Prison Break: Sequel

• 53 704
  • 607
  •   1
Отговори
# 495
А за ръцете  някой ще каже ли как се получи образът на Джейкъб?

Джейкъб е спомогнал за вкарването на Сара в затвора. М.нали първо е отказал да работи за него и след това е разбрал, че за да я защити трябва да приеме офертата му.

# 496
Това с ръцете и аз не разбрах как се получи. Честно казано не забелязах такива татуси в предишните епизоди. Може би ги е направил впоследствие.

# 497
С ръцете е някаква фантастика - съмнявам се да отговорят на този въпрос )) Беше ме много яд на форумите на ИМДБ (направо ги мразех), но имаха и положителна страна - когато много хора започнеха да обсъждат някое сюжетно недоразумение, скоро след това създателите на сериала се опитваха да го обяснят в някое интервю. Сега къде се разискват тези проблеми? Thinking

# 498
Аз мисля, че онзи приятел с макета на убийството на Кенеди му е помогнал да направи лицето. Обаче как се появи на ръцете е мистерия.

# 499
А всъщност как Майкъл влезе в тайната стая на Джейкъб? Очите от долната страна на дланите нямаха нищо общо с лицето, което се сканира от горната страна. Това татуси ли бяха пак? В предните епизоди ги нямаше сякаш.

Има на горната част на ръцете татуировка с минимализиран образ на лицето на Джейкъб.

И според мен не се цели точно копие на лицето му, то и няма как, а определени точки на търсене да съвпадат. Не знам, така си го обяснявам.
Нали експертът който дешифрираше татуировките му от дланта от снимката, каза че в тях имало вграден код. Вероятно и на горната част на ръцете е вграден в татуировката код, с който устройството дешифрира образа на Джейкъб.

# 500
Да, точно! Скенерът засичаше само определени точки.

# 501
Именно! Това ме наведе на мисълта, че целта са точките на търсене да съвпадат, а не точен образ на лицето. Иначе какво му пречи да вземе снимка и да я насочи към сканиращото устройство  Grinning

# 502
Точки се търсеха да.
Епизодът беше убийствено готин. Като преди. Другите обаче бяха яко тъпи.
Дано има нов сезон, но със силни серии, не пълнеж и глупости без напрежение.

# 503
Супер претупан епизод и сезон.

ЧРД на уентуърт милър. с 1-2 дена закъснение май Laughing

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 00:00 от svansmods

# 504
  • Майна Сити
На мен пък все още ми остават някои неща неизяснени  Crossing Arms

Защо Посейдон плати новата ръка на Т-бег? Защо точно на него?
Защо Майкъл трябваше да вади Абу Рамал от затвора изобщо, като неговите хора така и така щяха да завземат затвора и да си го освободят?
Как Т-бег има изобщо син, като в предишните сезони каза че не може да има деца?
Как изобщо Майкъл се досети че Асото е син на Т-бег, едва ли по начина на държане и с луд късмет може да нацелиш че тези двама човека са роднини.
На кого Майкъл изпрати снимката на дланите си по скайп? И имаше ли уловка тук, като не снима правилната страна на ръцете си?

Ще кажете че не съм гледала филма изобщо, ама тези неща още си ми останаха с въпросителни  Confused

# 505
Абу Рамал си остава хипер неизяснена странична линия.

Майкъл плати за ръката.

# 506
На мен пък все още ми остават някои неща неизяснени  Crossing Arms

Защо Посейдон плати новата ръка на Т-бег? Защо точно на него?
Защо Майкъл трябваше да вади Абу Рамал от затвора изобщо, като неговите хора така и така щяха да завземат затвора и да си го освободят?
Как Т-бег има изобщо син, като в предишните сезони каза че не може да има деца?
Как изобщо Майкъл се досети че Асото е син на Т-бег, едва ли по начина на държане и с луд късмет може да нацелиш че тези двама човека са роднини.
На кого Майкъл изпрати снимката на дланите си по скайп? И имаше ли уловка тук, като не снима правилната страна на ръцете си?

Ще кажете че не съм гледала филма изобщо, ама тези неща още си ми останаха с въпросителни  Confused

Добри въпроси.
1. Не се ли оказа, че всъщност Майкъл е платил новата ръка на Ти-бег? Или не съм разбрала  newsm78
2. Доколкото разбрах целта не е била да се извади Рамал, а Посейдон да се отърве от Майкъл.
3. И аз това се питам. Освен ако не му се е случило нещо след приключението със сервитьорката.
4. Може кръвни изследвания да им е правил  Mr. Green
5. А де? И аз това се питам. Отидоха при някакъв, който се правеше на Елвис и нищо повече не дадоха.

# 507
Каниел Аутис, тоест М.плати за ръката.
Абу Рамал не е трябвало да го вади. Пратен е от Посейдон уж да го извади от затвора, но всъщност Джейкъб е искал да се оттърве от него. По време на бягството М.искаше да го извади, за да може да го ползват като гарант. Нали страната беше окупирана от ИДИЛ.
Не е пратил снимките на Елвис. Двамата агенти на П.май се разправяха, че при Елвис е бил някакъв сървър, през който е минало съобщението. Според мен ги е изпратил до онзи с макета.
За Уип нали казаха, че М.е поучвал бекграунда на разни затворници.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 12:24 от Пролетен дъждец

# 508
Да, сега ми звучи логично да ги е пратил на този с макета. Не се сетих.

# 509
  • Майна Сити
Каниел Аутис, тоест М.плати за ръката.
Абу Рамал не е трябвало да го вади. Пратен е от Посейдон уж да го извади от затвора, но всъщност Джейкъб е искал да се оттърве от него. По време на бягството М.искаше да го извади, за да може да го ползват като гарант. Нали страната беше окупирана от ИДИЛ.
Не е пратил снимките на Елвис. Двамата агенти на П.май се разправяха, че при Елвис е бил някакъв сървър, през който е минало съобщението. Според мен ги е изпратил до онзи с макета.
За Уип нали казаха, че М.е поучвал бекграунда на разни затворници.

Благодаря!  bouquet Сега вече нещата взимат малко по малко да придобиват смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт