Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 12 тема

• 137 068
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
Здравейте, не съм писала от известно време, други неща са ми на главата, заради които отложих уголемяването на бюста. Наканила съм се другата година  и ме интересува как избирате марката на имплантите?

Аз избрах най-добрите  Peace

# 706
Някой може ли да ми каже актуалните цени за устни в Русе при д-р Грозева и в Адара?
При д-р Грозева слагах 0,5мл. Жуведерм за 200лв април месец.

# 707
Не е ли малко, имаш ли снимка преди и след (може и на лични). Моя приятелка си сложи 1мл при Атанасова и почти не личи...

# 708
  • в 1001-та нощ
mamaden, днес тубата ми предложи видео с платформата Venus Versa, която включва и Viva. Доста успокояващо ми подейства да изгледам како се случва, че в началото ми звучеше направо зловещо  Laughing

Много хубаво се обхвана околоочния контур - вкл. в зоната над клепача и под веждата, което мен много ме интересува, и показват пациент правил процедурата преди ден и преди 7 дни.  Blush

# 709
  • Пловдив
mamaden, много ти благодаря, къде те боцна точно? Самите скули, предполагам прави няколко поне боцвания? А след такова нещо, ако не се харесам, после когато се изгуби ефекта, има ли опасност да е по-зле от изходната поцизия?
Самата лекарка изглежда добре, което за мен също е важно.

Някъде в самите скули, да. Мисля, че бяха 2-3 убождания на всяка страна newsm78. С времето ефекта се разгърна. След около месец някак се разпредели ХК и стана чудесно. Тя каза, че точно така ще се случи, във времето ефекта ще е по-добър Peace. Доволна съм, лицето изглежда определено по-добре.
Ако не се харесаш, макар, че то реално няма драматична промяна на лицето ти(не е като при устни например), има вариант, чрез някакви ензими, веднага да се разгради ХК.

# 710
  • Пловдив
 a.l.e.n.a , благодаря. Изглежда интересно, бих пробвала...Искам да се погрижа за кожата около очите най-вече. Виждам ефект от двете процедури HIFU, сега ако сложа и ботокс, просто ще стане идеално. Но сякаш ми се иска преди ботокс да пробвам и други неща, защото с него ефекта макар и мн.добър е временен.

# 711
mamaden, благодаря  bouquet

# 712
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a , благодаря. Изглежда интересно, бих пробвала...Искам да се погрижа за кожата около очите най-вече. Виждам ефект от двете процедури HIFU, сега ако сложа и ботокс, просто ще стане идеално. Но сякаш ми се иска преди ботокс да пробвам и други неща, защото с него ефекта макар и мн.добър е временен.

Ще докладвам как е при мен. Ефектът и травмираността вероятно зависят от интензитета на енергията. Ще обсъдя и това преди процедурата  Peace

# 713
  • Sofiq
Здравейте, не съм писала от известно време, други неща са ми на главата, заради които отложих уголемяването на бюста. Наканила съм се другата година  и ме интересува как избирате марката на имплантите?

Аз избрах най-добрите  Peace

Как да разбера, кои са най - добрите? Има ли индивидуален подход при избора, както при фълърите?

# 714
  • в 1001-та нощ
Mentor  Peace

# 715
  • София
Момичета,

Спасете ме пак!!
Пак са ме ударили хормоните и искам да се преобразявам  Grinning

Цялото ми лице е в пигментни петна или лунички - не знам. Имам ги от както се помня и се засилват от слънцето. Къде да ходя да ми ги позачистят малко?

# 716
  • в 1001-та нощ
Бюджет?

# 717
Някой има ли впечатления за Диди от Хелена фейс, почти нищо не откривам за нея?

# 718
  • София
Алена,

давай с теслата.. ще спестявам от закуски Wink

Имам 1 месец Simple Smile

# 719
Алена,

давай с теслата.. ще спестявам от закуски Wink

Имам 1 месец Simple Smile
Аз сега ходих на хим. пилинг, писах по назад в темата. Не изтърпях до край и мислех, че не е станало нищо, но имах леко излющване и изсветляване. Приятелката ми, при която стана както трябва е направо преобразена, може да не се наложи втора процедура.
На мен ми обясниха, че когато петната са по цялото лице, когато са големи и т.н е по добре първо пилинг, а после при нужда с лазер само останалите петънца. Зависи вече какви са ти петната.

Аз пък се интересувам за процедури за тъмни кръгове под очите. Сега като избистри малко тена лъснаха с пълна сила  Laughing Сега като ида ще питам и дерматоложката де, но ако имате идеи за нещо ефикасно?

Общи условия

Активация на акаунт