Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за компанията StyloDoors?
Какво е мнението на хората за компанията Format Varna?
Какво е мнението на някой за компанията Formet?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за компанията StyloDoors?
Мненията за компанията StyloDoors са изключително негативни. Клиентите съобщават, че след като поръчат врати и платят 50% депозит, компанията не спазва договорените срокове за доставка, не предоставя ясна информация и не отговаря на обажданията на клиентите. Освен това се споменава лошо качество на услугите и некоректно отношение.
-
Какво е мнението на хората за компанията Format Varna?
-
Какво е мнението на някой за компанията Formet?
-
Какво е мнението на хората за компанията Bath Style?
-
Какво е мнението на потребителя за компанията Мебели Виденов?
Въпреки всичко плочките бяха наредени добре и реших че е случайна грешка - случва се на всеки. Това ме накара да взема решение да ги извикам пак. ГРУБА ГРЕШКА! Тези хора лепят плочки без да влагат никакъв умисъл и без да задават никакви въпроси ако има нещо по специфично. Когато омажат нещата коментара е - "Ти не си ни казал!". В случая с тази баня се оказа че има лека приливка в плочките които бях купил. Аз не ги бях виждал на живо защото бяха поръчкови. Резултата беше - безразборно наредени шарки без никаква логика и умисъл, никой не се обади да попита нищо и аз видях само крайният резултат. Коментара беше - "Не си ни казал!". Накарах ги да разбият цялата баня да го оправят - съгласиха се, направиха го /това е похвално все пак/. Втори проблем - вратата ми трябваше да има прагче и да се отваря навън. Вратата трябваше да стига до паркета и да спира в това прагче. Съответно прагчето не беше направено до половината само а стигаше чак до коридора и вратата беше отрязана и сложена отгоре върху него. Резултата след като си тръгнаха хората с вратите и плочките беше меко казано ужасен. В коридора се виждаха сини плочки под вратата незавършени в двата края. Все едно още е недовършено, а всички майстори си бяха тръгнали. След консултация с разни хора категорично казаха че проблема идва от неправилно правене на това прагче. Сега вече нещата са непоправими и каквото и да измисля ще е някаква грозна кръпка.