Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 12 тема

• 137 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • София
El_83,

Мерси за информацията.. Колко време след това кожата се излекува? Предполагам, че е имало рани или нещо подобно? И можеш ли да я излагаш на солариум например?

# 721
  • София
Скрит текст:
Алена,

давай с теслата.. ще спестявам от закуски Wink

Имам 1 месец Simple Smile
Аз сега ходих на хим. пилинг, писах по назад в темата. Не изтърпях до край и мислех, че не е станало нищо, но имах леко излющване и изсветляване. Приятелката ми, при която стана както трябва е направо преобразена, може да не се наложи втора процедура.
На мен ми обясниха, че когато петната са по цялото лице, когато са големи и т.н е по добре първо пилинг, а после при нужда с лазер само останалите петънца. Зависи вече какви са ти петната.
Скрит текст:
Аз пък се интересувам за процедури за тъмни кръгове под очите. Сега като избистри малко тена лъснаха с пълна сила  Laughing Сега като ида ще питам и дерматоложката де, но ако имате идеи за нещо ефикасно?
Аз съм виждала само позитивни резултати от поставяне на филър за тъмни кръгове под очите. Peace
Обаче, ако е само генетично и/ или на млада възраст.
Иначе, може да се окаже здравословен проблем. Peace

# 722
  • в 1001-та нощ
Алена,

Аз пилинги не съм правила, но казват, че действат. Алтернатива е постигнатото от Жаки, но е доста по-скъпо  Peace То има и други ефекти  Peace

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 23:01 от a.l.e.n.a

# 723
  • София
Скрит текст:
Алена,

Аз пилинги не съм правила, но казват, че действат. Алтернатива е постигнатото от Жаки, но е доста по-скъпо  Peace
[/quote]

И аз по финансова причина не си правя експерименти с апарати. И защото някак... не им се доверявам. Преди да замина отново гледах клипчето със Стоянов. Е, ся, прониквало на 0.5 см!

a.l.e.n.a, Hug Heart Eyes

# 724
El_83,

Мерси за информацията.. Колко време след това кожата се излекува? Предполагам, че е имало рани или нещо подобно? И можеш ли да я излагаш на солариум например?
Ами, първите 3-4 дни се бели кожата, още ден два е леко червена тази отдолу. След седмица е нормална ( това при нас двете) Изписа ни до другата процедура избелващ крем - преди пилинга пак се ползва, за да се подготви кожата.
Никакво слънце и солариуми, яко слънцезащита трябва, за да се избегне повторно пигментиране. Прави се от ноември до март.

# 725
Какви солариуми?
УВ лъчите нанасят повече щети по кожата от времето.

И петната се получават в следствие на излагане на слънцето, ако не са хормонтални или дължащи се на болестни изменения.

# 726
Киара, моето петно изчезна само с една процедура с лазер, но не мога да твърдя, че при всеки ще е достатъчно, по принцип се правят три, през един месец. Но забравяш за солариума.

Толкова ме е яд, че не снимах околоочните бръчки на мъжа ми преди Вивата, за да ви покажа разликата, нямаше да повярвате! Той, който е най- големият скептик, гледа, цъка и се пита как е възможно:)
Много голямо подобрение, сякаш се уплътни кожата му, попълниха се бръчките. Нямам търпение да завършим курса и да видим цялостния ефект.

Жената от клипчето на Алена, която я работят е на 58 години! Има кожа на момиче, това е Дани, подържа се само с апаратура, по- голяма реклама от собственото и лице няма как да има:)

# 727
  • Пловдив
Ейй Жаки направо като ти чета постовете за тази Вива, и така и се каня...Чакам и отзивите от Алена след процедурата, и си правя коледен подарък Mr. Green. Това в случай, че се навият да третират само определени зони, че иначе филърите с ХК ще вземат да си заминат Rolling Eyes. Мисля обаче, че не е проблем да работят само около очите и челото  newsm78.

# 728
  • в 1001-та нощ
Жакииииии, направо ми усмихна утрото  newsm18 newsm18 newsm18 bigdance2 Аз също вчера мислих дали да снимам, но аз нямам никакви видими и толкова набиващи се на очи проблемни места. Иска ми се да се повлияят назолабиалните, не са силно изразени, но все пак, на челото нямам никакви бръчки, но правя мимики, та по-скоро превантивно и околоочната зона, там вече споделих. Абе цялостно реновиране и рестарт. Тази Коледа правя 41 г. Времето си върви, няма начин трябва да се полагат грижи...

Вчера в една тема някой беше пуснал снимки на агент Скъли, там на окото в дясно на снимката - много хубаво се вижда проблема, който имам и аз и я споделям с Вас. Дано се повлияе.

Скрит текст:

mamaden  Hug аз съм убедена, че няма проблем с отделните зони, то затова има цена и на импулс. Ако имам някъде белег или петно - нали ще се третира само тази зона Simple Smile

# 729
  • София
Записах час за консултация в есте клиник за кожата на лицето след 1 час Wink
Чудя се дали да не се метна и на ботокс или да я пробвам тази вива преди това?

А микродермоабразио?

# 730
  • в 1001-та нощ
Ако обмисляш Вива, по-добре отложи ботокса за след това  Peace

# 731
Мадамен, защо да не може само зона, би трябвало да си има цена за това. Но всъщност Вивата активира като цяло колагена. При мен освен петното и подобряване на цялата кожа визуално се вижда, няколко човека ми казват, че лицето ми сияе, как да не ти стане хубаво:)) Е то и перлите на Герлен играят, но нали аз се виждам и без грим:) При мъжът ми се вижда най- добре, защото имаше много по- ясно изразено отпускане и бръчици. Мисля, че го снимаха в студиото, дано, че да ми пратят снимките да си ги имам.
Сякаш имам леко изглаждане на мимическите на челото, но аз искам напълно да ги няма и на пролет може би ще се боцна с ботокс, много гримаснича. Около очите съм си идеална, нямам бръчки, но под тях имам онова хлътване, което обсъждате преди време.
Мъжът ми каза, че има известно намаляване на брича, аз още не виждам, но целулита видимо намаля, доволна съм:)

Киара, първо Вива, ако решиш, после ботокса. Много ще ми е полезно, ако решиш да правиш в Есте, да споделиш колко пъти минават цялото лице, повтарят ли на проблемни зони и т.н. Защото ако се ми е само веднъж ефекта не знам дали ще е толкова осезаем. Даже питай ако искаш, да не те прекарат.

Микродермоабразио съм правила, ефект при мен нямаше.

# 732
  • София
Точно прочетох, че в Есте имат Вива, така че след час ще ви кажа какво е станало.

Аз имам и по рождение липса на мазнини под очите. А очите ми са огромни. Години наред си мислех, че няма спасение за това, но сега метнах назад в темата, че запълват с филъри. Само се чудя дали достатъчно добре са я отработили тая процедура, че след месец имам много важно събитие на което трябва да съм безупречна Wink

# 733
  • в 1001-та нощ
Не знам дали не бъркам между  всички процедури, за които разследвам и чета, но мисля, че цената е на брой импулси - т.е. ще го минат и повече пъти. А и също така - зависи от интензитета, на който е настроен да работи апарата. И аз утре ще разпитам. Предполагам, че ако е "усилен" ще има повече зачервено, ако е по-слаб - ще е по-комфортно и се минава повече пъти.

Също до колкото разбирам от изгледаното и четеното - производителят е направил протоколи - как да се работи. Не знам до колко операторът решава да действа "извън протокола", по-скоро трябва да следват указанията. Често засичам по форумите за красота (не тези, на които се пише, а като Арена на красотата) - да има участие на представителите, но не успявам времево да се вредя да отида и да пия вода от извора. И това ще стане някой ден. Единия път ми беше и до работата, ама аз бях в отпуск  Mr. Green За сега съм се абонирала за видео канала, но съм изгледала само 3 клипчета.  Laughing

# 734
  • в 1001-та нощ
Точно прочетох, че в Есте имат Вива, така че след час ще ви кажа какво е станало.

Аз имам и по рождение липса на мазнини под очите. А очите ми са огромни. Години наред си мислех, че няма спасение за това, но сега метнах назад в темата, че запълват с филъри. Само се чудя дали достатъчно добре са я отработили тая процедура, че след месец имам много важно събитие на което трябва да съм безупречна Wink

Хайде успех и очаквам с нетърпение да споделиш Simple Smile Аз съм утре, взела съм си отпуск 2 дни - за всеки случай Simple Smile Излязоха ми пъпчици от един крем и съм малко с наранена кожа тук-там, а толкова добре ми беше лицето преди седмица. И малко се тревожа за тези няколко места, защото епидермисът е наранен, но не искам да отменям часа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт