Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 425
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Не става дума за късане на връзки, а за отказ от дебелоокото самонатрапване тип "гьонсурат". Връзки могат да се поддържат и много интелигентно и културно, със съобразяване с другите. Ако и двете страни го искат - супер. Но ако на едната страна не и е по сърце такова интимно сближаване с родата никой няма право да ги вини и да ги нарича какви ли не.
Че, кой тук е одобрил гьонсуратлъка и самонатрапването?
Може ли да намериш поне един пост, в който някой да адмирира такова държание? newsm78
Правиш ли разлика между неодобрение на самонатрисането и неодобрение на темерутлъка и саможивството?

# 1 156
  • Бургас
Добре де, кои сте вие, че да одобрявате/ не одобрявате чуждия темерутлък /чудна дума Laughing/ и саможивство? Умирате си да ръсите квлификации и да давате оценки на чуждия живот. Но не е ваша работа, няма ли да го разберете най-после? То не бяха обиди, то не беше размахване на пръстче, то не беше чудо. Ай запрете се малко, че направо минавате Бай ви Ганьо с мръсна газ вече. Събрали сте се тук и се вживявате на последни инстанции и другарски съд, цъкате с език бетер селски клюкарки, ама иначе претенции за възвишеност до небесата. То да се смее ли човек, да плаче ли.
Няма лошо всеки да си каже мнението, затова е и темата, но личните нападки и обиди са много далеч от изказване на мнение и доста близо до простащината.....

# 1 157
Може ли да намериш поне един пост, в който някой да адмирира такова държание? newsm78
Правиш ли разлика между неодобрение на самонатрисането и неодобрение на темерутлъка и саможивството?

Ха, всички, които обвиняват авторката, че не умира от кеф да посреща гости, които не е канила, какво одобряват според теб? И защо слагаш равенство между желанието за лично пространство и темерутлъка и саможивството? Човек може съвсем добре да води активен социален живот без да му се налага да дели спалнята и банята си с приходящи.

# 1 158
  • София
Скрит текст:

Ха, всички, които обвиняват авторката, че не умира от кеф да посреща гости, които не е канила, какво одобряват според теб? И защо слагаш равенство между желанието за лично пространство и темерутлъка и саможивството?
Човек може съвсем добре да води активен социален живот без да му се налага да дели спалнята и банята си с приходящи.
Абсолютно вярно.

# 1 159
  • София
Добре де, кои сте вие, че да одобрявате/ не одобрявате чуждия темерутлък /чудна дума Laughing/ и саможивство? Умирате си да ръсите квлификации и да давате оценки на чуждия живот. Но не е ваша работа, няма ли да го разберете най-после? То не бяха обиди, то не беше размахване на пръстче, то не беше чудо. Ай запрете се малко, че направо минавате Бай ви Ганьо с мръсна газ вече. Събрали сте се тук и се вживявате на последни инстанции и другарски съд, цъкате с език бетер селски клюкарки, ама иначе претенции за възвишеност до небесата. То да се смее ли човек, да плаче ли.
Няма лошо всеки да си каже мнението, затова е и темата, но личните нападки и обиди са много далеч от изказване на мнение и доста близо до простащината.....
Ами, ние сме като вие- участници във форума, а какво е форум, би трябвало да знаеш.
И какво се прави там, също- ти не си останала назад в цъкането с език и защитаването на собственото виждане по въпроса.
Ти не одобряваш това, което ние пишем, ние- това, което ти пишеш.
Разликата е, че ти се опитваш да спреш писането на хората, които не са от твоята страна на барикадата, което е доста незряло, според мен.

# 1 160
  • София

Ха, всички, които обвиняват авторката, че не умира от кеф да посреща гости, които не е канила, какво одобряват според теб? И защо слагаш равенство между желанието за лично пространство и темерутлъка и саможивството? Човек може съвсем добре да води активен социален живот без да му се налага да дели спалнята и банята си с приходящи.
Изкривяваш, което не ти прави чест, дори и да си скрита зад ник!
Никой и в нито един пост не е сглобил изречение, в което  да присъстват заедно " не умира от кеф да посреща гости" и " които не е канила"!
Това, че аз слагам равенство на това и това, е мое виждане и не мисля че трябва да се засяга който и да било- така, както аз не се засягам  когато ме наричат катунарка, например.
Не мога да разбера хора, които не са готови да изтърпят насрещни мнения и квалификации в отговор на своите, а почват да се правят на ощипани моми.

# 1 161
Защото сте много агресивни в тона си. Почети малко назад и ще видиш с какви епитети си оцветявате речта.

# 1 162
  • София
Защото сте много агресивни в тона си. Почети малко назад и ще видиш с какви епитети си оцветявате речта.
Всеки я оцветява според възможностите си и не виждам къде е проблема?
За мен, определения като " темерут" и " катунар" не са обидни, а показват богатството на речта и вътрешното усещане за нещата.
Виж, епитетите на Вишната- "дърта баба- стара чанта", смятам за просташки отвсякъде, но на теб не ти правят впечатление, защото тя е от вашия отбор. Simple Smile

# 1 163
Колко често се среща това с бабата и чантата и колко това с темерутството? На мен едното ми се набива в очи на всяка втора страница ,а  другото съм пропуснала. А и щом да те наричат темерут за теб е нещо положително или хайде неутрално няма какво да обсъждаме.

# 1 164
Вишна123 си има някакви лични проблеми с теб, Абсурт. То не е само в тая тема и нямаше много общо със спора.

# 1 165
  • София
Колко често се среща това с бабата и чантата и колко това с темерутството? На мен едното ми се набива в очи на всяка втора страница ,а  другото съм пропуснала. А и щом да те наричат темерут за теб е нещо положително или хайде неутрално няма какво да обсъждаме.
Не казвам, че е положително- напротив, изразява отрицание, но какво от това?
Във форумите се кръстосват шпагите на различните мнения, изразени с различни думи от различните участници.
Не виждам защо се засягаш?
За мен, " темерут" е много по- лека квалификация от " асоциален", например.
Приемам, че първото е тип характер, а второто- заболяване.
Темерутлък се преборва, ако попаднеш на отворен и топъл човек, но асоциалността не се влияе от опитите за контакт на " катунарите". Simple Smile

Но, както виждам, за теб не е така.

# 1 166
Значи темерут е обидно, а катунар не е, така ли?  Simple Smile
Да не говорим какви епитети изсипахте по. адрес на хората и децата им.

А те дори не са непоканени, напротив, поканени са от домакина.

# 1 167
  • София
 Не са канени от никого, самопоканили са се, а гаджето й се е съгласил.

# 1 168
Домакин? hahaha

# 1 169
Ама моля ти се, направо ще излязат взломаджии и  самонастанили се, ако темата продължи още.

Мъжът на авторката не е ли домакин, останах с впечатление, че е у дома си.
Да не е и той натрапник?

Общи условия

Активация на акаунт