След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -187

• 30 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
ааа лека полека почват да я оправят Филиз  Peace сега от дъжд на вятър е с умопомрачителен грим хаха а преди беше постоянно  Peace и по малко се чепи  hahaha и почна да разсъждава вече

# 706
Искам нещо хубаво да пуснат.

# 707
  • Още у мъглата ...
Как го скивах котака  Laughing Party Party PartyНие сме на всеки километър  Mr. Green Joy Joy Joy

# 708
Как го скивах котака  Laughing Party Party PartyНие сме на всеки километър  Mr. Green Joy Joy Joy

hahaha  hahaha  hahaha
Няма отърване от тези котки - не стига, че в къщи го чака котката на кака, ами и на сета котараци го дебнат  Joy  Joy  Joy

# 709
  • Още у мъглата ...

hahaha  hahaha  hahaha
Няма отърване от тези котки - не стига, че в къщи го чака котката на кака, ами и на сета котараци го дебнат  Joy  Joy  Joy

Ееее, ма тез котараци са наши папараци  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 710
  • Perla

Онурчо май ще ходи някъде пак???

# 711
Дамата с обещанието за тийзър си е изтрила туита и раздразни цялото фенско войнство. Тъкмо се зарадвали, че някой общува така искрено с тях.

# 712
  • Perla
Дамата с обещанието за тийзър си е изтрила туита и раздразни цялото фенско войнство. Тъкмо се зарадвали, че някой общува така искрено с тях.
В момента феновете водят препирня с нея. А тя казва, че е изтрила туитите, за да бъдело изненада, ама снимки щяла да сподели, защото това ѝ била работата.  Mr. Green

# 713

И Салих с брада  Mr. Green

# 714
  • Perla

Може и да е вярно.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 19:31 от dora_st

# 715

Нали Яса няма да я има, и той ще тъгува сигурно  Mr. Green Те тия космарлаци трябва да изразяват депресия вероятно  ooooh! Ами Онур за какво ще тъгува, че се е барнал с това карирано костумче  newsm78

# 716
Нова мода в Пасионис - шефовете брадясали, костюмирани и депресирани!  Mr. Green

А може пък тези ретро коли, костюми и прочие да са за промото на канала, знае ли човек! Иначе какво е това ударно откриване на Ашка с ретро коли и костюми, не знам!

# 717
Ау Салих какъв вид има, абе не ми харесва депресиран. ooooh!

И всички са с отпускарски тен, а Корай от телефона нещо покзава
Mr. Green

Нова мода в Пасионис - шефовете брадясали, костюмирани и депресирани!  Mr. Green

А може пък тези ретро коли, костюми и прочие да са за промото на канала, знае ли човек! Иначе какво е това ударно откриване на Ашка с ретро коли и костюми, не знам!
Peace Дани атмосферата напомня  на увеселителен парк от американски филм bowuu

# 718
Скрит текст:
Ау Салих какъв вид има, абе не ми харесва депресиран. ooooh!

И всички са с отпускарски тен, а Корай от телефона нещо покзава [/i]Mr. Green

Peace
Дани атмосферата напомня  на увеселителен парк от американски филм bowuu
   Joy Да, прилича малко на клоунада цялата работа!

И като обръснат брадите, дали ще лъсне светла кожа отдолу или Мерич ще пише сценарий с бради, докато се изравни загорялото с естествения им тен.

# 719
  • near Sofia, Bulgaria

И като обръснат брадите, дали ще лъсне светла кожа отдолу или Мерич ще пише сценарий с бради, докато се изравни загорялото с естествения им тен.
  Joy Joy Joy
Ох, представих си ги  Mr. Green Ама не ми допада да са Тарзан и Петкан докато избелеят!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт