След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -187

• 30 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Мюжде е написала в Туитър, че няма търпение да каже добре заварила на феновете, които са я приветствали с добре дошла и с думите да не ги натъжава. Вярва, че ще бъде успешен сезон.

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Говорете само за вас си, аз също се радвам за Сечито ми  hahaha hahaha hahaha
Ей на и двамата, и аз вече имам връзка в Ашки-то  Joy Joy Joy Joy

# 62
Кюса, веднага ще последва Мюждето че може и да изтърве Борко  Mr. Green не стига че и е наборка ами е и манекенка   Whistling
хахаха и аз това си го помислих преди малко,кат й разгледах снимките  hahaha отгоре на всичко се занимава и активно със спорт и с Борко ще си имат приказка  hahaha може да почнат и в една зала за тренират  Joy  Joy
за втори път си пиша поста, че другия се затри  ooooh!
Та за спорта и Кюса спортува  Naughty в снапчата -там такива усилия се изискват  Whistling да разхожда Борко из мола също е спорт  Mr. Green а и видях че е последвала тези от залата където Борко тренира  Mr. Green явно ще я правим и нея боксьорка  Joy

# 63
па ти и преди си имаше ма Систър  hahaha hahaha мининката ти сестра е с Боркич  hahaha това не е ли връзка с Ашка  hahaha hahaha hahaha

# 64
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега съм вече бетон там  hahaha hahaha hahaha
Те и са се целивкали с Елка, значи няма им е трудно го изиграят пак  Mr. Green

# 65
Здравейте   Hug Hug Hug

Вярно ли излезе инфото, че днес ще снимат Б и Е, дано е истина така Партнера ще може да поздрави Аслан партнерката си за РД  лично Blush Crazy

Ох, този Сечкин дано тук не донесе лош късмет   Mr. Green аз не го следя, но щом казвате, че му пропадат проектите  ooooh! се плаша  ooooh!

Ирка, ма вие мн близки, сега вече ще имаме информация от първа ръка за сериала   Laughing

# 66
Здравейте   Hug Hug Hug

Ирка, ма вие мн близки, сега вече ще имаме информация от първа ръка за сериала   Laughing

то с тоя късметлия,ако въобще имаме сериал ще е добре  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кюса, веднага ще последва Мюждето че може и да изтърве Борко  Mr. Green не стига че и е наборка ами е и манекенка   Whistling
хахаха и аз това си го помислих преди малко,кат й разгледах снимките  hahaha отгоре на всичко се занимава и активно със спорт и с Борко ще си имат приказка  hahaha може да почнат и в една зала за тренират  Joy  Joy
за втори път си пиша поста, че другия се затри  ooooh!
Та за спорта и Кюса спортува  Naughty в снапчата -там такива усилия се изискват  Whistling да разхожда Борко из мола също е спорт  Mr. Green а и видях че е последвала тези от залата където Борко тренира  Mr. Green явно ще я правим и нея боксьорка  Joy

ми а дано малко я слупат у фейса,белким се оправи хаха както в пакетната тема едно момиче беше казала  hahaha hahaha то това остава и там да се помъкне по него  hahaha

# 67
Здравейте   Hug Hug Hug

то с тоя късметлия,ако въобще имаме сериал ще е добре  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Енергията на Борко и Елка ще държи нещата в равновесие и лошия му късмет няма да повлияе на сериала  Joy  Joy Joy

# 68
Здравейте   Hug Hug Hug

Енергията на Борко и Елка ще държи нещата в равновесие и лошия му късмет няма да повлияе на сериала  Joy  Joy Joy
хади иншалла  Mr. Green

дано и Борко не се заплесне по новата  hahaha че тогава и енергията на Елбарите няма ги спаси  hahaha hahaha

# 69
# 70
# 71
Верко, на летището но май нищо повече не се знае -сама ли е, връщали се или заминава не се знае

# 72
Верко, на летището но май нищо повече не се знае -сама ли е, връщали се или заминава не се знае
би трябвало да занимава  hahaha Рутко не вярвам да е бил в Измир,та да постнат снощното клипче,значи тя се е върнала от Измир  и пак заминава  newsm78 по пътя на логиката  hahaha

# 73
би трябвало да занимава  hahaha Рутко не вярвам да е бил в Измир,та да постнат снощното клипче,значи тя се е върнала от Измир  и пак заминава  newsm78 по пътя на логиката  hahaha
newsm78 абе това клипче от снощи ми се струва че е старо и съм го виждала и преди, а сега само са добавени "ефектите"  Mr. Green a Руткай преди два дена пусна снимка от Алажати(не знам дали така се пише)

А най -големия майтап, Елка си е спряла коментарите в инстаграм и феновете пишели на Борко

# 74
хахах и той трябва да й предаде  hahaha hahaha нема да пишат на севгилито й,а на Боци  Joy Joy Joy Joy

онова Диде беше с някакви пчели предното  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт