Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 12 тема

• 139 461
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
: luciernaga, това че ти не би посмяла да си направиш операция при офталмолог, не означава че хората не си правят при тях. Peace
Както писах и в миналата тема, именно офталмолози са ми предлагали операция, когато бях на 22 г. Няма такова нещо след каква възраст е удачна дадена интервенция. Прави се ако имаш необходимост без значение от възрастта. Баба ми каква блефаропластика да прави след като кожата над окото й е стегната и няма ни оток, ни мастно натрупване?
 Peace   

О, разбира се, че всеки сам си решава какво и къде да си прави и си е отговорен за себе си Simple Smile
Но аз все пак, смятам, че в естетичната медицина има твърде много допълнителни тънкости, които имат отношение към търсения резултат. Естетичният хирург и лекува и скулптурира външността ни, нали за това все търсим да е специализиран, опитен и определено с немалка доза "артистичен талант"  Peace.

А за блефаропластиката, да, който има нужда от третиране. Ама за нея съм чела, че обикновено е за след 40 години, но не знам дали имат предвид, че преди това не се прави или по-скоро, че проблемът е по-характерен след 40-те.

# 91
S T A R D U S T, ти питаше за филъри. Вероятно с ХК.

Самсара говореше за ботокс.

От 2-я пост не ми става много ясно за филър ли говориш или ботокс. Peace

Извинявам се, ако съм се изразила неточно. Нали по принцип се слага ботокс на челото и между веждите първия път, за да се неутрализират мимиките. В НЛ се слага ХК филър.

# 92
  • Пловдив
Да, обикновено се третират така бръчките. Зоната около очите и челото с ботокс (главно), назолабиални, марионетни и др. бръчки с филър. Това е в най-общият случай Wink.
Аз например, съм слагала ботокс около очите, за третиране на б-ки, във външният ъгъл на окото.  Последният път обсъдихме евентуално слагане на филър, във вътрешният край, защото имам едно хлътване, което няма как да се повлияе от ботокс Peace.

# 93
Самсара, преди да си сложа ботокс и аз мислех като теб, но по добро неинвазивно средство, няма. На мен така ми го инжектираха, че си запазих естествения израз на лицето, имам мимика, не съм вкаменена.

Къде и кой ти го постави?

Благодаря, момичета, на мен ми трябва смелост първия път за нещо. А  като се отнася за лице съм много предпазлива и страхлива Simple Smile
При това моите бръчки не са дълбоки, а са резки. И се забелязват основно с грим,подчертава ги явно грима, без грим почти не Simple Smile
Но мен си ме дразнят Simple Smile

Самсара, пациентка съм на д-р Каляшева. Няма лошо да си предпазлива, даже е препоръчително. Simple Smile

S T A R D U S T, ботокс се използва за челото и около очите, обаче няма първо или второ, а зависи твоята кожа от какво има нужда. Има хора, които нямат изявена бръчка м/у веждите, но имат около очите. Назолабиалните  могат да се повлияят ако се оправят устните, има и комбинирани терапии, затова и консултациите са задължителни, индивидуално е.

# 94

Къде и кой ти го постави?

Благодаря, момичета, на мен ми трябва смелост първия път за нещо. А  като се отнася за лице съм много предпазлива и страхлива Simple Smile
При това моите бръчки не са дълбоки, а са резки. И се забелязват основно с грим,подчертава ги явно грима, без грим почти не Simple Smile
Но мен си ме дразнят Simple Smile

Самсара, пациентка съм на д-р Каляшева. Няма лошо да си предпазлива, даже е препоръчително. Simple Smile

S T A R D U S T, ботокс се използва за челото и около очите, обаче няма първо или второ, а зависи твоята кожа от какво има нужда. Има хора, които нямат изявена бръчка м/у веждите, но имат около очите. Назолабиалните  могат да се повлияят ако се оправят устните, има и комбинирани терапии, затова и консултациите са задължителни, индивидуално е.

Когато ходих на консултация лекарката ми препоръча да поставим първо ботокс и по-нататък филър за да изгладим бръчката между веждите. Моите 2 са доста дълбоки - имам напрегната и стресираща работа с хора. Аз лично имам около очите, когато се усмихна. Лекарката ми каза, че ще ограничим мимиките, но бръчката ще намалее при първата доза, но е малко вероятно да изчезне.

Не съм слагала досега и си признавам, че не знам.

# 95
  • Варна
В духа на последните постове, можете ли да препоръчате лекар във Варна ?

# 96
Здравейте, момичета.
Бях ви поизпуснала от поглед. Така и не се реших да запълня назолабиални и да понапомпам горна устна с хиалурон.
Реших се обаче на ортодонтска намес за корекция на дълбока захапка. След като коригирам нея, ще пипна обема на горна устна.
Обмислям и ринопластика след около две години заради крива носна преграда, та се оглеждам и за читав пластичен. Клепачите плачат и те за намеса, та сега съм в чуденка ботокс или скалпел да е. Rolling Eyes

# 97
  • София
Скрит текст:
: luciernaga, това че ти не би посмяла да си направиш операция при офталмолог, не означава че хората не си правят при тях. Peace
Както писах и в миналата тема, именно офталмолози са ми предлагали операция, когато бях на 22 г. Няма такова нещо след каква възраст е удачна дадена интервенция. Прави се ако имаш необходимост без значение от възрастта. Баба ми каква блефаропластика да прави след като кожата над окото й е стегната и няма ни оток, ни мастно натрупване?
 Peace   

О, разбира се, че всеки сам си решава какво и къде да си прави и си е отговорен за себе си Simple Smile
Но аз все пак, смятам, че в естетичната медицина има твърде много допълнителни тънкости, които имат отношение към търсения резултат. Естетичният хирург и лекува и скулптурира външността ни, нали за това все търсим да е специализиран, опитен и определено с немалка доза "артистичен талант"  Peace.

А за блефаропластиката, да, който има нужда от третиране. Ама за нея съм чела, че обикновено е за след 40 години, но не знам дали имат предвид, че преди това не се прави или по-скоро, че проблемът е по-характерен след 40-те.
[/spoiler]

Не мога да се съглася с теб, че естетичната медицина си има своите тънкости, а другите оперативни интервенции, които са под друг надслов със същата насоченост нямат. Peace
Но, това е за друга тема.
Пак пиша, на мен офталмолози ми предложиха горна блефаропластика още на 22 г. Но, ако говорим по принцип, да може би след 40 г е подходяща. Въпросът е за кого. Както писах баба ми НЕ е подходяща, НЯМА какво да се маха а аз на 22 бях подходяща, така както и майка ми сега.

Скрит текст:
S T A R D U S T, ти питаше за филъри. Вероятно с ХК.

Самсара говореше за ботокс.

От 2-я пост не ми става много ясно за филър ли говориш или ботокс. Peace

Извинявам се, ако съм се изразила неточно. Нали по принцип се слага ботокс на челото и между веждите първия път, за да се неутрализират мимиките. В НЛ се слага ХК филър.
[/quote]

Ти пък ако знаеш аз колко пъти съм се изразявала не точно. Shocked hahaha hahaha
Да, по принцип е така. Но в темата има много момичета, които са слагали филър в челото и между веждите заради бръчки и бяха доволни. Без ботокс. Доколкото си спомням момичетата са главно от Варна. Може и да се лъжа. Peace
За това питах. bouquet

# 98
Инат до откат, за каква "ортодонстка намеса" говориш? Как се оправя дълбоката захапка, освен с навременни шини/брекети?

# 99
  • София
Сори, забравих да напиша : и според мен бръчка трябва да се коригира първо с ботокс. В статията, която дадох по-горе се говори именно за това. / явно пак никой не я е чел./ После с филъри.

6tastlivaОтродонтските намеси са обикновенооперативни. При обратна захапка и др. Не говорим за брикети. Peace 

# 100
  • Милано
   И аз съм много доволна от ботокса.Поставих го преди 5 дни, а 2 дни по-късно филър в скулите за лифтефект (обем си имам Naughty),в устните и назолабиалните.До този момент съм много доволна.Ботокса ми издържа 7-8месеца, а филърите над година и нещо...а съм пушачка.

# 101
K.Lera в коя зона слага ботокс и има ли промяна в "отварянето" на окото?И аз като Самсара се колебая,а от мненията тук се лутам в крайности като "това е за мен" до "не,в никакъв случай"...

# 102
С В статията, която дадох по-горе се говори именно за това. / явно пак никой не я е чел./

Отворих линка и информацията е много кратка:

Аргилерин
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Аргилерин (или както е химическото му название Acetyl hexapeptide-3) е синтетичен полипептид подобен на ботулиновия токсин или както е по-известен Ботокс, но за разлика от него е безопасен за използване и няма странични ефекти. Открит е през 2002 год, от учени от изследователска лаборатория, базираната в Барселона. Използва се в козметиката от висок клас като съставка която редуцира видимо дълбочината на бръчките посредством парализиране на мимическите мускули като механизмът на действие е аналогичен на Ботокс. Със изразените си анти оксидантни свойства предпазва от състаряване на кожата и появата на нови бръчки, предизвикани от повтарящите се лицеви движения. С козметични продукти, съдържащи Аргилерин се третират предимно зоните около очите и челото, където се появяват така наречените бръчки тип "пачи крак". Използва се за направа на кремове и серуми за лице. Препоръчително е такава козметика да се използва след 40 годишна възраст.

Argireline е разработен сравнително наскоро и затова доклади за своята дългосрочна употреба все още не са налични.

Мен лично не ме мързи да чета и изчетох сума ти информация и форуми преди да се реша да си сложа.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 14:24 от S T A R D U S T

# 103
Момичета, оперативната намеса я отказах категорично. Вадим мъдреците, за да спечелим място и дърпаме всички останали зъби назад, за да наредя резците. Долната челюст ще се приплъзва с twin- поне това е досегашното ми желание. Ако реша да скъся лечението като времетраене, ще сложим палатинални импланти и ще ги натоварим да дърпат резците. Брекети слагам на по-късен етап.

# 104
Като сложите ботокс, изчакайте преди да сложите филър в челото, защото пълния ефект на ботокса се проявява от една до две седмици след поставянето му и тогава ще се види какво е състоянието на бръчките, има ли нужда от ретуш и т.н.

Инат до откат, това, което ще правите не е ли много болезнено и няма ли да отнеме много време?

Общи условия

Активация на акаунт