"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт~Тема 46

• 98 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Силистре  Hug Heart Eyes благодаря ти мила, прекрасни цветя си ми дарила  Peace

Аххх Али и от въздуха ги ловя тез целувки  Laughing Laughing

# 691
Добър Ви ден.
Котееее, love001 със здраве да си носиш хубавото име.
Прекрасен старт на сериала на Джансу.
Рейтинга е ОК.

http://www.gecce.com/haber-reytinglerin-galibi-hangisi-oldu-1183

Попрехвърлих серията, нооооо много тежичка Cry ми се стори, а малката Мелек ми скъса сърцето. Rolling Eyes
Този извратеняк  #2gunfire ме шокира като я завърза в чувал Shocked и я захвърли на бунището. doh
Добре, че Зейнеп я откри, че можеше да се задуши(и то не веднъж бе вързана в чувал, а майка ййййй #Crazy пази Боже от такива майки Stop).

# 692
Привет! Hug Hug Hug

Тук ли ще се коментира сериалът "Майка"?  Hug Погледнах от любопитство, но първа серия много ме развълнува, играта на актьорите е на ниво и смятам да му дам шанс.  Peace Рейтингът е заслужен. Party

# 693
  • София
             Привет мили момичета!
             Честит Димитровден на всички и най-вече на носещите името на Светеца. 
             Коте, специални поздрави за теб -  жива, здрава и много щастлива да си ти и цялото ти семейство. Весел да е празника ви. На здраве!
             Снеже, ние започнахме да коментираме сериала "Мама" тук,  нали Джансу е наш патрон, а Надето ни информира подробно за озета, за руските сайтове и заслужения рейтинг. Дано има и превод на български. Още вчера писах, че на първо гледане и без превод съм много впечатлена от малкото момиченце, което разби и моето сърце, от играта на Джансу и от цялата фабула на сериала. Дано сериала продължи да вълнува и други.

# 694
По последно инфо подругите решиха Party да превеждат сериала, дано не размислят. Praynig
Снеже, добре дошла. Simple Smile Heart Eyes
Ето тук също, ще се коментира и публикува инфо за сериала.
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic36386s105.html

Направо ме смайват с игра техните малки-големи актьори, всички те играят като за Оскар, брилянтни деца-таланти имат комшиите в този сектор.

# 695
Снеже, добре дошла  smile3525, тук ще коментираме сериала. Джансу е нашата Султанка, няма да я дадем на друг.

Момичета, какво ще кажете да поразместим реда на наименованието на темата ни.
След Завръщане това е първия сериал на един от двамата ни Патрони който гледаме и ще коментираме.
Предлагам да разменим местата на Думите и да стане заглавие на темата "Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт след Завръщане".
Какво ще кажете, харесва ли ви.

# 696
Благодаря ви момичета за пожеланията  bouquet
бъдете и вие живи и здрави  Hug

Ще се радвам да превеждат сериала, щом казвате ще има потенциал  Peace

Силистра съгласна с предложението ти за промяна заглавието на темата  newsm10

# 697
Силистра и аз съм съгласна с предложението ти.
Голям отзвук има сериала в социалните мрежи и в медиите им, дори Ранини е отбелязала старта.
Изненадааааааа, Simple Smile Heart Eyes Party за която благодаря на подругите. bouquet ..... bouquet

https://vk.com/club115588073?z=video-83475167_456239744%2Fe1feb2 … l_wall_-115588073

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 17:29 от Neidjal

# 698
Силистра и аз съм съгласна с предложението ти.
Голям отзвук има сериала в социалните мрежи и в медиите им, дори Ранини е отбелязала старта.
Изненадааааааа, Simple Smile Heart Eyes Party за която благодаря на подругите. bouquet ..... bouquet

https://vk.com/club115588073?z=video-83475167_456239744%2Fe1feb2 … l_wall_-115588073

Браво на подругите  bouquet bouquet bouquet

Но ще се радвам да го има и на български.

# 699
Добро утро, хубав ден ви желая bouquet

Скрит текст:

# 700
Наде, Силистра, Нина,  Hug Hug Hug благодаря ви.  bouquet bouquet bouquet Значи сме тук, ок! Hug

Мерси и за преведения на руски епизод. bouquet bouquet bouquet

# 701
Снежи добре дошла  bouquet

# 702
Приветтттттт...момичетааа... wavey Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Значи  Thinking...трябва да правя корекциииии на първа страничка...мислех във втори пост да сложа инфото за новия сериал на Султанката ни ...НО Naughty...както кажете...има още 3-4 странички до края на темата...Давайте предложения.... Praynig bowuu Peace

Аз не съм гледала 1 епизод...видях вчера ,че вече има превод от мамашите.... Grinning

Снежи... wavey Hug

# 703
Свет привет  wavey wavey wavey

След Завръщане - проекти на Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 704
А моето предложение от вчера е наобратно "Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт след Завръщане"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт