Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 63 114
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Днес помислих че водите ми изтекоха. Все едно съм се напишкала,но не съм сигурна. Как да разбира кога е време да тръгна към болницата?

# 526
Днес помислих че водите ми изтекоха. Все едно съм се напишкала,но не съм сигурна. Как да разбира кога е време да тръгна към болницата?
На мен ми обясниха, че изтичането на водите е точно като напишкване! И трябва да тръгна към болницата като изтекат! Така че ако все още не си там, тръгвай! Късмет, стискам палци всичко да мине добре!

# 527
На мен ми обясниха, че изтичането на водите е точно като напишкване! И трябва да тръгна към болницата като изтекат! Така че ако все още не си там, тръгвай! Късмет, стискам палци всичко да мине добре!
Да но днес лекарката ми прави проверка за разкритие. А доста мами ми бяха казали че след такъв преглед да имали разни зацапвания по гащите и затова си чудя дали не е от това?

# 528
Здравейте!Мисля че тук е мястото да попитам,и ще съм благодарна да получа отговор...много съм чела,но все пак да чуя и други мнения тук Confused
Миналата седмица в петък ми беше последния ден от месечния цикъл,а в събота с моя приятел правихме секс и той свърши в мен,каква е вероятноста от забременяване и има ли такава ? Cry Благодаря

# 529
  • София
Миналата седмица в петък ми беше последния ден от месечния цикъл,а в събота с моя приятел правихме секс и той свърши в мен,каква е вероятноста от забременяване и има ли такава ? Cry Благодаря
Вероятноста е 50 на 50.....И за тест е много рано още.
Аз забременях веднага след цикъл.

# 530
Вероятноста е 50 на 50.....И за тест е много рано още.
Аз забременях веднага след цикъл.
Не е рано за тест. Аз си направих тест горе долу седмица след като мислех че съм бременна. Направих си няколко и всичките бяха положителни и скоро след това отидох на лекар и се оказа че съм бременна.

# 531
  • Вестерос
A защо не ползваш презерватив, ако се притесняваш от резултата  ooooh!

# 532
Овулацията е ориентировъчно на 14 ден от цикъла. Смятай и сама можеш да си направиш извода дали е възможно да е станало. Peace Но това пак не е така при всички, моята например изглежда е около 12 ден от цикъла,защото е по-къс. Ако да речем един нормален цикъл е със средна продължителност 6-7 дни, на 8-ми  да е ОВУ-не ми се вярва.Но 2-3 дни преди и след датата на ОВУ е напълно възможно.
 Наистина е 50 на 50.За тест е твърде, твърде рано.
Има отделна тема за това, потърси я Simple Smile

# 533
  • София
Не е рано за тест. Аз си направих тест горе долу седмица след като мислех че съм бременна. Направих си няколко и всичките бяха положителни и скоро след това отидох на лекар и се оказа че съм бременна.
Естествено, че е рано....А ти може да си си мислела, че си бременна, като ти е закъсняло....Щото не уточняваш кога си си го мислела...  Crazy

# 534
Видях, видях, но ти не даваш конкретни данни.  Wink в случая на момичето няма как да покаже, нито един тест, трябва поне 1 ден да ти закъснее следващият цикъл, а тя едва ли не вчера е правила секс, а след няколко дни иска да разбера дали е бременна, ми няма как да стане. Simple Smile
На мен ми отчете на 3-я ден от закъснението. Чака си се, то така ако ставаше.

# 535
  • Вестерос
На мен след една седмица закъснение обикновените на шуърчек ми даваха с много слаба втора черта  Grinning

# 536
А на мен три закъснение и ясна като бял ден 2-ра черта.
Както и да е.Мисля,че вече спамим.

# 537
Здравейте, не намерих скорошна тема за това реших тук да попитам. Имах леко болезнено гърло и сега започна хремата - бях при личната и тя ми изписа Sinulan forte, след консултация и с гинеколога ми казаха, че мога да го пия, но на опаковката пише, че не е подходящ за бременни. Някоя от вас да знае нещо за тези хапченца,ще съм много благодарна!

# 538
  • Вестерос
Аз си купих прополки за смучене

# 539
Аз хербитусин,билкови пастили.

Общи условия

Активация на акаунт