво?... играта ли. Защото ако е така, когато се изчерпат количествата, играта следва да се прекрати. Wink вместо това те я продължават при някакви си там условия, а доколко това продължаване е редно или напротив, си има органи като КЗП, които да проверят и да кажат. Peace

Ние тук си коментираме просто...един се оплаква, друг ги хвали и така... Laughing

Всяка "игра" има правила. Който иска да ги чете-ги чете. Във всеки магазин, където се събират точки, ги дават до крайния срок на играта. Дали имат или нямат дадените "награди" не ги интересува. Случвало ми се е в Била. Както и с играта на Верея за купа. Пуснаха ли допълнителни, за тези, които не можаха да вземат купа?! Ами...не!

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 08:37 от bubanka

# 386
Айде народе...ютиите са от днес😃

Имаше нетърпеливи...напомням им, да не забравят...☺☺

# 387
  • на Мелмак
Засега имам 4 точки за подаряване, предполагам , че ще имам и още малко до края на играта.

# 388
Аз дч похваля кайсиите, чудни, много вкусни.
Да, много са вкусни. Само цената им ми присяда Sunglasses
Момичета, пишете от кой град сте, ако искате да подарявате точки Peace

# 389
На някого изобщо да са му се обадили , че са дошли бройки от Плюшките
Има ли такива  newsm78
Вече за 1 играчка събрахме, а  няма от къде да си я вземем
Някой да пусне "инфо" smile3505 или е тайна Лидълска

Общи условия

Активация на акаунт