Къде в Русе?!Тема -9

• 140 488
  • 802
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Привет,

Някой да знае къде в Русе има място, където обслужват ски? Вакса, кантове и т.н. Не мога да открия...

# 331

[/quote]В петък ходих в 13 часа(служебно) - беше ужасна тълпа. Имаше много родители, взели децата си от училище, пенсионери също имаше доста. В събота ходихме към 15,30 ч.(семейно) едва намерихме място на паркинга. А вътре с количка е трудно придвижването. Толкова много стока са изнесли, че не са оставили пътеки. Доста хора видях да събарят стоките.
[/quote]
Ние затова купихме подаръците още на 4.12, защото се сетих, че на 7-мо число дават пенсиите и уикенда след 7-ми ще е фул с баби и дядовци  Joy

# 332
Ходих снощи аз, че детето се тръшна за Тролче Simple Smile Умерена лудница беше. Но имам да ходя за други неща без него и не ми се мисли.

# 333
  • Русе
Къде продават кристал? Преди знаех 2-3 магазинчета, но скоро никъде не съм виждала.

# 334
Аз търсих скоро и не намерих.Но за сметка на това по оказионите има в изобилие.Единият зад хотел Дунав, а другият по ул.Николаевска до сладкарницата на Чайка.

# 335
Мисля, че гледах кристал в едно гаражче до "От игла до конец", който се намира в пресечката на главната и П.Д.Петков.

# 336
  • Русе
Къде продават кристал? Преди знаех 2-3 магазинчета, но скоро никъде не съм виждала.
Ако не се лъжа в мола гледах преди около месец в един магазин за сувенири. Срещу магазина на Пиер Карден беше.

# 337
Мисля, че гледах кристал в едно гаражче до "От игла до конец", който се намира в пресечката на главната и П.Д.Петков.
И аз от това магазинче купих.

# 338
  • Русе
Намерих в магазин Дивас - сребърните неща, където продават. По принцип явно няма голям избор както преди години.

# 339
  • русе
Каква е гаранцията на боти от new yorker и качествени ли са?

# 340
Една приятелка си взе обувки от там, не излязоха никак качествени, не издържаха и един сезон.

# 341
Някой може ли да ми препоръча магазини в Русе за дебели зимни дамски якета с гъши пух?

# 342
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте къде има борси за платове ?
Препоръчайте Ми хубав ресторант
Благодаря

# 343
Ресторант Тоскана  Peace

# 344
Ривър сайт. Храната е чудесна.

Общи условия

Активация на акаунт