След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -187

• 30 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • У Диспансера ...♥♥♥

Какво ястие обичаш да готвиш
Макарони
Какво ястие ви е любимо
Макарони  Mr. Green
А добро утро  Hug Hug Hug Hug
Визажиста сложил тази снимка и я поздравил
Бреееее, Кирето и без рекламар остана  ooooh! Направо да хваща самолета и да ходи покорява Америка, че Турция вече я покори из основи  Mr. Green

# 47
Нямаше ли кой друг актьор да вземат   #Cussing out
За Елка и Боре е добре, защото е бил колега и на двамата, но за нас е зле. Тоя ще ни докара бърз финал  Naughty Mr. Green
Мюждето за Синош Party

# 48
  • У Диспансера ...♥♥♥
Охххх, Сечито ми  Joy Joy Joy
Браво значи, сега с двойно повече желание ще гледам  Party Mr. Green

# 49
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Елка да е жива и здрава и да ни радва с Баръш поне още 2 години.

# 50
  • У Диспансера ...♥♥♥
- в ролята на Седа
-в ролята на Памир

# 51
Привет!  Hug

Страх ме е Мюждето да не е утешителката на Йомер, че гранатометът няма да слиза от ръцете ми. Дано да е за Синош или Исо. Ако снимките от представянето отговарят на образите, ще да е за Синанчик.

# 52
Систъра колко е весела от новината  hahaha hahaha hahaha веднъж и Сечо да попадне в успешен сериал  hahaha hahaha hahaha

значи и конкуренция да са,знаете,че няма да успеят тия двамката  Naughty и поне няма все да е от страна на Йо,веднъж и Дефне да има конкуренция кат хората  Mr. Green

а Мюждето хич ама хич не я харесвам бе  Crossing Arms особено след Мафията  #2gunfire долна пачоз

# 53
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз я виждам за сефте тая  Mr. Green

# 54
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Оха,вече официално потвърдиха, сега да не се окаже и истина слуха че Йо ще замине в Италия и там ще се ожени за друга  Whistling

А баш патрОнЯ- от Мави не са му подновили договора защото се били уморили отношенията на рекламните им лица да са на първо място  Whistling Mr. Green

Стали известны причины резкой смены представителя мужской линии одежды компании "Mavi". Срок контракта Керема Бурсина истек, и компания решила не продлевать его. По слухам, они устали от того, что отношения между "лицами" их коллекции, постоянно на первом плане, что упускает возможность работать в полную силу.
Напомню, что компания подписала новый контракт с актером Илькером Калели.

# 55
  • У Диспансера ...♥♥♥

Гитти, битти  hahaha hahaha hahaha
Нарочно го слагам така изрязано, да се види хубаво -гиттито  Mr. Green

# 56
Аз я виждам за сефте тая  Mr. Green
и по-добре  Mr. Green

Диде  Hug това не е присъщо за Йо по пронцип  Thinking ама той кат се ядоса много не мисли  hahaha
ааа ако ни разделят главното чифте с други,просто ще ядосат много феновете  Mr. Green

а за Керо  Mr. Green резалет  hahaha никаква работа не е свършил значи  Joy една реклама си имаше и нея загуби от що го мързи да работи  hahaha hahaha hahaha
дано сменят и Сера от мави,защото Илкер и Сера на плакат един до друг ще е страшно  hahaha hahaha това ще е най-грозния рекламен плакат  hahaha hahaha

# 57

Гитти, битти  hahaha hahaha hahaha
Нарочно го слагам така изрязано, да се види хубаво -гиттито  Mr. Green
аууу ква си злобарка  hahaha hahaha hahaha hahaha

обаче четох малко коментари в инста и му се радват на Сечо  hahaha да не повярваш хахах само ние не сме във възторг  hahaha и за Мюждето се радват  Crossing Arms

# 58
Кюса, веднага ще последва Мюждето че може и да изтърве Борко  Mr. Green не стига че и е наборка ами е и манекенка   Whistling

# 59
Кюса, веднага ще последва Мюждето че може и да изтърве Борко  Mr. Green не стига че и е наборка ами е и манекенка   Whistling
хахаха и аз това си го помислих преди малко,кат й разгледах снимките  hahaha отгоре на всичко се занимава и активно със спорт и с Борко ще си имат приказка  hahaha може да почнат и в една зала за тренират  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт