Къде в Русе?!Тема -9

• 138 038
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
А има водомери с дистанционно отчитане. Ние сме с такива и няма грижи.

# 166
Благодаря, момичета!  bouquet

Ели: водомери за топлата и студената вода ли имаш предвид? Или топломери, които по принцип се поставят на радиаторите? Ако не те затруднява, би ли погледнала има ли на тях леепенка с информация за фирмата, която ги е поставила?

За подаване на инфо през интернет ме притеснява това, че все пак ще трябва да ангажирам някой (с достатъчно свободно време и достатъчно добро зрение!) да се разкарва веднъж месечно - неприятен ангажимент през зимата.

# 167
  • Русе
Има и водомери и топломери такива. Всички оторизирани в града продават.
Или се обади на инкасаторката и й кажи че ще те няма и да не пише нищо. Аз така направих с другият ни апартамент.

# 168
Здравейте,случайно някой да е запознат с новите промени относно остъклението на тераса,искам да си остъкля терасата,но не знам разрешително от къде да взема?

# 169
Има ли в Русе магазин, в който да продават сладки неща от Турция- локум, баклава и други подобни? Търся и наргиле.

# 170
Има ли в Русе магазин, в който да продават сладки неща от Турция- локум, баклава и други подобни? Търся и наргиле.

До колкото знам магазин няма,но са направили сладкарница в която предлагат баклава и други неща вкарани от Турция.Не съмходила просто прочетох реклама сладкарницата се казва Русчукъ

# 171
  • Русе
Подсетихте ме да Ви питам има ли в Русе магазин, където продават турски перилни и почистващи препарати, а също така и козметика?

# 172
Мен пък ме интересува, знаете ли ( предполагам мамите с малки деца  Simple Smile), магазин където се продават бебешки памперси марка Хъджис (Huggies)?

# 173
Подсетихте ме да Ви питам има ли в Русе магазин, където продават турски перилни и почистващи препарати, а също така и козметика?
Има до колкото знам два такива магазина,единият е в Дружба 3 комплекс Вени,за другият не съм сигурна точно къде е.

# 174
  • Русе
Има до колкото знам два такива магазина,единият е в Дружба 3 комплекс Вени,за другият не съм сигурна точно къде е.
Дружбите са ми много далече, но все пак.. Къде се намира този комплекс Вени?

# 175
Мен пък ме интересува, знаете ли ( предполагам мамите с малки деца  Simple Smile), магазин където се продават бебешки памперси марка Хъджис (Huggies)?

Моето вече хич не е малко Simple Smile ама по спомени... Щастливото бебе, Доналд Дък мисля, че имаха навремето

# 176
  • Русе
Преди 9 години, когато родих дъщеря ми и в МЕТРО продаваха Хъджис  Peace

# 177
  • Русе
Дами, от къде да купя хубави яке и зимни обувки за тинейджър?
Трябва ми вече мъжка номерация Sad
МОЛ-а?

# 178
  • Русе
Дами, от къде да купя хубави яке и зимни обувки за тинейджър?
Трябва ми вече мъжка номерация Sad
МОЛ-а?
Яке в НМ или Уайкики. За обувките... Моя носи вече 42. Предимно ходи с маратонки, но последно обувки му купувахме от Тенденц. И на Паоло Ботичели има хубави модели, тийнейджърски така да се каже.

# 179
  • Русе
viki_1974, магазин за турски перилни препарати и друга химия има на ул. Николай Здравков, точно преди да излезеш на спирка Чайка, в ляво се пада. Предполагам, че е още там, не съм минавала скоро.

Общи условия

Активация на акаунт