На море или на планина мамите от ИБ УЖ почиват си с деца.

• 44 578
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
И аз така знам  Peace
Бени, и аз мисля, че е нормално детето да реагира така на цялата тази промяна.
Поспаланче, не ти е лесно  Tired
Вкъщи положението е - когато съм с единия, другият реве за мен, и обратното. Ако дам пък баткото за през деня на нашите, и двамата ревем един за друг.... абе, дано минава по-бързо този период. Все се успокоявам, че важното е да са/сме здрави, но е тежко.....

# 91
  • София
Захапка и други ортодонтски проблеми, не се ли лекуват, след изникване на постоянните зъбки ?

newsm10 newsm10 newsm10 На мен ми беше обратна захапката и в 1 клас носех шини.

# 92
  • При моето слънце
По принцип да, но докато стане време за по-сериозни ортодонтски методи, се предлагат и апаратчета вече. Не съм много запозната точно как се казваха. Те не са постоянни като брекетите примерно и обикновено се слагат по време на сън.

# 93
  • В къщурката на хълма на феите
Ми кво да им оправяш на зъби, които докато ги оправиш, ще паднат?!

Моменце вариант някой да дойде при вас за кратко няма ли!? Ема изпада в пристъпи на ревност много често напоследък и за да ги тушираме отделяме по 1-2 часа само за нея с баща й .. Здравчо миличкия седи през туй време при баба си .. Като и той започне да ме търси упорито /понеже все още не го прави толкова натрапчиво, но с всеки изминал ден задобрява/ ще си направя график Mr. Green

Моя сладък мъж днес става на 10 месеца .. Вече тежи 8900гр и е 75см висок, решил е че иска да се отбие, но не ме е питал и периодически го каня да се храним заедно Mr. Green

# 94
  • NE
Малей какво ме чака. Надявам се да му излязат поне зъбите дотогава.
Меци Честита месечинка на Зузи! Кърменето в един момент е голям рахат.

# 95
  • При моето слънце
Меци, да ти пратя моя дребен. Той няма никакви намерения да се отбива за разлика от майка му Crossing Arms
Да ти е жив и здрав и да расте все така добре.
Аз съм сама, поне още час два. Ами нямам угода, сега ми е скучно  Crazy

# 96
  • Германия
Благодаря, че питате. Томи е по добре, днес ни изписаха. Утре ще сме при доки да го види и тя преди да дойдат почивните дни.

# 97
  • до едно тепе
Петьофка да си сама без децата и да ти е скучно тц тц. Срамота Naughty Naughty hahaha hahaha
Мецко честита ви месечинка. Много здраве на цялото фемили bouquet
При нас тенденции за отбиване нЕма. Търси си, гали си ги, радва им се. Започна да си изгражда навика докато суче на едната гърда да си играе със зърното на другата. Отбутвам я нежно,че като си спомня батко и колко ми мачкаше ушите още ми призлява. Остава тя отбита вече да ми бърка под блузата да ми мачка зърната та да се успокоява Sick
Вчера тъкмо ви обяснявах как повръща при задна хрема и днеска ме ощастливи 2 пъти. Повърна в края на обяда и после на следобедната закуска още на третата лъжица. Тая вечер регистрирахме и някаква температура. За 2 мин се качи на термометъра на 37 и тя го измъкна. Реших да не я мъча и и дадох един панадол, за да поспи. Ваксината ли е-днеска е ден 10 от слагането, а доки каза до 12 дена да чакам реакция, вирус ли е или зъбите ще се чуе тези дни ooooh!
За ортодонтските проблеми си мисля че ортодонт следва да се изкаже кога и дали да се слага апаратче. Все си мисля,че захапката като е обратна ще си е такава и при млечни и при постоянни зъби и би трябвало по-рано да се действа, защото не коригират зъбите, а избутват челюстта назад, но те си знаят хората работата Peace

# 98
  • shumen
Петьофка,да точно за такива специални апаратчета ми каза и тази зъболекарка и че се носят по време на сън.Дано само моето диване ги носи и търпи.
Послаланче,тя е ортодонт тази,при която го водих.Според нея е по добре да започнем по рано,след като навърши 4,най-късно до пролетта.
Петьофка,е,искам и аз да съм сама,но няма да е скоро.
Меци,браво на порасналия мъж.
Алекс,ти си била по голяма и си разбирала и си ги носела,а на моето диване не знам как ще му обясня.

# 99
  • Сливен
Здравейте  Hug
Бени, и на мен ми е интересно споделено от теб за новите неща, които ви се случват , късмет и успех  Hug
И при нас няма признаци за отбиване, но аз така или иначе искам да го кърмя поне още една година.
Меци, браво на Здравко  Hug
Петьофи, като каза че ти е скучно, и аз така се чувствам когато някое от децата ги няма, общо взето ми е тъпо, затова и през повечето време са си при нас, за мен е немислимо да ги пратя някъде и месец да не ги видя, добре че не ми се налага да го правя. Едната баба /свеки/ се сърди, но няма как при положение, че мога да си ги гледам, да и ги пратя, на 240км. от мен, абсурд!
Вчера водих и Ивайла на профилактичен /4г./, за пореден път новата им лекарка ме очарова - при предишната такъв преглед не сме видели. Освен мерки и теглилки, пусна и изследвания, които ги няма в задължителните, прегледа сърчицето, корема, лимфните възли, гръбнака /за 6 мес. е пораснала с 6см. и затова проследи за изкривяване/, та така на 4г. Ивайла е 106см. и почти 17кг., перфектни мерки за възрастта и пола и.
Това е от мен, хубав петък  Hug

# 100
  • NE
Заех се с мисията сваляне на памперс.
1. Детето обожава да дивее с голо дупе
2. Без грам признак напишка първите гащи и изпадна в ужас и рев.
Оттук обаче не знам как да продължа. Продължавам да го оставям по гащи и дебна, нали? Слагам памперс само колкото спи.

# 101
  • При моето слънце
Оттук обаче не знам как да продължа. Продължавам да го оставям по гащи и дебна, нали? Слагам памперс само колкото спи.
За мен това е решението, дебнеш, подканяш, обясняваш и без никакви караници  Peace
Последният кучешки се показа, сега се моля одисеята с кашлицата да приключи и другата седмица да сложим шарковата ваксина   Praynig

# 102
  • Sydney
danaeka аз бих го завела на второ мнение, защото понякога (да не кажа често) ортодонтията си е голям бизнес и понякога, за да дадеш пари измислят какви ли неща. мен лично ми измислиха, че имам неправилно преглъщане?!? и два см разминаване между горна и долна челюст настрани... носих шини, но освен че ми беше неудобно друга файда не видях... добре ми е всичко в момента  Peace
Mometo* то с едно положението е такова, пък представям си с две  Thinking
mecani Честити 10 mесеца Simple Smile
pospalancho ох, смях се (пак) за това с ушите, извинявам се, не ти е смешно  Hug
roxanna браво на вас Simple Smile
Flower Fairy най-важното е спокойствието - твоето и неговото; ако не е готов връщаш памперса и толкова... ако помниш, аз се бях затръшкала, Ема два пъти повече...

тъй, положението с истериите продължава, уж в по-лека форма  Rolling Eyes търсим си постоянно жилище и се оказа, че наличието на дете (и дом.любимец дори) се явява огромна пречка и черна точка в апликейшъните... не искат да си дават имотите на семейства с деца?!?! и се чувстваме доста тъпо  Rolling Eyes
като изключим това, което не е малко, сме добре Simple Smile keep going and trying...

# 103
  • София

....... търсим си постоянно жилище и се оказа, че наличието на дете (и дом.любимец дори) се явява огромна пречка и черна точка в апликейшъните... не искат да си дават имотите на семейства с деца?!?! и се чувстваме доста тъпо  Rolling Eyes
като изключим това, което не е малко, сме добре Simple Smile keep going and trying...

newsm78 #Crazy Тези малоумни ли са или? Как така това ще е пречка? Нещо не им схващам на тях идеята....освен да не им разрушите или издраска Ема жилището друга логика не виждам.

# 104
  • до едно тепе
Точно това им е логиката. Освен това децата вдигат шум и вероятно има хора, които отказват да се нанесат в жилище до такова, в което живеят деца. Не ги обвинявам като слушах комшийчето снощи в 11,30 как рипаше отгоре. И моите тропат, ама в 9 са вече по креватите Crossing Arms
Бени дано скоро си намерите жилище Hug

Общи условия

Активация на акаунт