Къде в Русе?!Тема -9

• 138 061
  • 802
  •   1
Отговори
# 150
Оф...
Да, почистиха ми климатика, доволна останах. Ама не знам какво са обърнали на жалузите и сега като се включи климатика се затварят, а като се изключи се отварят. Виках ги пак, за да отстранят грешката си. Още 20 лв доплатих, а резултат няма. Повече няма да ги ползвам, ядосаха ме!

# 151
Да препоръчате техник на перални, за домашно посещение  Simple Smile

# 152
  • в огледалото на живота
Има ли офис на Габко в Русе Flutter

# 153
Има ли офис на Габко в Русе Flutter
Имат склад.
http://www.gabco.org/contakt.php?id_page=17
 Hug

# 154
  • в огледалото на живота
Супер!Предполагам пратките от Алиекспрес де вземат от там.
Чиби, bouquet

# 155
Дев, за тези пратки нямам представа.  newsm78
Тази информация за склада на Габко Гугълчо я каза.  Wink

# 156
Да препоръчате техник на перални, за домашно посещение  Simple Smile

Росен Стоянов - 0899528758.
Телефона го взех от Фейсбук страницата Русенски мами, обадих се на човека, обясних му какъв е проблема и той след 2 часа дойде.  Peace

# 157
+1 За Росен, мисля, че е същия човек - ползвах го 2 пъти, много е коректен.
За Габко - доставят до Русе, но малки пратки. Кашон колкото компютърна кутия или по-голям не пристига тук. Отива до офис София от там с Еконт или друг куриер. ММ ги ползва за доставка от UK или Германия, не помня вече. До последно щяхме да доплащаме за доставка до Русе, но в крайна сметка пуснаха кашона с куриер.

delia - За климатика, да не е обърнат контакта?! Пробвайте да завъртите.

# 158
  • Русе
Супер!Предполагам пратките от Алиекспрес де вземат от там.
Чиби, bouquet

Имат офис в РОдина, не ми допада работното време, та ползвам доставка англия от Англия и габиели за Англия и Германия. Алиекспрес обаче доставят по пощата, освен, ако  не е пратена пратката с определен куриер.

# 159
Много благодаря за телефона на Росен  bouquet, дано се справи с проблема  Simple Smile

# 160

delia - За климатика, да не е обърнат контакта?! Пробвайте да завъртите.

Пробвахме всичко възможно, вкл. и това. Твърд рестарт за изчистване на грешките на незнам-кое-си по препоръка от служителя, който отговаря на телефона им. После два пъти идваха в къщи. Първият път - нищо. Вторият път - обърнали серпентините, уж нещата се оправили. Вечерта, обаче, пак същата работа. Не могат да разберат защо прави така.
А инъче е неприятна ситуацията. При отворени жалузи все имам чувството, че ми духа, като мина покрай климатика, а и влиза прах и стои грозно. Да не споменавам, че при включване като се затворят жалузите и климатика не иска да стартира. Налага се ръчно да се качвам и да отварям.

# 161
За климатика - не знам какъв модел е вашия, но да не са разменили моторчетата дето задвижват жалузите или ако са на букса да са обърнали буксата.

# 162
За климатика - не знам какъв модел е вашия, но да не са разменили моторчетата дето задвижват жалузите или ако са на букса да са обърнали буксата.

Аз изобщо не разбирам. За това ги виках два пъти у дома, да си коригират работата. Е - не и не.
Единият път срещу 20 лв.

# 163
Здравейте! Някой от вас има ли дистанционно отчитане на парното - или някакъв друг вариант, примерно, подаване на данни през интернет? Заминаваме за чужбина и се притеснявам, че инкасаторката като на изряден клиент ще начислява колкото и скимне топла вода, а парното, като на изряден клиент, Топлофикация го начисляваше сама по свое усмотрение.

Та, ако може да посъветвате решение за тази ситуация?  bouquet

# 164
Здравейте! Някой от вас има ли дистанционно отчитане на парното - или някакъв друг вариант, примерно, подаване на данни през интернет? Заминаваме за чужбина и се притеснявам, че инкасаторката като на изряден клиент ще начислява колкото и скимне топла вода, а парното, като на изряден клиент, Топлофикация го начисляваше сама по свое усмотрение.

Та, ако може да посъветвате решение за тази ситуация?  bouquet

Можете да си подавате данните и за парното, и за топлата вода сами по интернет - на сайта на Топлофикация - https://www.toplo-ruse.com/. Така ги подавам повече от година - досега съм нямала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт