Препоръчайте хематолог в София

• 37 159
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Не открих много информация в по-стари теми. Моля да ми препоръчате хематолог в София, без значение дали работи по ЗК или не. Четох добри отзиви за доц. Хаджийски в Александровска, но той е в отпуск до средата на септември. Чувала съм и добри отзиви за специалистите от Центъра по хматология в Дървеница, но нямам конкретно име. В интернет не открих и техен сайт за повече информация. Знам, че имат приемен кабинет и директно правят и изследвания в техните лаборатории. В тази връзка, има ли някой идея дали тярбва да има записан час и дали сутрин на гладно трабва да отида?

Племенникът ми е пациент на хематологията в Дървеница. В момента сме в процес на смяна на лекуващия лекарски екип. Пълно безхаберие, отвратително отношение към пациента и пълна липса на съпричастност и обикновена човещина. Отвратена съм

# 16
Най-добрият хематолог е доцент Георгиев в хематологична болница Йоан Павел,Удоволствие е да контактуваш с него.Всичко ти обяснява точно и ясно. Добри са и останалите лекари в болницата. Всички са усмихнати и любезни.Не се вземат никакви такси.Условията са добри.

# 17
Здравейте! Забелязвам, че това е стара тема, но се надявам на нов отговор.
И ние търсим спешничко хематолог, защото имаме проблеми с кръвта.
Докато си намерим обаче и реално направим консултации, се протесняваме да не стане късно.
Жена ми има генни мутации, гъста кръв, високи НК клетки и т.н.
На терапия е с фраксипарин вечер + аспирин протект сутрин.

В момента aPPT е под долна граница, а в същото време фибриногена е на долна граница. Не знаем сега да спираме ли временно разреждащите или да продължаваме.

Този петък резултатите бяха следните:

D-dimer 109 ng/mg (реф. 0-198)
aPTT 23.5 sec. (реф. 27-42)
Фибриноген 1.880 g/l (реф. 1.8-4.5)

Днес aPPT показва:

21.70 sec.

Другите не сме мерили. Утре ще мерим всичко, но сме притеснени за момента.

# 18
Здравейте,

темата е малко поизостанала, но да попитам и аз;
Мнение за добър хематолог в София във връзка с тромбоцити и поставяне на първоначална диагноза;

Общи условия

Активация на акаунт