Prison Break: Sequel

• 53 740
  • 607
  •   1
Отговори
# 435
Грам не ме вълнува на кой бряг е, каква китка е, хубав младеж е. Heart Eyes

# 436
Той е хубав мъж, а не младеж (на 44 е - младежи са само хората до 35)  Heart Eyes

# 437
  • Bulgaria
На мен също ми харесва като мъж, но просто изразих съжаление, за всички жени които са имали надежда да имат нещо с него!
Въпреки побелялата коса си мислех, че е около 35години. За 44 годишен мъж изглежда меко казано перфектно!  Blush

# 438
  • София
Другия петък има рожден ден.  nbirthday

# 439
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз много го харесвам - висок,сексапилен,страхотна усмивка.Изглежда ми на добряга.

# 440
Това е най-красивият мъж, който някога съм виждала  Heart Eyes

# 441
Хмммм...в топ 3 ми е Simple Smile))
И тримата от тройката са от любими сериали:

Скрит текст:
1. Чарли Хънам - Джакс Телър от "Синове На Анархията"

2. Травис Фимел - Рагнар от "Викинги"

3. Уентуърт Милър - Майкъл Скофийлд "Бягство От Затвора"

# 442
  • Майна Сити
Само аз ли се съмнявам в бащинството на Т-Бег? В миналите сезони беше казал че тъй като е плод на кръвосмешение между брат и сестра, той се е родил стерилен. Именно и за това беше отвлякъл жена с двете и деца и си играеха на семейство. Нещо тук логиката ми се губи...

# 443
Гледах промото  Crazy
Скрит текст:
Според мен убитият ще е синът на Т-бег

# 444
Децата са болни, аз болничен, скука у дома....пуснах си старите сезони, да си ги изгледам преди големия финал.

Тъкмо съм на сезон 2, епизод 4 - Абруци се прибира у дома. Чакат го жена му, синчето му (около 6) и дъщеричката му (около 7). Значи кажете Хелоу на 13 годишния му син Лука в сезон 5  Joy Joy Joy

# 445
Аз мисля, че ще е някакъв друг син, който ще е навързан по някакъв начин. Не виждам защо иначе ще правят този голям гаф. Можеха просто да покажат, че Линк се е забъркал с някаква банда за трафик на наркотици, която го преследва за изгубените  пари.

# 446
Според този източник  и   този синът на Абруци в предишните сезони се казва Джон Абруци Джуниър ( John Abruzzi Jr.), явно този Лука е от предишен брак на мафиота  Peace

Ето тук също.

# 447
Или просто си го измислиха сега Simple Smile

# 448
От страницата на Уентуърт във Фейса:

(5x9) Final episode - Michael Run, Jacob shot, Michael falls down

# 449
Може да е постановка, за да го хванат в крачка от ЦРУ (да хванат Посейдон, не Майкъл).

Общи условия

Активация на акаунт