КРУИЗИ /тема 8/

• 117 368
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Оглеждам се и аз за нещо last minute за около 3-ти септември, Европа някъде, нямам особени претенции.
Ако нещо ви попадне...  Peace
Аз миналата седмица резервирах за 3ти септември от Геноа, с MSC Armonia. цената беше 539 евро за прозорец с таксите.

# 16
  • Sofia
Къде резервира? Звучи добре  Peace

# 17
Да сте срещали някъде да предлагат круиз до Мадейра и Фарьорските острови? Аз никъде не видях, а ми се иска да заведем децата на тези места. Ще съм благодарна за помощ да намеря такъв Hug

До Мадейра съм била с круиз на MSC, обикновено се съчетава с Испания, Канарски острови, Мароко. До Фарьорските острови круизите са заедно с Исландия, Англия, мисля че Costa Cruises го имат този маршрут, но е доста по-скъп. Обаче на Мадейра е толкова хубаво, че си заслужава човек да отиде там за една почивка, а не само за ден, дано скоро се възстановят от големите пожари.

# 18
Да сте срещали някъде да предлагат круиз до Мадейра и Фарьорските острови? Аз никъде не видях, а ми се иска да заведем децата на тези места. Ще съм благодарна за помощ да намеря такъв Hug

До Мадейра съм била с круиз на MSC, обикновено се съчетава с Испания, Канарски острови, Мароко. До Фарьорските острови круизите са заедно с Исландия, Англия, мисля че Costa Cruises го имат този маршрут, но е доста по-скъп. Обаче на Мадейра е толкова хубаво, че си заслужава човек да отиде там за една почивка, а не само за ден, дано скоро се възстановят от големите пожари.
Благодаря, ще погледна. Щеше ми се да ги съчетая, но явно няма вариант.

# 19
  • Sofia
Намерих си круиза за началото на септември  Peace

Венеция-Бари-Катаколон-Миконос-Пиреус-Дубровник-Венеция

Ще ми бъде полезна всякаква информация за пристанищата и местата, които могат да се посетят без организирани екскурзии.

Бари - как се стига до Alberobello? Ще има ли достатъчно време?
Катаколон - пак същия въпрос за Олимпиадата

Другата ми дилема сега ще е пътят до Венеция.
Райнеър за съжаления летят от 6-ти септ. нататък.
Вариантът е автобус или кола. Някакви съвети?

# 20
  • София

......

Евтин полет до Милано и от там за 9 евро до Венеция с влак за 2 часа. Wink

# 21
  • Варна
запис да следя

# 22
Запис и от мен!

Благодарение на Bled и на всички, които поддържате темите във форума, една моя голяма мечта е на път да се сбъдне - първия круиз! Ще пътуваме с Costa NeoRiviera от Венеция на 31 октомври!

И да ви попитам: колко време преди датата на отплаване да очаквам да ми изпратят документите за пътуването (билет или както и да се нарича) и доколкото разбрах трябва да се регистрирам в сайта на Costa и да попълвам някакви формуляри?

# 23
Запис и от мен!

Благодарение на Bled и на всички, които поддържате темите във форума, една моя голяма мечта е на път да се сбъдне - първия круиз! Ще пътуваме с Costa NeoRiviera от Венеция на 31 октомври!

И да ви попитам: колко време преди датата на отплаване да очаквам да ми изпратят документите за пътуването (билет или както и да се нарича) и доколкото разбрах трябва да се регистрирам в сайта на Costa и да попълвам някакви формуляри?

На тези въпроси, предполагам, трябва да отговори агентът, който ползвате. Обикновено ти изпращат писмо за потвърждение на плащането и линк, който като отворите, може да се регистрирате в сайта на компанията и да попълните онлайн всички необходими документи, както и да разпечатате билетите и багажните етикети. Там също е описано всичко, което ви интересува за круиза, в т.ч. кога и къде става бординга, пакети, екскурзии, цени на бакшишите и пр.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 11:53 от DeltaAzimut

# 24
  • гр. София
Искам да попитам Bled (знам, че си в Гърция, наслаждавай се, после, ако го видиш, ще се радвам на мнение) и другите запознати, ако има такива - предстои ни круиз до Норвежките фиорди след 10 дни с кораба Koningsdam на компанията Holland America Line.
Спираме на 4 места (Flam, Stavanger, Kristiansand, Oslo) и всички налични круизи, организирани от кораба са в порядъка на 100-300 долара на човек за нещо от типа на 1.5-4ч.
Та, въпросът ми е - личното Ви мнение дали си заслужава да си вземем някои от тях или да си пробваме да си се мотаме по горните местенца сами?

Аз съм била само на един круиз досега, на Роял Карибиян, отново на север - прибалтийските столици, но там всички екскурзии бяха в смисъла на 30-50 долара на човек и въпросът дори не беше на дневен ред Simple Smile

Благодарна съм предварително за отзивите Simple Smile

# 25
  • Sofia
Скрит текст:

......

Евтин полет до Милано и от там за 9 евро до Венеция с влак за 2 часа. Wink

Това беше първото, което проверих, но няма удобни като време полети.
Не искам да оставаме с нощувки преди и след круиза.

# 26
Тук съм и аз...

# 27
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Запис!Очаквам с нетърпение септември,втори круиз със Симфония ще бъдем по гръцките острови!
Някой да сподели за Дубровник и Анкона-придвижване до стария град,не мислим да ползваме корабни екскурзии...

# 28
  • На зелено
Здравейте  Hug

за първи път пиша в тази тема и за първи път ми предстой круизно пътуване.
Засега съм се спряла на отпътуване през Октомври от Генуа с МЦС Фантазия, каюта с балкон по програма Любимите пристанища на Средиземно море чрез бълг.агенция. Някой, ако е бил по този маршрут, с този кораб или по това време, бих се радвала да сподели мнения и впечатления (ако вече има, сори)  Heart Eyes

# 29
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Кои пристанища те интересуват?

Общи условия

Активация на акаунт