Myprotein - качествени хранителни добавки от Англия

• 60 666
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • 1st floor
Да, така ще загубите много клиенти. Мен също.  Tired

# 241
Здравейте дами,

като редактор на темата, който също си плаща доставките, наравно с Вас, Ви споделям моят начин да "неутрализирам" неприятната цена от 19,99лв, когато поръчките ми са на стойност под 100 лв. а именно - Referral системата на Myprotein.
Там екипът на Myprotein Ви се отблагодарява за всеки успешно препратен приятел с 20 лв бонус. Напълно достатъчен да обезпечи доставката. Simple Smile

# 242
Тоест трябва да набутам приятел да прави поръчка и да плаща 20 лв. доставка?  Laughing

# 243
Разбира се, винаги има възможност да обедините поръчка с тази на приятел, така че общата й стойност да достигне гарантиращите безплатна доставка 160 лв. Така със сигурност няма да има "набутани". Simple Smile

# 244
Освен богатия асортимент от суплементи за спортуващи, Myprotein продължава да разширява селекцията от органични продукти, достойни да присъстват в кухнята и на най-прецизните ценители на качествената храна.

Вижте нашата селекция от органични продукти. Приемът на прецизно подбрана, висококачествена натурална храна ще повлияе на вашия организъм почти моментално! Защото храненето е по-важно от тренировките.

Част от асортимента ни са:

Органична Matcha - билковата супер храна, която представлява японски зелен чай на прах. Фантастичен буустер на метаболизма, заместител на кафето и носител на солидна доза витамин Ц.

Органично кокосово масло - считано за най-полезното диетично масло за готвене заради уникалното си съдържание на лаврова киселина и триглицериди. Кокосовите орехи са 100% органични и са отгледани в Азия.

Органичен пчелен прашец - събран от диви цветя и съдържа впечатляващ хранителен профил. Богат източник на въглехидрати, витамини, минерали, както и белтъчини. Притежава страхотен вкус и може да бъде добавен към най-различни смутита, шейкове и др. Той е богат на Витамините С и Е, Фолиева киселина, минералите Калий, Калций, Желязо, Цинк, Фосфор и Мед. Съдържа и диетични фибри.

BAOBAB POWDER - 100% чисто плодово съдържание на прах от африканското дърво Баобаб, намира в Северозападна и Югоизточна Африка. Прахът е направен от изсушена пулпа плодове намерени вътре шушулките, които висят от дърветата. Този универсален прах може да бъде поръсен към най-различни рецепти и е с богато съдържание на витамини и фибри. Съдържа 45гр. фибри на всеки 100гр. и минимално съдържание на наситени мазнини и сол. Съдържа високи количества Витамин С, Калий, Магнезий и Калций.

Отново сме помислили и за фактора "Забързано ежедневие", в което нямаме време да подготвяме смуутита и сложни ястия, но въпреки това не бива да пренебрегваме качеството на храната си:
За хапване в движение особено подходящ е

► ORGANIC SNACK BAR ◄

Нашият органичен снак бар е вкусен, богат на качествени вещества. Той е направен само от 100% органични съставки, за които имаме сертификат. Предлага се в два невероятни вкуса - Choc and Raspberry & Acai Berry. Органичният снак бар е източник на фибри и е перфектна алтернатива на вредните продукти по магазините.

Възползвайте се от 25% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКО: + БЕЗПЛАТНИ ОМЕГА 3 ТАБЛЕТКИ ПОДАРЪК!
Използвайте кода: 25ПРОЦЕНТА

# 245
Пролетта настъпва само след 40 дни! ♥ Ако мотивацията ви за тренировки е поутихнала вследствие на дългата, тежка и студена зима, то ние от MyProtein отново идваме на помощ с
Мощтна предтренировъчна формула за жени:
♥ Повишава мотивацията за тренировка
♥ Допринася за намалянето чувството на умора и отпадналост

ACTIVE WOMAN PRE-WORKOUT™

Повечето предтренировъчни продукти на пазара днес съдържат повече от 100мг кофеин, което ги прави неподходящи за хора с нетолерантност към тази съставка, както и спортисти, които тренират вечерта.

Специално изработихме Active Woman Pre-Workout™за нуждите на жените, които желаят допълнителен стимул и енергия преди тренировка.
Освен това кофеинът в нашия иновативен продукт е от натурални източници - Гуарана и Екстракт от зелен чай, в по-малка, но достатъчно ефективна доза.

Всяка доза Ви доставя:

► 75мг кофеин от Гуарана и екстракт от Зелен чай за концентрация и фокус.

► Кокосова вода на прах

► Добавихме 4 грама аминокиселини с разклонена верига - Fermented BCAA. За разлика от нормалните BCAA, източникът на ферментиралите е от растителен произход.

► 40мг витамин Ц в една доза, който спомага за намалянето на умората след тренировка.

► Холин, който засилва изгарянето на мазнините и спомага за нормалния липиден метаболизъм.

# 246
В навечерието на Свети Валентин, Ви поднасяме една семпла рецепта, с която да изненадате любимия човек!

♥ Протеинови бонбони ♥

Всичко, което ще Ви потрябва:

сурови какаови зърна : 2 супени лъжици
Impact Whey Protein - 2 мерителни лъжици. Препоръчваме Ви ванилов вкус.
Масло от кашу - 2 супени лъжици
ултра фини овесени ядки : 2 мерителни лъжици
► около 50 милилитра вода или мляко.

Как да ги приготвите:

Смесете натрошените какаови зърна, протеина и овесените ядки в купа. Добавете към тях маслото от кашу и постепенно прибавяйте водата (или млякото) до оформяне на гъсто тесто. Оформете малки топчета, при необходимост използвайки още малко овесени ядки за попиване на влагата. Поставете ги във силиконови сърцевидни формички и оставете в хладилника за няколко часа.
Обвийте ги в опаковъчен станиол и поднесете Вашата празнична изненада!

# 247
Тази рекламна тема докога ще стои?
Т.е. докога са платили да ги търпите?

# 248
Тази рекламна тема докога ще стои?
Т.е. докога са платили да ги търпите?

Що, бе, доста информативна е (освен рекламна). Уведомя за разни новости, идеи. Жалко, че доставката стана 20 лв. и вече информацията не е полезна  Tired

# 249
  • 1st floor
Да. С поскъпването на доставката ще загубят доста голям процент клиенти. Не знам каква е идеята...

# 250
Не знам. Най-логично е да искат да поръчваме повече. Но това няма как да стане при мен - пия само определени неща, дрехи няма да поръчам - твърде скъпи са за мен, въпреки че са много красиви. А да комбинирам поръчката с познат ми усложнява процеса. Все едно, както беше преди години поръчването от Sportsdirect  Laughing

# 251
  • София
Миналата седмица за малко да поръчам и 20 те лева ме отказаха, поръчах от бб тийм и ми донесоха безплатно протеина на крака. Определено изгубихте още 1 редовен клиент  Stop

# 252
Здравейте,
Доставката е на следващия ден, както следва:
За поръчки oт 0-99 лева, цената е 19.99 лева.
За поръчки от 100 до 160 лева, цената е 7.49 лева.

За поръчки над 160 лева, Вашата доставка ще бъде напълно безплатна.

Ясно. Жалко, крайно неизгодно ми става да си поръчвам от вас. С или без отстъпки и намаления, кодове и тн.
Това не са ли си по принцип цените за доставка от край време?

# 253
Не. Първият път, като поръчвах, беше около 12-13 лв. Тогава пратката идваше за седмица горе-долу. После започнаха да работят с DHL, а доставката стана 6-7 лв.

# 254
Не. Първият път, като поръчвах, беше около 12-13 лв. Тогава пратката идваше за седмица горе-долу. После започнаха да работят с DHL, а доставката стана 6-7 лв.
За поръчки oт 0-99 лева?

Общи условия

Активация на акаунт