Къде в Русе?!Тема -9

• 138 038
  • 802
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
viki_1974, магазин за турски перилни препарати и друга химия има на ул. Николай Здравков, точно преди да излезеш на спирка Чайка, в ляво се пада. Предполагам, че е още там, не съм минавала скоро.
Благодаря! Бяха ми казали лятото за магазин в района на Арда. Обещаха ми да разпитат къде е и до там. Явно още съществува. Той ми е на по-достъпно място. В скоро време ще се опитам да го намеря.

# 181
  • Русе
От страната на сладкарница Русчук е, съвсем близо до нея.

# 182
КЪде мога да запиша дете (5 г) на джудо?  newsm78

# 183
спешно ми трябва модел за ПЕДИКЮР за 2 часа днес

# 184
  • Русе
КЪде мога да запиша дете (5 г) на джудо?  newsm78

Точно джудо ли търсиш? Ако не - бойни изкуства има в старческия дом, до МГ, има и на други места, ама трябва да помисля Simple Smile.

# 185
Знаете ли дали някъде в Русе продават т.н. "Виетнамско чудо" (мехлем за мазане срещу хрема и настинки) ?

Колежката ми даде да пробвам нейното и веднага ми подейства, но не знае от къде го е закупила...
http://www.lechitel.net/%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0%D0% … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 186
Денонощната аптека на Борисова до Рила ги има всички видове.

# 187
Камалия, изтървала съм педикюра май... Ако имаш още нужда пиши.

# 188
  • насън...
здравейте,

да знаете къде продават кварцова печка дипломат или някакъв друг евтин вариант? на технополис има два модела големи и към 90 лв...преди години купихме една от джъмбо на 10 лв...супер си беше, ама се скапа...купихме същата от практис за 13 лв, но за отрицателно време й изгоряха реотаните, сменихме я - и пак същата работа...днес ходихме пак и ни върнаха парите...та ни трябва спешно, че ни е студено вкъщи докато пуснат парното Simple Smile

# 189
Здравейте,някой може ли да ми каже къде в Русе или друг град евентуално ,мога да си поръчам изработка на ботуши...за жалост тези които се продават в магазините не ме устройват( трудно си намирам ботуш който да ми става на прасеца) bouquet

# 190
На кръстовището на Кооперативния пазар ( точно до сладкарницата) има обущарско ателие. На витрината пише, че изработват и обувки по поръчка. Аз, обаче, нямам лични впечатления. Там сменяхме преди години подметките на едни кубинки на ММ. Работата беше добре свършена, но самите подметки излязоха некачествени.

# 191
Здравейте момичета Simple Smile  Търся си дебело зимно яке с качулка от гъши пух с дължина под дупето Wink  Проблемът е, че не знам къде в Русе мога да си намеря такова топлещо яке, което да е качествено и да не ми излизат после перата от якето. Бюджета ми е до 200 лв. Не искам да е спортно или ски яке, по улиците в Русе ще ходя с него. Много ще съм ви благодарна ако ми препоръчате. Simple Smile))))

# 192
  • Русе
Къде се продават билети за концерта на Фондацията през декември?

# 193
Къде се продават билети за концерта на Фондацията през декември?

Ей те тва търся и аз Sad Значи, много се дразня, че няма едно място, където да има точна информация за абсолютни събития и касите за тях.

# 194
  • На брега на реката
Нещо не се появяват билетите за Русе   newsm78

http://thefondationtour.com/#tickets

Общи условия

Активация на акаунт