Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 12 тема

• 139 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро, ида с информация за Вива, звънях в Есте, момичето беше  много любезно, но реално не можа да отговори на въпросите ми относно, възстановяване, болка и ефект. Каза че е нова процедурата.
Поне цената разбрах:) Значи те са два накрайника единия за по мощно проникване, а друго радиочестотен на принципа на Ексилис. Със силния се парвят три процедури, ако плащаш единично е 500 лева, а ако закупиш пакет 1250, което звучи нормално. Със слабия 200 лева за процедура. Очаквам да ми се оабадят с отговри на въпросите ми и пак ще пиша. През месец са трите процедури със силния, с другия през десет дни.

# 376
Със сигурност много протъркана тема е въпросът, който ще задам и връщайки назад в темите и търсейки, виждам, че е засягана често, но искам да попитам редовните посетителки на темата, които за мен са доста начетени по въпроса събирайки толкова впечатления, както и дамите със силно изразено мнение по въпроса, според вас при кого и какъв вид хиалурон е най-добре да се сложи в устните? Резултата естествено да е естествен и естетически издържан, без бучки и изобщо кой е най-добър в поставянето му на точното място?

Да си побутна питането Grinning

# 377
  • Пловдив
Заинтересува ме тази процедура Вива, прочетох подробно от линка, който е дала Алена Peace. Видях, че има и студио в Пловдив в което я правят. Моля, ако някой си направи да сподели после Peace. Бях решила покрай Коледа да си подаря HIFU на цялото лице, но мисля, че може да инвестирам повече и да е Вива. Работи в повече посоки тази процедура, затова клоня към нея, стига да е верно обещаното разбира се Laughing.

# 378
  • в 1001-та нощ
Аз проучих много детайлно и снимки гледах на жена, която си я е правила, но са лични, не може да се споделят. Веднага след процедурата има зачервяване и за около 2 дни отминава, после може спокойно да се ходи навън. Пълно отшумяване на "неразположенията" след около седмица. Поне така разбрах от разговора. Аз затова мисля да я правя в петък, като не съм на работа, да мине уикенда и в понеделник вече в офиса Simple Smile

Може и в четвъртък да е - да има повече време, но общо взето не си обезобразен после Simple Smile След фраксел е много по-бавно и дълго възстановяването и гледката не е никак приятна.

# 379
  • в 1001-та нощ
Със сигурност много протъркана тема е въпросът, който ще задам и връщайки назад в темите и търсейки, виждам, че е засягана често, но искам да попитам редовните посетителки на темата, които за мен са доста начетени по въпроса събирайки толкова впечатления, както и дамите със силно изразено мнение по въпроса, според вас при кого и какъв вид хиалурон е най-добре да се сложи в устните? Резултата естествено да е естествен и естетически издържан, без бучки и изобщо кой е най-добър в поставянето му на точното място?

Да си побутна питането Grinning

Аз съм ходила 2 пъти при д-р Ванеска в Хил Клиник - през 2012 и 2015г. И двата пъти сложи 1 мл Теосиал Кис - най-твърдият и нямам оплаквания. Според мен е добър естет и е умерена. Не съм имала синини, бучки и т.н. Ако слагам пак - ще е пак там и същия филър.

# 380
  • Пловдив
Мерси за споделеното Алена, полезна информация Peace. Ти принципно за кога обмисляш тази процедура, понеже знам, че правиш и други неща в момента?
Фраксел, при мен изобщо не е вариант, не мога да отсъствам дълго време, а и съм сред хора, не мога да изглеждам обезобразена...

# 381
  • в 1001-та нощ
Ами на ексилиса му дават максимален ефект до месец и половина след последната процедура - искам да го видя колко е и тогава.

Честно казано, необяснимо ми е защо, но след последния ексилис, наистина изглеждам перфектно. Дори моето свръх критично око - трудно намира за какво да се хване. Искам да видя дали това е ефект след самата процедура и по-дългосрочен. За сега ефектът си го има. А аз, като Жаклин - от август насам поотслабнах и това е в минус за лицето.

В този ред на мисли - мисля да правя Вива  през ноември Simple Smile От такива съображения  bowuu

# 382
  • Пловдив
Сега се замислих, дали това, че имам поставени филъри по лицето ще е противопоказание за Вива Rolling Eyes? Имам в назолабиалните и скулите, е и в устните имам, но това е област, която едва ли се третита Laughing

# 383
  • в 1001-та нощ
Не е ставало въпрос за такива противопоказания. Притесняваш се дали ще се компрометира самата процедура, дали ще има ефект щом някога са поставяни филъри или да не се разградят самите филъри?

# 384
  • Пловдив
Не е ставало въпрос за такива противопоказания. Притесняваш се дали ще се компрометира самата процедура, дали ще има ефект щом някога са поставяни филъри или да не се разградят самите филъри?
По-скоро да не се разградят филърите newsm78...

# 385
  • в 1001-та нощ
Кога са слагани?

# 386
  • Пловдив

Назолабиалните са попълвани последно пролета, а скулите направихме преди около месец Rolling Eyes

# 387
  • в 1001-та нощ
Би следвало всичко, което действа по-дълбоко - в дермата, особено, ако има интензивна енергия - да ги разгражда - и HI FU също. Но то такива терапии имат лифтинг ефект, ако не е в дълбочина - какъв е смисълът.

Ти как усещаш филъра в скулите? За повдигане на назолабиалните ли го прави или с цел скулптуриране на лицето?

# 388
  • Пловдив
Аз HIFU правих досега два пъти, но и двата пъти само в зоната на очите. Вторият път козметичката работи много внимателно, наистина само около очите, понеже вече имах поставен филър в скулите.
Доволна съм от поставянето на ХК в скулите, целта беше общо "повдигане" на средната част на лицето, повлияване на назолабиалните също Peace.

# 389
  • в 1001-та нощ
Понеже спомена, че го обмисляш за цялото лице, би следвало също да стопи филъра  Rolling Eyes Не пречи да се пита  Hug

Общи условия

Активация на акаунт