Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 794
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Момичета поръчах от enzo един парфюм..., какво ви е мнението за сайта и за качеството на парфюмите им?

# 166
# 167
  • Бургас
За Енцо има добри и лоши мнения,аз съм доволна от тях.Прехвърли тази тема-http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=917650.new#new Лично за този парфюм аз мисля,че няма да имаш проблем. Flutter

# 168
Не знаех че има специална тема за сайта, благодаря  bouquet

# 169
Кристалче, нетърпеливо очаквам отзивите за Бонбон и сравняването с версията на Баргело.

В момента колеги се връщат от Бурса и ми казаха, че имало промоция -2 парфюма за 30 лири ( 18 лева ).
Трябва да им съобщя избора си.

# 170
  • Бургас
Много,много харесах Бонбон/оригинала/,за мен е женствен,секси и модерен аромат.Сравняват го с Цветната бомба и парфюмите на Б.Спиърс.Не ми прилича на никой от тях,мисля,че е доста по-качествен и нивото му е доста по-високо от тeзи на Спиърс.Да сладък, сочен и вкусен е,но сладостта му е балансирана,не накъртва в нито един момент, както примерно Ла Ви.Усещам доста отчетливо цитруси/мандарина/както праскова и карамел. Heart Eyes Трайността му е много добра-7-8 часа на кожата ми.Версията на Баргело не ми хареса чак толкова много,може би защото страшно ми допадна оригинала,а аз като харесам нещо много,принципно все не съм доволна от имитациите Crazy.Незная колко ще съм ти ориентир,като цяло са хванали идеята на парфюма,но има какво още да се желае/мое мнение/ bouquet Имитацията ми "грубее" някак,докато оригинала е фин...

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 16:26 от Bright Crystal

# 171
Благодаря ти, кристалче! Ще си помисля вероятно за Ланкомските версии,  които се цитират като добри имитации.
Като споменах Ланком, да ви попитам, момичета, коя версия на Lancome la nuit Tresor e по- добра и по- трайна реплика - Рефан, Заг или др. Тествах само тази на ЗАГ и определено ми хареса ( нали е Ланком Joy Joy)

Съшият ми е въпросът и за Womanity.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 20:53 от perfectr

# 172
KDS Hug

Иначе в последно време никак не случвам на нищо,което да ми хареса. От сладникави парфюми мисля е ми се обърна вкуса на 180 градуса. Иска ми се нещо с много ама много бели цветя. без чистата отрова и Jadore-втръснаха ми. Изкушявям се от Дииорисимото, но се опасявям е ще мириша на баба. Нещо да ми препоръчате

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 09:20 от Kasidy

# 173
Перфект, аз имам La nuit Tresor във версията на Рефан и е много близък до оригинала, не можеш да го сбъркаш, само в оригинала има една топлина, която при Рефан не се усеща толкова, малко по-плосък е. Сърдечните нотки обаче са си хванати идеално. При мен трае отчетливо цял работен ден (който в някои случаи стига до 12 часа.) Версията на Заг не съм я тествала.

За Уоманити на Рефан има противоречиви мнения, аз лично съм доволна откъм близост и трайност.

# 174
  • Бургас
Благодаря ти, кристалче! Ще си помисля вероятно за Ланкомските версии,  които се цитират като добри имитации.
Като споменах Ланком, да ви попитам, момичета, коя версия на Lancome la nuit Tresor e по- добра и по- трайна реплика - Рефан, Заг или др. Тествах само тази на ЗАГ и определено ми хареса ( нали е Ланком Joy Joy)

Съшият ми е въпросът и за Womanity.
И двата аромата са по-добри във версиите на Рефан, поне според мен.  Peace

# 175
  • Бургас
Perfectr,Нощния Трезор е много добре направен във версията на Рефан,само оригинала има една нотка,която Рефанци не са "уловили"/поне на моята кожа,леко" бонбонеста"/,която му придава по секси излъчване за мен.Уоманити е добър и на Парфен. bouquet Много съжалявам,че затварят магазина си при нас. Sad

# 176
Благодаря ви, момичета.
Определено съм ги ги бройнала и ще се възползвам от съветите ви. Още в събота на 27.08, пристигайки в Бургас, ще се отнеса до Парфен, за да видя какво бих си избрала от останалото.

Къде са Рефан и Заг в Бургас ( предполагам на доста места ). За Лорис вече разбрах - на Тройката до Лили!

# 177
  • Стара Загора
KDS Hug

Иначе в последно време никак не случвам на нищо,което да ми хареса. От сладникави парфюми мисля е ми се обърна вкуса на 180 градуса. Иска ми се нещо с много ама много бели цветя. без чистата отрова и Jadore-втръснаха ми. Изкушявям се от Дииорисимото, но се опасявям е ще мириша на баба. Нещо да ми препоръчате

Truth or Dare (Madonna), Blanc & Passenger (Dupont)? newsm78

# 178
  • Бургас
Kasidy, задължително пробвай Truth or dare, който е предложила Ивчето. Той е белоцветна бомба и много добро попадение, а цената му е смешна. Виж също Майкъл Корс - Лорис имат негова имитация, както и Зара. Сещам се и за други -например Tease на Парис Хилтън, Ким Кардашиан, но май няма къде да се пробват.
Другите белоцветни са разни класики, но ти сигурно ги познаваш - Амариж Живанши, Органза Живанши и т.н.

# 179
Момичета, има ли някой от парфюмите на Зара, който е с цветно-плодов аромат да впечатлява като трайност? newsm78
Преди година си бях взела един парфюм,приятен за моя вкус, но след час-два не се усеща

Общи условия

Активация на акаунт