Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 63 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Има някои неща,които не е хубаво да се ядат все пак. Peace Суши,някои сирена.  Simple Smile

# 586
Ох късметлийка съм , че не съм пушач.Не знам дали имам право да го пиша , но момичета това 3 в 1 е пълно с боклуци.Казвам го като запозната с 2ро лице участващо в опаковането или нещо покрай него..Най добре нес кафенце и то голд.

# 587
Има някои неща,които не е хубаво да се ядат все пак. Peace Суши,някои сирена.  Simple Smile

Да,принционо е така или поне така пише.Логично е, без това те са тежки,риба примерно аз много обичам,но сега не мога да я погледна.Трябва да не се прекалява.😊Пише рохки яйца да не се ядът и сигурно какво ли още не.
Всъщност всички д-ри казват да хапваш каквото ти се дояде.
Аз не вярвам на всичко,което чета и не се вманиячавам.Много неща са пълни с боклуци,вече ще избягвам 3 в 1.То аз и без това не го пия често.Кафенце с мляко най-добре или по-рязредено чисто и дълго.
Нескафе чисто не пия.Смятам го за най-отвратителното кафе на земята!😃

# 588
  • София
Има някои неща,които не е хубаво да се ядат все пак. Peace Суши,някои сирена.  Simple Smile

Да,принционо е така или поне така пише.Логично е, без това те са тежки,риба примерно аз много обичам,но сега не мога да я погледна.Трябва да не се прекалява.😊Пише рохки яйца да не се ядът и сигурно какво ли още не.
Аз не вярвам на всичко,което чета и не се вманиячавам.Много неща са пълни с боклуци,вече ще избягвам 3 в 1.То аз и без това не го пия често.Кафенце с мляко най-добре или по-рязредено чисто и дълго.

Аз кафе принципно не пия,но колата беше моят грях,гледах да се въздържам,но на моменти не издържах. Blush

# 589

Аз кафе принципно не пия,но колата беше моят грях,гледах да се въздържам,но на моменти не издържах. Blush
Голяма работа малко кола от време навреме.Знаете ли Цибалаб дали правят изследвания по ЗК.
Днес ми назначиха основните кръвни и трябва да намеря лаборатория която работи по ЗК,за да са ни безплатни.А Цибалаб ми е на 5 мин.

# 590
  • София
Скрит текст:

Голяма работа малко кола от време навреме.
Знаете ли Цибалаб дали правят изследвания по ЗК.
Днес ми назначиха основните кръвни и трябва да намеря лаборатория която работи по ЗК,за да са ни безплатни.А Цибалаб ми е на 5 мин.
[/quote]

http://www.cibalab.com/products.php пише,че работят с НЗОК,има и списък кои изследвания се покриват - можеш да го погледнеш.

# 591
Момичета пиете ли кафе ? Аз си направих нормално с повече мляко и ми е малко гузно , ама ми се пие (случва се 2 пъти седмично)  Confused Blush
Ако нямаш високо кръвно - няма никакъв проблем да пиеш по едно кафе на ден. Но ако вдигаш кръвно, не трябва.
А за яденето не съм се ограничавала да не ям еди какво си.. просто не прекалявам.

# 592
  • Пловдив
На мен пък пастет ми се прияжда - знам, че и по принцип не е полезен, но по-опасен ли е при бременност? Вие ядете ли?

# 593
  • София
На мен пък пастет ми се прияжда - знам, че и по принцип не е полезен, но по-опасен ли е при бременност? Вие ядете ли?
В руските магазини Берьозка си намерих пастет от сьомга ,6.50 е цената на бурканчето и мисля че е добра алтернатива на обикновения пастет

# 594
  • Телиш/Плевен
И на мен ми се ядеше като бях бременна и си купувах от детските. Peace

# 595
  • Вестерос
Момичета пиете ли кафе ? Аз си направих нормално с повече мляко и ми е малко гузно , ама ми се пие (случва се 2 пъти седмично)  Confused Blush
Като разбрах, че съм бременна го намалих само сутрин, но от 2 седмици го спрях и пия за кръвното айран със сол.

# 596
  • София
За кафето ,аз бих пила нещо леко, Шварц ама ми се гади от миризмата.

# 597
О, пастет ям, яко. Мисля, че този,който купуваме е хубав, на Кен, ама наистина е уникален.
Сега пък и пастет да не ям  Mr. Green

Айрян със сол е незаменим при бременност, за гаденето ми помагаше много,не че съм имала кой знае ккаво гадене.

# 598
  • Вестерос
Аз вчера едни ужасни киселини излекувах с айран. Пастет не ям, спирам се, по принцип си купувам само детски от сорта на макс и мориц.

# 599
  • Пловдив
Благодаря ви за мненията  Hug ще се опитам да удържа фронта, но ако чак толкова ми се прииска, ще си хапна някой от препоръчаните от вас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт