КРУИЗИ /тема 8/

• 118 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,

Търся круиз за май или юни, моля ако на някой му попадне нещо изгодно, да пише. Дестинацията няма значение, единственото изискване е началното пристанище да е Венеция, Триест, Генуа, Савона, Ла Специя - пристанища, до които може да се пътува с кола.

Ще сме с две деца на 5г. Доколкото прочетох, при МСЦ и Коста например, децата плащат само пристанищни такси. Една БГ агенция ми предложи този вариант - за децата бяха начислени само пристанищни такси. Обаче търсейки във vivavoyage.co.uk и в cruisenation.com, сайтовете ми изкарват една цена, която е на човек и трябва да я платя за 4-ма....

Какъв е вашия опит с резервиране на крииз с деца, от къде е най-изгодно да се резервира?

Благодаря и лек ден!

# 661
Аз резервирах от usitcolours за 18 май от Рим (Чивитавекия) Коста Диадема 7 нощи за 2 възрастни и 1 дете на 6 години за 1248 евро

# 662
  • До морето
Аз резервирах от usitcolours за 18 май от Рим (Чивитавекия) Коста Диадема 7 нощи за 2 възрастни и 1 дете на 6 години за 1248 евро

Това за каква каюта е?

И аз като пробвам да търся оферти през някои от сайтовете на първа страница ми дава цена за 4 възрастни.

# 663

1238 euro за вътрешна8класик/ за двама с дете е цената през юзит, но на сайта на коста не знам каква е за този кораб и дата на отплаване . Въпреки това кораба е хубав, а маршрута-прекрасен, ще бъде топло тогава и надявам се че ще си прекарате добре.

# 664
Здравейте пътешественици:))) Искам да пипитам има ли от Вас посещавали Азорските острови и по точно остров Терсейра? Кога е подходящото време за там и струва ли си? Може ли от този остров да се отиде до Сан Мигел /четох, че разстоянието е към 500 км/  и да се разгледа за един ден?

# 665

Това за каква каюта е?

И аз като пробвам да търся оферти през някои от сайтовете на първа страница ми дава цена за 4 възрастни.
Вътрешна каюта 😊

# 666
Аз имам въпрос извън круизите 😊 Някой случайно да знае дали уиз пътуват през лятото всеки ден от и до Рим? Защото сега патуват само 2 ли 3 пъти в седмицата 😕

# 667
  • София
Здравейте пътешественици:))) Искам да пипитам има ли от Вас посещавали Азорските острови и по точно остров Терсейра? Кога е подходящото време за там и струва ли си? Може ли от този остров да се отиде до Сан Мигел /четох, че разстоянието е към 500 км/  и да се разгледа за един ден?

Обиколила съм островите, но това което питаш не си го помисляй.
Terceira е свързана с Ponta Delgada/жълта линия/ по вода само лятото и то рядко. https://www.atlanticoline.pt/p/p/

Пътуването е 4-5 часа/в посока/, как си представяш отиване, връщане и разглеждане ?
Варианта, който ние ползваме е полети от Лисабон до Terceira, около 2,30 часа. Като сме летели на цена 13 евро в посока.
А полети до Ponta Delgada има всеки ден пак на цени около 15-20 евро. И това без промоции.
Така, че само със самолети или както ние бяхме последния път с круиз. Но само ден на остров, но виждаш много с кола под наем.

Аз имам въпрос извън круизите 😊 Някой случайно да знае дали уиз пътуват през лятото всеки ден от и до Рим? Защото сега патуват само 2 ли 3 пъти в седмицата 😕

Понеделник-сряда-петък-неделя

ryanair и сега всеки ден....

# 668
Благодаря, Bled! Тази информация я намерих малко след като писах....Можеш ли да ми кажеш кое време на годината е подходящо да се ходи и много ли са седем дни на остров Терсейра? Има оферта за февруари, март Мадрид /2н./+Терсейра/ 7нощувки/ за 1200лв....Има ли ежедневни полети между островите Терсейра и Сао Мигел?

# 669
  • София
Благодаря, Bled! Тази информация я намерих малко след като писах....Можеш ли да ми кажеш кое време на годината е подходящо да се ходи и много ли са седем дни на остров Терсейра? Има оферта за февруари, март Мадрид /2н./+Терсейра/ 7нощувки/ за 1200лв....Има ли ежедневни полети между островите Терсейра и Сао Мигел?

Ако е за разглеждане от май до октомври. Ако е за плаж и почивка от юни до септември.
За първото на Терсейра стигат 2 дена на Мигел 3 дена.
За второто-почивка, колкото искаш.
Полетите...

https://www.sata.pt/en

Със самолет можеш да отидеш сутрин и да се върнеш вечер от/до двата острова.
Но цената няма да е тази, която писах през Лисабон или Порто.

Виж тази тема, която аз много харесвам, но желаещи малко...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786668;topicrefid=20

# 670
МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ...........СТРАХОТНА СИ:))))))))))))))

# 671
  • Плевен
Здравейте! Да се похваля, предната нощ успях да резервирам за Меравилия от Вива воаяж на смешни цени 300 паунда за цялото семейство. Въпросът ми е кога ще ми изпратят билетите за круиза на имейла? Имам потвърждение на резервацията, но самите билети кога ги пращат?

# 672
Anyto може ли повече информация,за колко дни и какъв е маршрута?
Разгледах набързо сайта не видях такива цени,някаква промоция ли е?

# 673
  • Варна
Здравейте! Да се похваля, предната нощ успях да резервирам за Меравилия от Вива воаяж на смешни цени 300 паунда за цялото семейство. Въпросът ми е кога ще ми изпратят билетите за круиза на имейла? Имам потвърждение на резервацията, но самите билети кога ги пращат?

Браво! Видях ги, но вече май са изчерпани, защото като ги избера и задам брой пасажери и изписва грешка. За съжаление само еднота дата гооре долу ме устройваше- иначе без пари направо!

# 674
anyto,

300 паунда за цялото семейство, или 3000 паунда?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт