КРУИЗИ /тема 8/

• 118 325
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Аз на свой ред да ви попитам един глупав въпрос.Често публикувате разни цени за круизи и оферти-те какво включват? Embarassed

# 466
Аз на свой ред да ви попитам един глупав въпрос.Често публикувате разни цени за круизи и оферти-те какво включват? Embarassed

В повечето случаи цената на круиза + пристанищните такси на човек, но може да има и включен полет или пък някакъв бонус на кораба като пакет напитки или борден кредит - всичко е добре описано като отидеш на самата оферта.

# 467
Благодаря!Разбрах Hug

# 468
Може ли някой да разкаже как се е придвижил от Генуа летище до Савона пристанище?

# 469
  • sofia
Genova Sestri Р. е спирка на влака в близост до летището, а от гарата си за 30 мин с влак до Савона. В Савона на гарата има шатъли до пристанището за 5€.

# 470
Genova Sestri Р. е спирка на влака в близост до летището, а от гарата си за 30 мин с влак до Савона. В Савона на гарата има шатъли до пристанището за 5€.
Много ти благодаря за отговора ☺ ако може още един тъй като ми се струва много билета от Рим до Генуа  какъв е начина от Рим да стигнем до Савона?

# 471
  • sofia
Отново с влак, но защо от Рим? Ако тръгвате от София, то по-добре да летите до Милано, от там е по-бързо и евтино.
Ако искаш ми пиши лични или тук, ще го измислим

# 472
Здравейте,

Страхотна тема.  Поздравления.

Имаме резервиран круиз за 2017 година от 25.03. до 11.04.  Дубай - Генуа. с MSC Fantasia
Търсих в предните теми, но не можах да намеря информациия за следните пристанища:

- Акаба, Йордания         тук имаме 10 часа
- Кор ал Факан , ОАЕ     тук имаме 10 часа
- остров Сир Бани Яс    тук имаме   8 часа
- Маскат , Оман            тук имаме 10 часа

Ще ми бъде полезна всякаква информация. Какви екскурзии сте буквали за тези пристанища и как ?
Кое си заслужава да се посети в  г.и. пристанища ?

Обещавам като се върна подробен пътепис със снимки !  Simple Smile

# 473
  • София
В края на краищата резервирахме круиза по Норвежките фиорди още сега, защото някои категории каюти бяха вече разпродадени. Та сега няколко конкретни въпроса, ще съм ви благодарна за помощта:

1. Тръгваме от Хамбург. За там имаме самолетни билети, кацаме предния ден. Предложение за хотел или поне за квартал, в който ще ни е удобно за достъп до порта? Е, и да не те е страх да се прибереш в района по тъмно  Mr. Green

2. Круизът приключва в Саутхемптън. Предложение за най-оптимално придвижване от порта до някое от Лондонските летища? От порта няма ли шатъли до летищата? Не знам, но ми се върти нещо, че от някое летище имаше директен транспорт до порта в Саутхемптън, но даже не помня къде съм го прочела.

3. Кои екскурзии от дадените към круиза си струват и кои да направим сами или да си платим за тях? За разходките из градовете ще се справим вероятно сами (и с вашата безценна помощ), но гледам има оферти за железницата от Флам и разни други разходки из природата ...

За сега, толкова с въпросите  Simple Smile Предния път бях така желязно подкована от вас за круиза из Средиземноморието Simple Smile

# 474
Здр резервирах круиз от Рим на 18 май със Costa Diadema и имам няколко въпроса.
Корабът потегля във 19:00 часа колко най - рано може да се качим ?
Приключва на 25 май във 08:00 часа кога най - късно можем да слезем ?😀
Синът ми има рожден ден на 18 май торта дали има откъде да му вземем? Във някой хотели правят изненада на рожденици в корабите дали го правят?
Имали детски кът на кораба?
Да закупя ли сега самолетните билети до Рим или да поизчакам да хвана някоя промоция?
Благодаря ви предварително

# 475
  • София
Когато правихме резервацията (към друга круизна компания) имаше отметки за годишнина, младоженци, май и за рожден ден имаше (ако не го предвидят сами от данните за пасажерите).

# 476
  • Sofia
Синът ми има рожден ден на 18 май торта дали има откъде да му вземем? Във някой хотели правят изненада на рожденици в корабите дали го правят?

Поръчвала съм, но на друга компания. Платих предварително през сайта и на деня бяха оставили изненадата в каютата.
Разрови се в сайта на Коста и ако не откриеш нищо им пиши, би трябвало да ти съдействат.

п.п. http://www.latecruisenews.com/2016/07/14/costa-cruises-to-presen … alize-its-cruise/

# 477
  • Sofia

Не съм пътувала с Costa, но досега винаги качването е било от 13:30 нататък, а слизането е последователно, определят го организаторите от кораба предния ден. Ако имате предпочитания, трябва да го заявите на рецепция няколко дни предварително.

# 478
  • София
Да закупя ли сега самолетните билети до Рим или да поизчакам да хвана някоя промоция?
Най-рано може да се качите около 11,30 часа. Ние винаги отиваме на порта най-късно около 10,30.
Най-късно можеш да слезеш около 9,30 часа, но е добре, ако си давате куфарите да договорите на рецепцията последната група.
Коста имат практика и честитят на рождениците в основния ресторант с малка торта - лично бях поздравена през 2014 без да правя каквото и било.
Има хубав детски кът на всички Кости и анимация, според възрастовата група.
Ако билетите са на цена 19,99 няма смисъл да чакаш, в противен случай - на промоция.
Страхотен круиз ти пожелавам! Wink

# 479
Най-рано може да се качите около 11,30 часа. Ние винаги отиваме на порта най-късно около 10,30.
Най-късно можеш да слезеш около 9,30 часа, но е добре, ако си давате куфарите да договорите на рецепцията последната група.
Коста имат практика и честитят на рождениците в основния ресторант с малка торта - лично бях поздравена през 2014 без да правя каквото и било.
Има хубав детски кът на всички Кости и анимация, според възрастовата група.
Ако билетите са на цена 19,99 няма смисъл да чакаш, в противен случай - на промоция.
Страхотен круиз ти пожелавам! Wink
Благодаря ти много за отговора 😙

Общи условия

Активация на акаунт