Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 839
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Малко със закъснение, но на Cote D'Azur парфюмите са адски нетрайни, макар и добри като имитации. Аз имам копие на Легендата на Мон Блан, почти няма разлика с оригиналния, но трайността му е ... 2 часа. Поне шишето е голямо.  Grinning

# 496
Момичета, Womanity на Thierry Mugler дали има добра имитация?

# 497
Рефанската е бюджетна и прилична за мен. Има противоречиви мнения относно близостта му, но аз лично го намирам за доста близък, не можеш да го сбъркаш. Трайността му също е добра, усещах го по цял работен ден.

# 498
А на Allien? Аз си купих Донна Трусарди на ЗЗ,- в жегите беше започнал много да ме дразни и мислех да го оставям, но сега като захладня, смятам да си го доизразходя.

# 499
  • Бургас
 Womanity на Парфен е добър,не мога да кажа обаче същото за Елиън,много бяга от истинския. Flutter

# 500
А какво ви е мнението за Alien на Gold touch - има ли общо с оригинала?

# 501
Момичета препоръчайте сполучлива имитация на Chanel Chance Eau Fraiche /зеления/

# 502
  • Бургас
Няма сполучлива,поне за мен.

# 503
Няма сполучлива,поне за мен.
Подкрепям. По-добре човек да събере парички и да поръча от някое летище, там 150 мл. са на цената на 100.

# 504
  • Бургас
Момичета, днес ми казаха, че Заг Зодиак ще имат няколко нови аромата до седмица:

LA VIE EST BELLE EDT FLORALE - LANCOME
GOLDEA-BVLGARI
ELIXIR DES MERVEILLES - HERMES
NARCISO POUDREE - NARCISO RODRIGUEZ
SUN DI GIOIA   -ARMANI
- това са дамските и:

EMBLEME - MONTBLANC
WANTED - AZZARO
- мъжки  Peace

# 505
  • София
О, чудесна новина, KDS. Grinning
Дано са докарали Elixir и Emblem.

# 506
  • Бургас
Ами не знам, ще разберем скоро  Grinning Нямам много големи очаквания, особено за Елексира, но знае ли човек  Rolling Eyes

# 507
  • Deutschland
Мен ме интересува Нарцизото как ще го направят. Със сигурност ще взема от всички по малко Simple Smile, стига в магазина на Пешеходния мост да ги заредят.
Тази версия на Живота е хубав също ли е толкова захаросана или?

# 508
  • Бургас
Мен лично почти нищо от новите предложения на Заг не ме вълнува.Интересен ми е единствено Еликсира,който имам вече в оригинал как са го издокарали.Най-много да си налея и от LA VIE EST BELLE EDT FLORALE - LANCOME.

# 509
  • София
dpv, тази версия не е чак толкова захаросана и накъртваща, но си е доста сладка и тя. За мен е по-носимата от двете.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт