Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 418
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Добрич
Те май тъкмо сега би трябвало да са пристигнали newsm78

# 1 186
  • София

А на мен ми звучи по съвсем друг начин – ако ще си фантазираме и разцъкваме ситуацията.  Laughing

Братът: На ... се връщаме от морето, като минаваме край вашия град, ще ти се обадя да се видим.
Юнакът: А защо не останете да преспите тук, да ни направите едно гости? Тъкмо да се видим по-добре, да си поговорим спокойно...
Братът: Ама къде да оставаме, с тези две малки деца, тясно е при вас, няма да е удобно...
Юнакът: Няма проблем, ще ви отстъпим апартамента, че да ви е по- удобно и ще отидем при майка ѝ.
Братът: Е, в такъв случай може и да поостанем...

Например.  Simple Smile
Може и така да е!
Важното е, че всичко показва, че хората не са се самопоканили, както куп народ тук се опитва да внуши, за да ги изкара навлеци и каквото там още се сетиш.........

# 1 187
Да им пожелаем приятно гости и по-малко притеснения за авторката. Simple Smile

# 1 188
Дали са се самопоканили не стана ясно, защото не знаем как е протекъл разговора, но е факт, че след като са им предложили да се изнесат за тяхно удобство са се съгласили, което е супер нахалство, според мен.

# 1 189
  • София
Абе не стана много ясно дали са се самопоканили или приятеля на авторката ги е поканил. Може и брата да е споменал, че ще минават през града и иска да отседнат за 2 дена у тях. Лошото в случая е, че приятеля на авторката не е поговорил с нея удобно ли или не, нито с тъщата, а директно е взел решение да освободи апартамента, настнявайки се с авторката у майка й, а авторката го разбира от дочут телефонен разговор между братята.

# 1 190
  • Gotham City
Авторката, няма ли да се включи все пак да разкаже как е минало всичко?

# 1 191
  • София
То гостито май беше днес и утре или утре и вдругиден, нещо такова си спомням.

# 1 192
Тя темата отдавна е чист фен-фикшън, така че не пречи да пофантазираме още малко. Ето моите пет цента към случващото се:
Бебето опикава на фонтан новобоядисаните стени. Издава пронизителни стряскащи звуци, които карат съседите да се евакуират и да звънят на 112.
Двегодишното с помощта на чук е направило стъклената маса на сол, и сега с една ръка облива цветята щедро с гел за пране, а с другата изрива пръстта от саксиите и я размазва околовръст.
Родителите са на терасата, наливат се с алкохол и се смеят зловещо, злорадствайки как са изгонили домакините от апартамента им.
Над всичко това се носи миризмата на няколко пълни памперса, оставени на ключови места в жилището  и се стеле тънка струя дим от оставена върху включен котлон пластмасова играчка.

newsm43 surpriseuu dont Misc Ghost

# 1 193
  • София
Скрит текст:
Тя темата отдавна е чист фен-фикшън, така че не пречи да пофантазираме още малко. Ето моите пет цента към случващото се:
Бебето опикава на фонтан новобоядисаните стени. Издава пронизителни стряскащи звуци, които карат съседите да се евакуират и да звънят на 112.
Двегодишното с помощта на чук е направило стъклената маса на сол, и сега с една ръка облива цветята щедро с гел за пране, а с другата изрива пръстта от саксиите и я размазва околовръст.
Родителите са на терасата, наливат се с алкохол и се смеят зловещо, злорадствайки как са изгонили домакините от апартамента им.
Над всичко това се носи миризмата на няколко пълни памперса, оставени на ключови места в жилището  и се стеле тънка струя дим от оставена върху включен котлон пластмасова играчка.

Това не е мнение или съвет, а си чист спам. Досрамя те да го напишеш от ник-а си ли, че аноминмно?

# 1 194
  • София - Рим и обратно
Анонимната, а дано я погледаш на живо тая шегичка в твоя дом някой ден, предполагам, че ще забавляваш още повече.

# 1 195
Това за струйката дим от пластмасовата играчка беше смешно, признавам  Laughing Но децата не са чак такива олигофрени, само във филмите се случват подобни сценарии, при това в американските, защото не могат да си възпитават децата и ги оставят да правят, каквото си искат. В България чак толкова изтървани деца още нямаме.

# 1 196
И аз не разбрах кой кого поканил и кой се самопоканил,ама като повторихте сто пъти ,че момчето не попитало момичето се сетих,че може и да не я е питал ,защото знае ,че ще му откаже.Даже и компромис няма да изпроси.
Не казвам,че е постъпил правилно.Просто мотив за постъпката му.

# 1 197
Абе аз като малка успях някак да направя пожар в стаята на майка ми с един повреден сешоар, докато нашите седяха на балкона и от страх да не ми се скарат им казах чак като се разгоря с големи пламъци. Grinning Та нищо не се знае.

# 1 198
А, пожар и аз съм правила, при това като голяма - с помощта на перде и чушкопек, ама то човек като е идиот, всякак може да се запали, не е нужно да е на две години и да го оставят без надзор.

# 1 199
Скрит текст:
Над всичко това се носи миризмата на няколко пълни памперса, оставени на ключови места в жилището  и се стеле тънка струя дим от оставена върху включен котлон пластмасова играчка.

Брутален/на си!  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт