Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли добри имитации на парфюма "Ангели и демони" на Живанши?
Кои парфюми на AVON са имитации на други марки?
Каква е трайността на парфюмите на Refan в сравнение с оригиналните им версии и кои са най-близките до оригиналите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли добри имитации на парфюма "Ангели и демони" на Живанши?
-
Кои парфюми на AVON са имитации на други марки?
-
Каква е трайността на парфюмите на Refan в сравнение с оригиналните им версии и кои са най-близките до оригиналите?
Участниците съобщават, че парфюмите на Refan са изключително трайни и интензивни, като много от тях са подобни на оригиналите и предлагат отлично качество на достъпни цени. Потребителите съобщават, че парфюмите на Refan, като имитации на "Nuit Mystique" от Lancôme, "La Petite Robe Noire" и "Savage", са възможно най-близо до оригиналните си версии и предлагат превъзходно качество.
-
Какви са впечатленията от парфюма "La petite robe noire" на Refan?
-
Каква е миризмата на парфюма "Eau Parfumée au Thé Bleu" и колко дълго трае?
Трайността му е много добра-7-8 часа на кожата ми.Версията на Баргело не ми хареса чак толкова много,може би защото страшно ми допадна оригинала,а аз като харесам нещо много,принципно все не съм доволна от имитациите
.Незная колко ще съм ти ориентир,като цяло са хванали идеята на парфюма,но има какво още да се желае/мое мнение/